امروز دوتا کار خوب انجام دادم یک کار بعنوان یک پدر و یک کار دیگه بعنوان یک انسان.
دخترم مهدیه سادات عکسش روی پروفایل هستش امروز بعد مدتها بردمش پارک دوتای من و اون خیلی خوب بود دوباره حس پدر بودن بهم دست داد خوش به حال همه اونایی که مثل من این شانس نصیبشون شد پدر بشن اونم صاحب یک دختروقتی دختر داری دیگه توی زندگیت هیچ چیزی کم نداری
حالا کار دومی که انجام دادم چند وقتیه یک بانویی از جلوی مغازه رد میشد یک ماهی میشه از سر و وضعش معلومه که وضعشون خوب نیست خیلی دوست داشتم به اندازه توان خودم بهشون کمک کنم (الان یکم بازار خرابه نسبت به قبل ایشالله خوب میشه) ولی میترسیدم هم اینکه یک بانو هستن و سنشان از من بزرگتره هم اینکه به غرورشان بربخوره.یکم بالاتر از مغازه م کفاشی هست از برادران افغانی زحمتکش هست پسر خوب و سالمی هستش دیدم خانومه داره باهاش صحبت میکنه رفتم جلو دیدم بنده خدا کفشش هم سوراخه!!میخواست تعمیر کنه که دوستمون گفتش تعمیر نمیشه دیگه واقعا داغون بود منم اونور خیابون کفش فروشی هستش سریع پریدم یکدونه کفش به انتخاب خودشون خریدیم قیمتش معمولی بود یک کفی هم شیرمحمد(اسم همون کفاش بغل مغازه هستش) مجانی دادش به این بانو.میدونی کجاش بهم چسبید:این بنده خدا خجالت میکشید بخاطر کفشش همیشه هم پیاده کلی مسافت رو طی میکنه شال روسری خودش رو میگیره جلوی صورتش.ولی بعد اینکه کفش رو خرید توی صورتش احساس رضایت و لبخند رو دیدم.خیلی خوب طفلی میگفت پولش چقدر میشه براتون بیارم!گفتم چیزی نمیشه. احساس انسان بودن خیلی لذتبخشه
دو بار دیگه هم تجربه ش کردم وقتی یک هموطن روشن دل رو از خیابون رد کردم و یکبار دیگه هم ماه رمضانی حرم امام رضا(ع) 2تا فیش افطار بهمون دادن دونفر بودیم یکش رو بخشیدم به یک خانومی که یک پسر مریض داشتن. انسان بودن حس خوبیه
پ.ن: خواهشا ریاکاری حساب نکنید خدایی حس خیلی خوبی داشتمراستی توی شهر گرگان شهری که ردش ساکن هستیم هم دیوار مهربانی زدن ولی خدا خیرشون بده لباس هایی که مصرف کرده بودن رو آورده بودن آویزون کرده بودن!!گرچه همینش هم برای قدم اول عالیه
![]()

راستی توی شهر گرگان شهری که ردش ساکن هستیم هم دیوار مهربانی زدن ولی خدا خیرشون بده لباس هایی که مصرف کرده بودن رو آورده بودن آویزون کرده بودن!!گرچه همینش هم برای قدم اول عالیه 

علاقه مندی ها (Bookmarks)