سلام دوست عزیز با خوندن تاپیکات خیلی ناراحت شدم فقط خاستم بهت بگم درکت میکنم من علت اینگونه رفتارها رو میدونم عریرم علت و ریشه این شخصیت رفتاری شما بخاطر زندگی الانتون با همسرتون نیست و شاید اشتباه در انتخابتون نیست همه اینها ریشه در زندگی قبلیتون با خانوادتون داره این خیییییییییلی مهمه الک نیست ک اسلام این همه به خانواده و بنیان اون این همه اهمیت داده منم خودم ازون دسته ادمایی هستم ک از خانوادم دل خوشی ندارم ولی بهم برمیخوره کسی بشون خورده بگیره خیانت هایی ک خانواده من در حقم کردن هیچ کس نکرد بعضی وقتا احساس میکنم گذشتم مث بختک دنبالمه
همه اینها باعث میشه ک آدم شخصیت هیجانی بگیره وابسته بشه ب چیزای دیگ ک اولیشون همسره همه اینها باعث میشه ک آدمی بشه ک همه رو اذیت کنی اعصاب خورد کن بشی
یکی از دوستان تو همین سایت یه کتابی رو معرفی کردن به نام زن کامل واقعا ازش ممنونم ک این کتاب رو معرفی کرد دارم میخونمش عالیه واقعن خیلی متحولم کرد هم دارم میخونم هم دارم عمل میکنم به کلمه کلمه اش عمل میکنم شاید روی هر صفحه اش یکروز تامل کنم ولی خیلی خوب دارم پیش میرم ب شما هم پیشنهاد میکنم ک حتما این کتاب رو مطالعه کنی البته خوندن سرسری فایده نداره بایددعمیقا بخونی و عمل مثلا اونجاها ک گفته راجع ب فلسفه زندگیت فکر کن واقعن یک روز کامل بشین فکر کن
امیدوارم که موفق بشی عزیزم و هر چی سریعتر این بحران رو پشت سر بزاری

علاقه مندی ها (Bookmarks)