به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 22 از 50 نخستنخست ... 212131415161718192021222324252627282930313242 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 211 تا 220 , از مجموع 492
    عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 22 تیر 00 [ 21:34]
    سطح
    69
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 354
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,179

تشکرشده 383 در 100 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط « 7 » نمایش پست ها
    سلام آقای نجار
    سلام برشما و وقتتون بخیر
    وقتتون بخیر...

1- فکر میکنید با کدام یک از ویژگی های خوبتون در خاطر دیگران میمانید؟
    در جمع های مختلف ویژگی های کتفوتی از خودم نشون میدم
    مثلا در جمع دوستان شوخ طبع و بذله گو هستم و در جمع فامیل ارام و سر بزیر

2- چیزی که داشتید و قدرش رو ندونستید؟
    بله مادرم
    3- بهترین بی نیازی ؟
    نمیدونم
    4- چقدر به تقدیر اعتقاد دارید؟
    اعتقاد ندارم. به تصادف و شانس شاید اما اینکه چیزی از قبل مقدر شده باشه برام قابل قبول نیست
    5- سرمایه های زندگیتون رو چی میدونید؟
    نیروی جوانی ، هوش و استعدادم
    6- زندگی از نگاه شما؟
    جنگ بی پایان
    7- بیشتر حرف میزنید یا گوش میدید؟
    بیشتر شنونده ام
    8- آخرین باری که گریه کردید و چرا؟
    اردیبهشت ماه به خاطر فوت مادرم
    9- بزرگترین محدودیتی که یک نفر میتونه برای خودش ایجاد کنه؟
    اینکه ارزو و برنامه ای برای خودش تداشته باشه ومنتظر بمونه ببینه دنیا براش چی پیش میاره. به عقیده من کسی که دستاز تلاش برداشته مرده است
    10- با چه معیاری متوجه میشوید که یک شخص خوب است ؟ ( در کل چه رفتاری را در کسی ببینید متوجه خوب بودن او می شوید؟)البته هیچوقت نباید مطلق به کسی اعتماد کرد اما بدون اعتماد هم زندگی و کار غیر ممکنه.در برخورد کوتاه من از خاکی بودن و بی تکلف بودن ادمها خوشم میاد. همینطور میزان گذشتشون در برابر مشکلات کوچک مثلا اگر کسی حین رانندگی بپچه جلوشون داد نمیزنن یا تلافی نمیکنن. بلکه به سادگی فراموش میکنن
    11- تا حالا شده تو دوراهی قرار بگیرید؟ چگونه مسئله را حل میکنید؟
    بله پیش امده. تا جایی که بشه صبر میکنم. اما گاهی باید سریع واکنش نشون داد، در این زمان مصلحت اندیشانه کار میکنم. یعنی ممکنه کاری که به نظرم نادرسته ولی به صلاحه انجام میدم
    12- به نظر شما جذابیت یک شخص به چه عواملی بستگی داره؟
    پوشش ، شوخ طبعی ، رفتار محترمانه و بدور از بی ادبی و..
    13- موقع دعا کردن اولین چیزی که به ذهنتون میرسه چیه؟
    اهل دعا ونیایش نیستم .
    14- توصیه به مجرد های تالار...
    به ازدواج بطور جدی و واقع بینانه فکر کنن و از مجردیشون لذت ببرن

ممنونم از توجه و پاسخگویی شما به سوالات
    ممنون از سوالای خوب شما
    « امیدوارم موفق و مؤید باشید »
    شما هم همینطور

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط « 7 » نمایش پست ها
    سلام آقای نجار
    سلام برشما و وقتتون بخیر
    وقتتون بخیر...

1- فکر میکنید با کدام یک از ویژگی های خوبتون در خاطر دیگران میمانید؟
    در جمع های مختلف ویژگی های کتفوتی از خودم نشون میدم
    مثلا در جمع دوستان شوخ طبع و بذله گو هستم و در جمع فامیل ارام و سر بزیر

2- چیزی که داشتید و قدرش رو ندونستید؟
    بله مادرم
    3- بهترین بی نیازی ؟
    نمیدونم
    4- چقدر به تقدیر اعتقاد دارید؟
    اعتقاد ندارم. به تصادف و شانس شاید اما اینکه چیزی از قبل مقدر شده باشه برام قابل قبول نیست
    5- سرمایه های زندگیتون رو چی میدونید؟
    نیروی جوانی ، هوش و استعدادم
    6- زندگی از نگاه شما؟
    جنگ بی پایان
    7- بیشتر حرف میزنید یا گوش میدید؟
    بیشتر شنونده ام
    8- آخرین باری که گریه کردید و چرا؟
    اردیبهشت ماه به خاطر فوت مادرم
    9- بزرگترین محدودیتی که یک نفر میتونه برای خودش ایجاد کنه؟
    اینکه ارزو و برنامه ای برای خودش تداشته باشه ومنتظر بمونه ببینه دنیا براش چی پیش میاره. به عقیده من کسی که دستاز تلاش برداشته مرده است
    10- با چه معیاری متوجه میشوید که یک شخص خوب است ؟ ( در کل چه رفتاری را در کسی ببینید متوجه خوب بودن او می شوید؟)البته هیچوقت نباید مطلق به کسی اعتماد کرد اما بدون اعتماد هم زندگی و کار غیر ممکنه.در برخورد کوتاه من از خاکی بودن و بی تکلف بودن ادمها خوشم میاد. همینطور میزان گذشتشون در برابر مشکلات کوچک مثلا اگر کسی حین رانندگی بپچه جلوشون داد نمیزنن یا تلافی نمیکنن. بلکه به سادگی فراموش میکنن
    11- تا حالا شده تو دوراهی قرار بگیرید؟ چگونه مسئله را حل میکنید؟
    بله پیش امده. تا جایی که بشه صبر میکنم. اما گاهی باید سریع واکنش نشون داد، در این زمان مصلحت اندیشانه کار میکنم. یعنی ممکنه کاری که به نظرم نادرسته ولی به صلاحه انجام میدم
    12- به نظر شما جذابیت یک شخص به چه عواملی بستگی داره؟
    پوشش ، شوخ طبعی ، رفتار محترمانه و بدور از بی ادبی و..
    13- موقع دعا کردن اولین چیزی که به ذهنتون میرسه چیه؟
    اهل دعا ونیایش نیستم .
    14- توصیه به مجرد های تالار...
    به ازدواج بطور جدی و واقع بینانه فکر کنن و از مجردیشون لذت ببرن

ممنونم از توجه و پاسخگویی شما به سوالات
    ممنون از سوالای خوب شما
    « امیدوارم موفق و مؤید باشید »
    شما هم همینطور
    به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ------که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

2. 7 کاربر از پست مفید اقای نجار تشکرکرده اند .

miss seven (پنجشنبه 01 بهمن 94), mohamad.reza164 (پنجشنبه 01 بهمن 94), گیسو کمند (جمعه 02 بهمن 94), باغبان (جمعه 02 بهمن 94), سوده 82 (پنجشنبه 01 بهمن 94), سرشار (شنبه 03 بهمن 94), عشق آفرین (شنبه 10 بهمن 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 اسفند 02 [ 23:36]
    سطح
    79
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 97
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    700

تشکرشده 557 در 227 پست

Array
    سلام هرکدوم تکراری بود جواب نده
    1_ تاحالا ب پوچی رسیدی؟
    2_ رشته دانشگاهیت چیه؟چه مقطعی؟معدلت چن شذ؟شغلت دولتیه یاخصوصی؟
    3_ قدو وزنت چقده ؟
    4_ پولداری ؟هخخخخ
    5- اگه عاشق یه دختربشی که تو زندگیش موفق نبوده و ولی عاشق ظاهرش شده باشی باهاش ازدواج میکنی؟
    6_ اگه یه دختر خوب و همچی تموموکه تمام معیاراتو واس ازدواج داره بهت معرفی کنن واس ازدواج ولی از ظاهرش خوشت نیاد چکارمیکنی؟

4. 7 کاربر از پست مفید zzzz تشکرکرده اند .

miss seven (جمعه 02 بهمن 94), mohamad.reza164 (پنجشنبه 01 بهمن 94), گیسو کمند (جمعه 02 بهمن 94), اقای نجار (پنجشنبه 01 بهمن 94), باغبان (جمعه 02 بهمن 94), سوده 82 (جمعه 02 بهمن 94), عشق آفرین (شنبه 10 بهمن 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 16 اسفند 95 [ 03:59]
    سطح
    68
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 269
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First Class1 year registered10000 Experience Points
    تشکرها
    1,164

تشکرشده 917 در 282 پست

Array

به نام خدایی که جان آفرید
    سخن گفتن اندر زبان آفرید

خداوند بخشندهٔ دستگیر
    کریم خطا بخش پوزش پذیر

عزیزی که هر کز درش سر بتافت
    به هر در که شد هیچ عزت نیافت

سلام . ممنون ميشم به سوالات زير پاسخ بدين.

سوال اول: لطفا بفرماييد نظرتان در مورد شعر بالا از بوستان سعدي چيست؟

سوال دوم:در لحظات سخت زندگي به چي متوسل ميشين؟

سوال سوم: كارهاي بزرگ را با ايمان به چه قدرتي انجام ميدين؟

سوال چهارم : جهان در ذهن شما « بدون وجود خدا» ترس اور نيست؟

سوال پنجم :بعد از مرگ به كجا خواهيم رفت؟

سوال ششم: پنج درس مهم كه از بوستان سعدي اموخته ايد را بيان كنيد اگر لازم هست توضيح بدين.

سوال آخر: بوستان سعدي كه از نيايش با خدا شروع ميشه و در باب اخر به مناجات با پروردگار به پايان ميرسه . اعتقاد به خداوند و دينداري در سخن سعدي امر بديهي هست چه عاملي موجب اين تفاوت مهم در ديدگاه شما و نوع جهان بيني شما با ايشان شده ؟
    ممكنه توضيح بدين؟

در این بحر جز مرد داعی نرفت
    گم آن شد که دنبال راعی نرفت

کسانی کز این راه برگشته‌اند
    برفتند بسیار و سرگشته‌اند

خلاف پیمبر کسی ره گزید
    که هرگز به منزل نخواهد رسید

محال است سعدی که راه صفا

توان رفت جز بر پی مصطفی

در اخر از شما و همه دوستان تشكر مي كنم . در پناه خدا باشيد.

6. 8 کاربر از پست مفید اعجاز عشق تشکرکرده اند .

miss seven (جمعه 02 بهمن 94), mohamad.reza164 (پنجشنبه 01 بهمن 94), گیسو کمند (جمعه 02 بهمن 94), اقای نجار (پنجشنبه 01 بهمن 94), باغبان (جمعه 02 بهمن 94), سوده 82 (جمعه 02 بهمن 94), سرشار (شنبه 03 بهمن 94), عشق آفرین (شنبه 10 بهمن 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 09 تیر 98 [ 10:02]
    سطح
    49
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 98
    Overall activity: 15.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    161

تشکرشده 223 در 103 پست

Array
    آقای نجار
    1- بهترین خاطره کودکیتون رو تعریف کنید

2- رابطتون با خانمها چجوریه؟ دوستانی از جنس مخالف دارید؟ به اسم کوچیک صدا میزنیدشون؟ شوخی میکنید؟ کوه و سفر و سینما میرید؟ یا سنتی هستید در روابط اجتماعیتون با خانمها؟

3- اولین دستمزدی که بابت انجام کاری دریافت کردید چند سالگی بوده؟ ( اگر تمایل داشتید بگید چه کاری و چقدر دستمزد؟)

4- تا حالا چندتا شغل عوض کردید؟

5- وقتی صاحب فرزندی شدید ، بنظرتون از چند سالگی معنی دریافت دستمزد در ازای انجام کار ( منظورم کارای توی خونه نیست ) رو درک کنه خوبه؟ اصلا میپسندید
    این رویه رو؟
    6- وقتی به مرگ فکر میکنید چه افکاری سراغتون میاد؟ میشه مفصل بنویسید؟
    7- وقتی دلتنگ مادر میشید چجوری خودتون رو آروم میکنید؟
    8- در مورد مادرتون عذاب وجدان دارید؟
    9- تاحالا به کجاها مسافرت کردید؟ بهترین سفرتون ؟
    10- پنج تا از بهترین فیلمهایی که دیدید؟

8. 7 کاربر از پست مفید nahid-111 تشکرکرده اند .

miss seven (جمعه 02 بهمن 94), mohamad.reza164 (پنجشنبه 01 بهمن 94), گیسو کمند (جمعه 02 بهمن 94), اقای نجار (پنجشنبه 01 بهمن 94), باغبان (جمعه 02 بهمن 94), سوده 82 (جمعه 02 بهمن 94), عشق آفرین (شنبه 10 بهمن 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    69
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,179

تشکرشده 383 در 100 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط zzzz نمایش پست ها
    سلام چشم
    1_ تاحالا ب پوچی رسیدی؟
    بله - سال گذشته همین موقع ها چند مورد گرفتاری با هم برام پیش اومد. یکیشون حکم یکسالونیم زندان بود. به قدری فشار روم زیاد بود که تحمل یه استرس ساده کاری که تحویل به موقع کار بودو نداشتم.

عمران - کاردانی البته کارشناسی دو ترم خوندم ولی چون وقتمو میگرفت انصراف دادم- شغلم دولتی نیست ، بیش از یکساله که کارمند جایی نیستم و خودم مستقل فعالیت میکنم
    3_ قدو وزنت چقده ؟
    184CM - 60KG
    4_ پولداری ؟هخخخخ
    هنوز که نه ولی تو برنامه هامه که پولدار شم حتما
    5- اگه عاشق یه دختربشی که تو زندگیش موفق نبوده و ولی عاشق ظاهرش شده باشی باهاش ازدواج میکنی؟
    برداشتم از سوالتون این بود که اگر به خانمی برخودم که مثلا قبلا روابط خوبی نداشته چه میکنم. با این پیش فرض جواب این سوال و بعدی مشترکه.
    من از این سایت یاد گرفتم که باید معیار هایی برای ازدواجم تعریف کنم و بعضی از اونها معیار های اصلی باشن و بعضی فرعی
    اگر کسی بود که معیار های اصلی رو داشت وارد رابطه میشم و در مورد معیار های فرعی امتیاز میدم. یعنی میبینم چند درصد از معیار هارو براورده میکنه. اگر قابل قبول بود اقدام میکنم.
    در مورد سوال5 سلامت رفتاری و روانی از معیار های اصلی منه که قرار نیست فدای زیبایی بشه.
    در مورد سوال 6 اگر امتیاز ها بالا بود بله ظاهر قابل چشم پوشیه . البته به شرطی که ایشون زشت نباشن.
    6_ اگه یه دختر خوب و همچی تموموکه تمام معیاراتو واس ازدواج داره بهت معرفی کنن واس ازدواج ولی از ظاهرش خوشت نیاد چکارمیکنی؟
    خیلی ممنون که وقت گذاشتید

سخن گفتن اندر زبان آفرید

خداوند بخشندهٔ دستگیر

کریم خطا بخش پوزش پذیر

سلام - ممنون که سوال کردید و با کمال میل جواب میدم

به نظرم اعتقاد جناب سعدیه که بسیار هم محترمه ، ایشون ازادن هرکسو که دوست دارن بپرستندو براش تبلیغ کنن

یکی از نمونه های روزای سخت رو در سوالات خانم ZZZ مثال زدم. باور کنید اون روزهای سخت هم به کسی جز خودم متوسل نشدم

با ایمان به توانایی خودم و افرادی که قرار کمکم کنن.

چرا خیلی بده . من جمله ای دارم که باعث رنجش شما و دوستان مذهبیه دیگه میشه ،متاسفم برای اینکه بیانش میکنم قصد بی ادبی ندارم. من ترجیح میدم ادم تنها و واقع بینی باشم تا یه احمق که از فکر تنها نبودن ارامش میکیره.البته هیچوقت به کسی این جمله رو نگفتم چون خودمو پیامبر نمیدونم که وظیفه راهنمایی دیگرانو داره. صرفا جهت رعایت صداقت عرض کردم.

مستقیم زیر خاک

سوال ششم: پنج درس مهم كه از بوستان سعدي اموخته ايد را بيان كنيد اگر لازم هست توضيح بدين.
    یکی زهره خرج کردن نداشت ----زرش بودو یارای خوردن نداشت/نهخوردی که خاطر براسایدش---نه دادی که فردا به کار ایدش/......
    از حکایت فوق سخاوت یاد گرفتم

شکر خنده ای انگبین میفروخت---که دلها زشیرینیش میبسوخت/نباتی میان بسته چون شکر ----بر او مشتری از مگس بیشتر/...
    از این یکی خوشرویی در کسب و کار و در ارتباط با مردم یاد گرفتم
    اگر پای در دامن اری چو کوه---سرت ر اسمان بگذرد در شکوه/زبان درکش ای مرد بسیار دان--- که فدا قلم نیست بر بی زبان/...
    از این یکی تواضع و فضیلت سکوت به موقع
    مرا در نظامیه ادرار بود ---شب و روز تلقین و تکرار بود/مر استاد را گفتم ای پر خرد---فلان یار بر من حسد می برد/....
    از این یکی حسادت نکردن و اهمیت ندادن به حرف مفت اطرافیان

جوانی ز ناسازگاری جفت---ب پیرمردی بتالید و گفت/گران باری از دست این خصم چیر ---چنان میبرم کاسیا سنگ زیر /....
    سازش و تحمل سختی

سوال آخر: بوستان سعدي كه از نيايش با خدا شروع ميشه و در باب اخر به مناجات با پروردگار به پايان ميرسه . اعتقاد به خداوند و دينداري در سخن سعدي امر بديهي هست چه عاملي موجب اين تفاوت مهم در ديدگاه شما و نوع جهان بيني شما با ايشان شده ؟

ممكنه توضيح بدين؟

درسته و در تکمیل حرف شماباید بگم برای پاداش و جزا هم خیلی به اموزه های مذهبی استناد کرده،همونطور که در مثال های سوال قبل میبینید.ولی واقعا احساس نیاز به خدا نمیکنم برای اموختن و لذت بردن از سعدی.
    متاسفم که عقایدم موافق شما نیست و لی توقع دارم اگر درک نمیکنیم حداقل احترام بگذاریم برای عقاید هم. و همانطور که من سعی در تغییر اعتقادات دیگران ندارم شما هم سعی نفرمایید.
    اما برای لذت بردن از یک موسیقی فرانسوی الزاما نباید فرانسه بدونید یا برای بهره بردن از یک کتاب دینی نباید حتما به اون دین گرایش داشته باشید.امیدوارم با مثالی که زدم منظورمو منتقل کرده باشم.

خلاف پیمبر کسی ره گزید

محال است سعدی که راه صفا

توان رفت جز بر پی مصطفی

ممنو از شما که وقت گذاشتید
    موفق و پیروز باشید

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط zzzz نمایش پست ها
    سلام چشم
    1_ تاحالا ب پوچی رسیدی؟
    بله - سال گذشته همین موقع ها چند مورد گرفتاری با هم برام پیش اومد. یکیشون حکم یکسالونیم زندان بود. به قدری فشار روم زیاد بود که تحمل یه استرس ساده کاری که تحویل به موقع کار بودو نداشتم.

عمران - کاردانی البته کارشناسی دو ترم خوندم ولی چون وقتمو میگرفت انصراف دادم- شغلم دولتی نیست ، بیش از یکساله که کارمند جایی نیستم و خودم مستقل فعالیت میکنم
    3_ قدو وزنت چقده ؟
    184CM - 60KG
    4_ پولداری ؟هخخخخ
    هنوز که نه ولی تو برنامه هامه که پولدار شم حتما
    برداشتم از سوالتون این بود که اگر به خانمی برخودم که مثلا قبلا روابط خوبی نداشته چه میکنم. با این پیش فرض جواب این سوال و بعدی مشترکه.
    من از این سایت یاد گرفتم که باید معیار هایی برای ازدواجم تعریف کنم و بعضی از اونها معیار های اصلی باشن و بعضی فرعی
    اگر کسی بود که معیار های اصلی رو داشت وارد رابطه میشم و در مورد معیار های فرعی امتیاز میدم. یعنی میبینم چند درصد از معیار هارو براورده میکنه. اگر قابل قبول بود اقدام میکنم.
    در مورد سوال5 سلامت رفتاری و روانی از معیار های اصلی منه که قرار نیست فدای زیبایی بشه.
    در مورد سوال 6 اگر امتیاز ها بالا بود بله ظاهر قابل چشم پوشیه . البته به شرطی که ایشون زشت نباشن.
    خیلی ممنون که وقت گذاشتید

سخن گفتن اندر زبان آفرید

خداوند بخشندهٔ دستگیر

کریم خطا بخش پوزش پذیر

سلام - ممنون که سوال کردید و با کمال میل جواب میدم

به نظرم اعتقاد جناب سعدیه که بسیار هم محترمه ، ایشون ازادن هرکسو که دوست دارن بپرستندو براش تبلیغ کنن

یکی از نمونه های روزای سخت رو در سوالات خانم ZZZ مثال زدم. باور کنید اون روزهای سخت هم به کسی جز خودم متوسل نشدم

با ایمان به توانایی خودم و افرادی که قرار کمکم کنن.

چرا خیلی بده . من جمله ای دارم که باعث رنجش شما و دوستان مذهبیه دیگه میشه ،متاسفم برای اینکه بیانش میکنم قصد بی ادبی ندارم. من ترجیح میدم ادم تنها و واقع بینی باشم تا یه احمق که از فکر تنها نبودن ارامش میکیره.البته هیچوقت به کسی این جمله رو نگفتم چون خودمو پیامبر نمیدونم که وظیفه راهنمایی دیگرانو داره. صرفا جهت رعایت صداقت عرض کردم.

مستقیم زیر خاک

یکی زهره خرج کردن نداشت ----زرش بودو یارای خوردن نداشت/نهخوردی که خاطر براسایدش---نه دادی که فردا به کار ایدش/......
    از حکایت فوق سخاوت یاد گرفتم

شکر خنده ای انگبین میفروخت---که دلها زشیرینیش میبسوخت/نباتی میان بسته چون شکر ----بر او مشتری از مگس بیشتر/...
    از این یکی خوشرویی در کسب و کار و در ارتباط با مردم یاد گرفتم
    اگر پای در دامن اری چو کوه---سرت ر اسمان بگذرد در شکوه/زبان درکش ای مرد بسیار دان--- که فدا قلم نیست بر بی زبان/...
    از این یکی تواضع و فضیلت سکوت به موقع
    مرا در نظامیه ادرار بود ---شب و روز تلقین و تکرار بود/مر استاد را گفتم ای پر خرد---فلان یار بر من حسد می برد/....
    از این یکی حسادت نکردن و اهمیت ندادن به حرف مفت اطرافیان

جوانی ز ناسازگاری جفت---ب پیرمردی بتالید و گفت/گران باری از دست این خصم چیر ---چنان میبرم کاسیا سنگ زیر /....
    سازش و تحمل سختی

ممكنه توضيح بدين؟

درسته و در تکمیل حرف شماباید بگم برای پاداش و جزا هم خیلی به اموزه های مذهبی استناد کرده،همونطور که در مثال های سوال قبل میبینید.ولی واقعا احساس نیاز به خدا نمیکنم برای اموختن و لذت بردن از سعدی.
    متاسفم که عقایدم موافق شما نیست و لی توقع دارم اگر درک نمیکنیم حداقل احترام بگذاریم برای عقاید هم. و همانطور که من سعی در تغییر اعتقادات دیگران ندارم شما هم سعی نفرمایید.
    اما برای لذت بردن از یک موسیقی فرانسوی الزاما نباید فرانسه بدونید یا برای بهره بردن از یک کتاب دینی نباید حتما به اون دین گرایش داشته باشید.امیدوارم با مثالی که زدم منظورمو منتقل کرده باشم.

خلاف پیمبر کسی ره گزید

محال است سعدی که راه صفا

توان رفت جز بر پی مصطفی

ممنو از شما که وقت گذاشتید
    موفق و پیروز باشید

10. 8 کاربر از پست مفید اقای نجار تشکرکرده اند .

miss seven (جمعه 02 بهمن 94), mohamad.reza164 (جمعه 02 بهمن 94), گیسو کمند (جمعه 02 بهمن 94), zzzz (پنجشنبه 01 بهمن 94), اعجاز عشق (جمعه 02 بهمن 94), باغبان (جمعه 02 بهمن 94), سرشار (شنبه 03 بهمن 94), عشق آفرین (شنبه 10 بهمن 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    69
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,179

تشکرشده 383 در 100 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط nahid-111 نمایش پست ها
    آقای نجار
    سلام وققتون بخیر
    ما سه سال اول دبستان منو سی متری نارمک ساکن بودیم. اونجا یه سینماهست به اسم سینما ماندانا.
    من این سینمارو اون سالها اباد کرده بودم . یعنی هرروز اونجا فیلم میدیدم اونم مجانی. به این صورت که قاطی جمعیت میرفتم تو سالن و فیلم تماشا میکردم.
    اوایل ناشی بودم و خونواده رو فراموش میکردم. یه بار اول دبستان که بودم رفتم تو وسه سانس پشت هم فیلم مریم و میتیلو نگاه کردم. مادرم حسابی نگران شده بود. وقتی برگشتم کتک مفصلی خوردم. از اون روز همیشه توی محاسباتم خانواده رو در نظر میگیرم.

2- رابطتون با خانمها چجوریه؟ دوستانی از جنس مخالف دارید؟ به اسم کوچیک صدا میزنیدشون؟ شوخی میکنید؟ کوه و سفر و سینما میرید؟ یا سنتی هستید در روابط اجتماعیتون با خانمها؟
    قبلا خجالتی بودم و زیاد ارتباط نمیگرفتم. البته الان هم دنبال دختر بازی نیستما
    اما اگر دست دراز کنن دست میدم ، اگر تمایل داشته باشن به اسم کوچک صدا میکنم ، اگر ناراحت نشن شوخی کلامی میکنم.مثلا دیروز تو دفتر باشگاه کوهنوردی بایکی از همنوردای خانم که تولدش بود رقصیدم. همه اینها با حفظ احترام و حریمای مشخصه.
    به تازگی یه گروه دوستی تشکیل دادیم شامل خانم و اقا، همه مجرد ، تحصیلات از دیپلم تا دکترا، رده سنی از 26 سال تا 37 سال. رابطه صمیمی و با احترام بدور از حاشیه. تا حالا فقط کوه میرفتیم ولی قراره سفر هم بریم باهم.
    مدتیه که حرفه ای کوهنوردی میکنم . از شما چه پنهون فردا برنامه یخنوردی داریم.
    سینما و سفر هم بله دوست میدارم

3- اولین دستمزدی که بابت انجام کاری دریافت کردید چند سالگی بوده؟ ( اگر تمایل داشتید بگید چه کاری و چقدر دستمزد؟)
    پدر و مادر من سالها پیش از هم جدا شدن. وما 8 سال با مادرم زندگی میکردیم، اون موقع وضع مالی خوب نبود.
    تایستان سال 75 من و برادر بزرگم تصمیم گرفتیم به مادر کمک کنیم . رفتیم اما حسین یه دسته قاشق شربت خوری شیشه ای خریدیم، فکر کنم 350 تومان ،بعد با اتوبوس رفتیم انقلاب و من کنار خیابون اینقدر ایستادم تا اونو 50 تومان بالاتر فروختیم. و از فردا همین کارو تکرار کردیم. در نهایت 1500 تومان تو جیب مانتو مادرم گذاشتیم ، یه گلسر برای خواهرم ، یه پلیور برای برادر کوچکم و برای خودم و برادر بزرگم یه برس مو خریدیم.

خیلی زیاد، از مسافر کشی با موتور سیکلت و کارگری ساده تو کویر کاشان ( پروژه سد خنچه) بگیر تا سرپرستیه کارگاه ساختمانی
    5- وقتی صاحب فرزندی شدید ، بنظرتون از چند سالگی معنی دریافت دستمزد در ازای انجام کار ( منظورم کارای توی خونه نیست ) رو درک کنه خوبه؟ اصلا میپسندید
    این رویه رو؟
    دوست دارم 10 ساله که شد بعد از مدرسه بیاد محل کارم و کارای کوچکی مثله تمیز کاری انجام بده . یعنی پول تو جیبی مجانی نباشه . هرچند فکر کنم مادرش موافق نباشه.
    از مرگ نمیترسم اما ازش بدم میاد چون منو از چیزایی که دوست دارم جدا میکنه. همیشه میگم میخوام ایستاده بمیرم یعنی اگر شده چند سال زودتر اما تو بیمارستان و بر اثر بیماری نمیرم. این ظرفیتو در خودم میبینم که اگر به بیماریه لاعلاجی دچار شدم دست به خودکشی بزنم.
    دوست دارم یادم جاودانه باشه . وخیلی خوشحال میشدم اگر روح وجود داشت تا بتونم نتیجه کارهامو بعد از سالها ببینم ، مثلا ببینم فرزندم در زنگیش موفق میشه یا نه و چقدر در پیروز یا شکستش من سهیم بودم

بهش فکر میکنم به لبخندش به نگاهش ...
    بله خیلی زیاد. من فرزند خوبی نبودم براش . اون تو زندگیش سختی زیاد کشید ومن نتونستم براش اون چیزی که شایسته اش بود فراهم کنم
    بندر عباس - عسلویه - شیراز - اصفهان - سمنان- گرگان - رشت(یکسال اونجا زندگی کردیم)-قزوین - مشهدو ...
    شهریور همراه یک گروه به قله لوارک صعود کردیم که بسیار سفر خوب و خاطره انگیزی شد.

پدر خوانده(قسمت ا.ل و دوم)- لئون(حرفه ای) کودک (چاپلین)- فهرست شیتدلر- در باره الی

ممنو که سوال پرسیدید

یه بار نوشت همش پاک شد به همین خاط ارسال دیرشد.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط nahid-111 نمایش پست ها
    آقای نجار
    سلام وققتون بخیر
    ما سه سال اول دبستان منو سی متری نارمک ساکن بودیم. اونجا یه سینماهست به اسم سینما ماندانا.
    من این سینمارو اون سالها اباد کرده بودم . یعنی هرروز اونجا فیلم میدیدم اونم مجانی. به این صورت که قاطی جمعیت میرفتم تو سالن و فیلم تماشا میکردم.
    اوایل ناشی بودم و خونواده رو فراموش میکردم. یه بار اول دبستان که بودم رفتم تو وسه سانس پشت هم فیلم مریم و میتیلو نگاه کردم. مادرم حسابی نگران شده بود. وقتی برگشتم کتک مفصلی خوردم. از اون روز همیشه توی محاسباتم خانواده رو در نظر میگیرم.

قبلا خجالتی بودم و زیاد ارتباط نمیگرفتم. البته الان هم دنبال دختر بازی نیستما
    اما اگر دست دراز کنن دست میدم ، اگر تمایل داشته باشن به اسم کوچک صدا میکنم ، اگر ناراحت نشن شوخی کلامی میکنم.مثلا دیروز تو دفتر باشگاه کوهنوردی بایکی از همنوردای خانم که تولدش بود رقصیدم. همه اینها با حفظ احترام و حریمای مشخصه.
    به تازگی یه گروه دوستی تشکیل دادیم شامل خانم و اقا، همه مجرد ، تحصیلات از دیپلم تا دکترا، رده سنی از 26 سال تا 37 سال. رابطه صمیمی و با احترام بدور از حاشیه. تا حالا فقط کوه میرفتیم ولی قراره سفر هم بریم باهم.
    مدتیه که حرفه ای کوهنوردی میکنم . از شما چه پنهون فردا برنامه یخنوردی داریم.
    سینما و سفر هم بله دوست میدارم

پدر و مادر من سالها پیش از هم جدا شدن. وما 8 سال با مادرم زندگی میکردیم، اون موقع وضع مالی خوب نبود.
    تایستان سال 75 من و برادر بزرگم تصمیم گرفتیم به مادر کمک کنیم . رفتیم اما حسین یه دسته قاشق شربت خوری شیشه ای خریدیم، فکر کنم 350 تومان ،بعد با اتوبوس رفتیم انقلاب و من کنار خیابون اینقدر ایستادم تا اونو 50 تومان بالاتر فروختیم. و از فردا همین کارو تکرار کردیم. در نهایت 1500 تومان تو جیب مانتو مادرم گذاشتیم ، یه گلسر برای خواهرم ، یه پلیور برای برادر کوچکم و برای خودم و برادر بزرگم یه برس مو خریدیم.

خیلی زیاد، از مسافر کشی با موتور سیکلت و کارگری ساده تو کویر کاشان ( پروژه سد خنچه) بگیر تا سرپرستیه کارگاه ساختمانی
    این رویه رو؟
    دوست دارم 10 ساله که شد بعد از مدرسه بیاد محل کارم و کارای کوچکی مثله تمیز کاری انجام بده . یعنی پول تو جیبی مجانی نباشه . هرچند فکر کنم مادرش موافق نباشه.
    از مرگ نمیترسم اما ازش بدم میاد چون منو از چیزایی که دوست دارم جدا میکنه. همیشه میگم میخوام ایستاده بمیرم یعنی اگر شده چند سال زودتر اما تو بیمارستان و بر اثر بیماری نمیرم. این ظرفیتو در خودم میبینم که اگر به بیماریه لاعلاجی دچار شدم دست به خودکشی بزنم.
    دوست دارم یادم جاودانه باشه . وخیلی خوشحال میشدم اگر روح وجود داشت تا بتونم نتیجه کارهامو بعد از سالها ببینم ، مثلا ببینم فرزندم در زنگیش موفق میشه یا نه و چقدر در پیروز یا شکستش من سهیم بودم

بهش فکر میکنم به لبخندش به نگاهش ...
    بله خیلی زیاد. من فرزند خوبی نبودم براش . اون تو زندگیش سختی زیاد کشید ومن نتونستم براش اون چیزی که شایسته اش بود فراهم کنم
    بندر عباس - عسلویه - شیراز - اصفهان - سمنان- گرگان - رشت(یکسال اونجا زندگی کردیم)-قزوین - مشهدو ...
    شهریور همراه یک گروه به قله لوارک صعود کردیم که بسیار سفر خوب و خاطره انگیزی شد.

پدر خوانده(قسمت ا.ل و دوم)- لئون(حرفه ای) کودک (چاپلین)- فهرست شیتدلر- در باره الی

ممنو که سوال پرسیدید

یه بار نوشت همش پاک شد به همین خاط ارسال دیرشد.

12. 9 کاربر از پست مفید اقای نجار تشکرکرده اند .

miss seven (جمعه 02 بهمن 94), mohamad.reza164 (جمعه 02 بهمن 94), nahid-111 (جمعه 02 بهمن 94), گیسو کمند (جمعه 02 بهمن 94), یاس پاییزی (جمعه 02 بهمن 94), اثر راشومون (جمعه 02 بهمن 94), باغبان (جمعه 02 بهمن 94), شمیم الزهرا (پنجشنبه 01 بهمن 94), عشق آفرین (شنبه 10 بهمن 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 آذر 98 [ 23:02]
    سطح
    97
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 994
    Overall activity: 57.0%
    دستاوردها:
    OverdriveRecommendation Second ClassTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    اقای نجار ممنون

صندلی داغ شما یکی از صندلی های داغ خوب بود.

ما باید یاد بگیریم هر شخصی با هر عقیده ای قابل احترام، چون قبل از اینکه بدونیم ایده لوژی اش چیه، انسان هست.

خیلی دوست داشتم ازت بپرسم انسانیت رو تو چی میبینی و مرز بدی و خوبی رو از کجا تشخیص میدی، که فرصت نشد.
    شجاعت و صداقت رو خوب معنی کردی دوست من.
    ممنون
    -------
    با نفر بعدی، محمدرضا 164 همراه هستیم.

14. 7 کاربر از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده اند .

miss seven (جمعه 02 بهمن 94), گیسو کمند (جمعه 02 بهمن 94), یاس پاییزی (جمعه 02 بهمن 94), اقای نجار (جمعه 02 بهمن 94), باغبان (جمعه 02 بهمن 94), سوده 82 (جمعه 02 بهمن 94), سرشار (شنبه 03 بهمن 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 02 تیر 05 [ 00:03]
    سطح
    79
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 265
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,423

تشکرشده 552 در 189 پست

Array
    سلام جناب نجار
    از خوندن بعضی از پاسخهاتون خیلی لذت بردم. اصلا انگار جوابهاتون رو از زبون من نوشتین
    با خوندن پستهاتون راغب شدم خودم هم چند سوالی ازتون بپرسم. هر کدوم رو که دوست داشتین جواب بدین. چون فکر میکنم برای اینکه واقعا صندلی داغ باشه باید سوالا رو روی مرز چالشمند بودن برد که ممکنه باعث بشه برای بعضی افراد ناراحت کننده به نظر برسه.
    1.این علاقه ای که در پستهاتون نسبت به مادر گرامیتون نشون میدین فکر میکنین "بیشتر" چه جنسی داره؟ به خاطر عذاب وجدان از اینکه کمتر از حد توانتون بهشون محبت و رسیدگی کردین هست یا به خاطر داشتن حسی شبیه به کودکی که وسیله محبوبی رو ازش برای همیشه گرفتن هست یا به خاطر حسرت اینکه ایشون برای همیشه دستشون از عالم وجود کوتاه شده و دیگه نمیتونن به هیچکدوم از لذتهای دنیا دسترسی داشته باشن یا ... (هر چیز دیگه ای که فکر میکنین درست تره به جای نقطه چین بذارین)
    2.اصولا مرگ فرد دیگه ای هم در این اواخر متاثرتون کرده؟
    3.این خدا ناباوریتون آیا دلیلش مطالعه و تحقیق بوده یا یه نوع قهر کودکانه از خداست؟ مثلا بابت اینکه دعاهاتون رو در یه زمینه ای مستجاب نکرده.
    4.چرا آواتارتون به بیننده حسی میده که صاحبش رو یه فرد مذهبی تلقی میکنه؟
    5.آیا "در واقع امر" حاضر نیستید برای این یک هدف بسیار ارزشمندی که اینجا اعلام کردین در زندگیتون دارین(شاید اهداف مهم دیگه ای هم داشته باشین که اینجا نگفتین)، یعنی پولدار شدن، بعضی از اصول اخلاقی مشهور و محبوب در جامعه رو زیر پا بذارید؟ مثلا دروغهایی رو بگید یا زیرآب کسی رو بزنید یا ...؟ (به شخصه این هدف ثروتمند شدن رو برای یک مرد هدف بسیار باارزشی میدونم)
    6.همسر سنتی و خانه دار و از جهات مادی پایینتر از خودتون رو بیشتر ترجیح میدین یا همسری مدرن و از نظر مالی در سطح خودتون؟ وضعیت مالی همسرتون و خانوادش براتون اهمیتی داره که در چه سطحی باشه؟
    7.زندگی رو تا کی مفید میدونین؟ یعنی از کی دیگه زنده بودن رو بی ارزش و بیفایده میدونین؟ آیا حاضرین در اون نقطه به زندگیتون خاتمه بدین؟ (جواب خودم به این سوال مثبته جواب شما چی؟)
    8.چی در جامعه اطرافتون براتون آزار دهنده تره؟
    9.اگر تواناییش رو داشته باشید و مطمئن باشید که دستگیر نمیشید و کسی مجازاتتون نمیکنه حاضرید فرد یا افراد خاصی رو از بین ببرید؟ چه کسانی رو؟ اسم اونهاییشون رو که قابل بیانه بفرمایید
    10.یه سوال رو که دوست داشتین بپرسم و نپرسیدم خودتون بنویسید و جواب بدید
    تنها باید حقیقت را بیان کرد، نه دروغی را که حقیقی انگاشتنش خوب است.

"بخشی از پیام برتراند راسل برای آیندگان"
    ویرایش توسط اثر راشومون : جمعه 02 بهمن 94 در ساعت 01:30

16. 9 کاربر از پست مفید اثر راشومون تشکرکرده اند .

miss seven (جمعه 02 بهمن 94), mohamad.reza164 (جمعه 02 بهمن 94), گیسو کمند (جمعه 02 بهمن 94), یاس پاییزی (جمعه 02 بهمن 94), اقای نجار (جمعه 02 بهمن 94), باغبان (جمعه 02 بهمن 94), سوده 82 (جمعه 02 بهمن 94), سرشار (شنبه 03 بهمن 94), عشق آفرین (شنبه 10 بهمن 94)

مدیران انجمن آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 25 بهمن 04 [ 23:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    8,100

تشکرشده 7,109 در 2,468 پست

Array
    سلام بر همه دوستان عزیز

الان ما در مسیر مریخ هستیم - جای همه خالی !

همدردی خوب آنتن نمیده اینجا - خیلی دوست داشتم از خانم سوده 82 - گیسوکمند - آقای نجار دوست داشتنی و .... سئوال بپرسم .

ببخشید .

محمد رضا و خاله قزی مهربونم ، از شما دو عزیز تشکر ویژه دارم . ( مرسی )

................................

انگار نویت محمد رضا هست

با اجازه از آقایان هدایت کننده صندلی داغ ( محمد رضا + خاله قزی )

چند سئوال یواشکی بپرسم و بعد برم بقیه سفر :

1 ) محمدرضا خدا یعنی چی ؟

2 ) خدا بزرگ و بلند مرتبه ست یعنی چی ؟

3 ) خدا پاک و بلند مرتبه ست یعنی چی ؟

4 ) به سکوت فکر اعتقاد داری - اصن میتونی سکوت فکر را تعریف کنی ؟

5 ) وقتی تو زندگی ناراحت میشی چی کار میکنی ؟

6 ) با خدا قهر کردی تا حالا؟

7 ) هدف پیدایش شیطان به نظرت چی بوده ؟

8 ) تا حالا برای مظلومیت خدا گریه کردی ؟

.................................................. ..................

جمله سازی :

9 ) با این کلمات جمله بساز :

باغبان - گل رز - محمد رضا 164 - یار - دریا - طبیعت

...................................

10 ) نظرت در مورد استیو جابز ؟

به نظرت استیو جابز در آخرهای حیات خود به پوچی رسید ؟!

11 ) در مورد شعر زیر :

به من بفهمون ،
    کجای سرنوشتم
    دارم میرم جهنم
    یا راهیه بهشتم

از این دو راهی
    دل خوشی ندارم
    یا می خورم به پاییز
    یا میرسه بهارم

به نظرت تو زندگی به کجا می رسی ؟

کدومش ؟

پاییز یا بهار ؟

یا هر دو ؟

اصلا مهمه ؟

.................................................. ...

12 ) آقا شما رفتی یه مکان زیارتی ای ، کفشتو میزاری کنار دستت - و شروع به نماز خوندن میکنی - در هنگام قتوت داری ذکر قتوت را میگی ، یدفعه می بینی یه بنده خدایی کفشتو داره می دزده !

چی کار میکنی ؟ نماز را ول میکنی میری دنبال یارو - یا نماز را ادامه میدی ؟

...........................

​​

18. 7 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

miss seven (جمعه 02 بهمن 94), mohamad.reza164 (جمعه 02 بهمن 94), گیسو کمند (جمعه 02 بهمن 94), یاس پاییزی (جمعه 02 بهمن 94), اقای نجار (جمعه 02 بهمن 94), سوده 82 (جمعه 02 بهمن 94), سرشار (شنبه 03 بهمن 94)

مدیران انجمن آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 25 بهمن 04 [ 23:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    8,100

تشکرشده 7,109 در 2,468 پست

Array
    13 ) اولین چیزی که به ذهنت میرسه :

زندگی :

همسر :

فرزند :

خشم :

مشکلات :

مادر زن :

جومونگ :

عباس بابایی :

ناصر حجازی :

استقلال 0 - پرسپولیس 6 :

رفیق :

نقاشی :

سیاست :

Angry Birds :

جنگ :

.................................................

14 ) این سئوال اگر دوست داشتی :

برو سایت زیر - نقاشی را بکش - عکس بگیر( موبایل ) - بزار تو صندلی داغ ( ممنون )

How to Draw Jerry

آقای ام رضا نقاشی قشنگی کشید

فکر کنم با دست چپش کشید - ببینم شما با کدوم دست میکشی

.................................................. ........

15 ) محمد رضا 164 سال 94 را قبول داری ؟

............................

اما تو !

محمد رضا گاهی

محمد رضا هر از گاهی

ببین انعکاس درد و دل های منو تو ، شبیه شمایل شقایق نیست !

​​

20. 6 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

miss seven (جمعه 02 بهمن 94), mohamad.reza164 (جمعه 02 بهمن 94), گیسو کمند (جمعه 02 بهمن 94), یاس پاییزی (جمعه 02 بهمن 94), سوده 82 (جمعه 02 بهمن 94), سرشار (شنبه 03 بهمن 94)

صفحه 22 از 50 نخستنخست ... 212131415161718192021222324252627282930313242 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)