به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 492

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 02 تیر 05 [ 00:03]
    سطح
    79
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 265
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,423

تشکرشده 552 در 189 پست

Array
    سلام جناب نجار
    از خوندن بعضی از پاسخهاتون خیلی لذت بردم. اصلا انگار جوابهاتون رو از زبون من نوشتین
    با خوندن پستهاتون راغب شدم خودم هم چند سوالی ازتون بپرسم. هر کدوم رو که دوست داشتین جواب بدین. چون فکر میکنم برای اینکه واقعا صندلی داغ باشه باید سوالا رو روی مرز چالشمند بودن برد که ممکنه باعث بشه برای بعضی افراد ناراحت کننده به نظر برسه.
    1.این علاقه ای که در پستهاتون نسبت به مادر گرامیتون نشون میدین فکر میکنین "بیشتر" چه جنسی داره؟ به خاطر عذاب وجدان از اینکه کمتر از حد توانتون بهشون محبت و رسیدگی کردین هست یا به خاطر داشتن حسی شبیه به کودکی که وسیله محبوبی رو ازش برای همیشه گرفتن هست یا به خاطر حسرت اینکه ایشون برای همیشه دستشون از عالم وجود کوتاه شده و دیگه نمیتونن به هیچکدوم از لذتهای دنیا دسترسی داشته باشن یا ... (هر چیز دیگه ای که فکر میکنین درست تره به جای نقطه چین بذارین)
    2.اصولا مرگ فرد دیگه ای هم در این اواخر متاثرتون کرده؟
    3.این خدا ناباوریتون آیا دلیلش مطالعه و تحقیق بوده یا یه نوع قهر کودکانه از خداست؟ مثلا بابت اینکه دعاهاتون رو در یه زمینه ای مستجاب نکرده.
    4.چرا آواتارتون به بیننده حسی میده که صاحبش رو یه فرد مذهبی تلقی میکنه؟
    5.آیا "در واقع امر" حاضر نیستید برای این یک هدف بسیار ارزشمندی که اینجا اعلام کردین در زندگیتون دارین(شاید اهداف مهم دیگه ای هم داشته باشین که اینجا نگفتین)، یعنی پولدار شدن، بعضی از اصول اخلاقی مشهور و محبوب در جامعه رو زیر پا بذارید؟ مثلا دروغهایی رو بگید یا زیرآب کسی رو بزنید یا ...؟ (به شخصه این هدف ثروتمند شدن رو برای یک مرد هدف بسیار باارزشی میدونم)
    6.همسر سنتی و خانه دار و از جهات مادی پایینتر از خودتون رو بیشتر ترجیح میدین یا همسری مدرن و از نظر مالی در سطح خودتون؟ وضعیت مالی همسرتون و خانوادش براتون اهمیتی داره که در چه سطحی باشه؟
    7.زندگی رو تا کی مفید میدونین؟ یعنی از کی دیگه زنده بودن رو بی ارزش و بیفایده میدونین؟ آیا حاضرین در اون نقطه به زندگیتون خاتمه بدین؟ (جواب خودم به این سوال مثبته جواب شما چی؟)
    8.چی در جامعه اطرافتون براتون آزار دهنده تره؟
    9.اگر تواناییش رو داشته باشید و مطمئن باشید که دستگیر نمیشید و کسی مجازاتتون نمیکنه حاضرید فرد یا افراد خاصی رو از بین ببرید؟ چه کسانی رو؟ اسم اونهاییشون رو که قابل بیانه بفرمایید
    10.یه سوال رو که دوست داشتین بپرسم و نپرسیدم خودتون بنویسید و جواب بدید
    تنها باید حقیقت را بیان کرد، نه دروغی را که حقیقی انگاشتنش خوب است.

"بخشی از پیام برتراند راسل برای آیندگان"
    ویرایش توسط اثر راشومون : جمعه 02 بهمن 94 در ساعت 01:30

2. 9 کاربر از پست مفید اثر راشومون تشکرکرده اند .

miss seven (جمعه 02 بهمن 94), mohamad.reza164 (جمعه 02 بهمن 94), گیسو کمند (جمعه 02 بهمن 94), یاس پاییزی (جمعه 02 بهمن 94), اقای نجار (جمعه 02 بهمن 94), باغبان (جمعه 02 بهمن 94), سوده 82 (جمعه 02 بهمن 94), سرشار (شنبه 03 بهمن 94), عشق آفرین (شنبه 10 بهمن 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)