به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 39

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 اردیبهشت 96 [ 07:07]
    سطح
    43
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 113
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsOverdrive1 year registered
    تشکرها
    270

تشکرشده 319 در 160 پست

Array
    سلام صبح بخیر علی آقا

جوری میگید انگار هرکی نماز نخونه باید بدبخت بشه..این خیلی ظالمانس اصن

کسی شمارو اجبار نمیکنه که حتما نماز بخون یا چون نمی خونی خوب نیستی دنیا محل جبر و اختیار هست خداوند یه چیزایی رو دست خودمون قرار داده یه جاهایی هم خودش برامون تصمیم نهایی را میگیره

ی دوستم لکنت داره..شهرستانه البته..فروشندگی میکنه و میگه با حرف زدن با مشتریا لکنتش کمتر شده و هلنا شمام میگی کاری باشه که نیاز نباشه حرف بزنم..من کدومو انتخاب کنم..میبینی واقعن ادم میمونه چیکار کنه..

طبق پستایی که قرار دادی پیشنهادم این بود که دنبال کاری باشی که نیاز به صحبت کردن نداشته باشی چون فکر کردم این جوری راحت تر بتونی

باکار کنار بیای وکمتر به لکنتت فکر کنی اگه بتونی که صحبت کنی خیلی زود مشکلت حل میشه

کار فنی..کار کفاشی که فعلا هیچ..کار فنی دیگه..من الان 22 سالمه برم شاگردی؟؟؟؟؟؟

اگه مثلا کفش بود همه چیزش رو بلدم اون ی چیزی..

اما ی کاری که تاحالا توش کار هم نکردم..باید مثل ی ادم10 12 ساله شاگردی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما میتونی از پدر کمک بگیری یه مغازه برات راه بندازه حالا کفاشی یا هر چی دوست داری یا یه سرمایه در اختیارت قرار بده

حالا اگه پدرت نداشت میتونی بری شاگردی در هر رشته ای که دوست داری اینم بایستی معرف داشته باشی حتما از وضعیتت با خبر باشن خلاصه

کمکت کنن اگه پشتکار داشته باشی و ذوق کار کردن داشته باشی سریع موفق میشی ممکنه در عرض یک ماه یا دو سه ماه راه بیفتی

کار کردن در رشته فنی سلیقه ای هست مثلا من بودم گارگاه مکانیکی رو تر جیح میدادم چون یه خورده پیچیدست هر روز یه چیز جدید یاد میگرفتم بعدشم همیشه کار براش هست

البته کار فنی جوری هست که همیشه نمیتونی تمیز باشی باید خودتو غرق خاک گل و... کنی اون وقته که وسواستم در مان میشه خیلی

باارزشهههههه وقتی یه اقایی با کف دستش زحمت میکشه و نان خانوادشو تامین میکنه برکتم درش بیشتر هست

چرااااا باید برای اینکه خوب بشم باید از معصومین کمک بخام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه اونا کین اخه...مومن بودن درستکار بودن درست..ولی من نمیتونم بفهمم چرا باید ازونا کمک بخام...........................

اونا نمونه الفت مهربونی مردانگی عدالت بودن حضرت علی ع شبها میرفتن در خونه فقیرا بهشون غذا می دادن نمیزاشتن کسی همسایه ای گرسنه

بخابه نمیدونم شما نهج البلاغه را خوندین که به سر پرستی که برای کوفه انتخاب کرده بودن چقدر تاکید کردن به اجرا عدالت در تقسیم اموالی که

برای همه بود و... اونا خیلی بزرگوادن دسته خالی ردت نمیکنن کافی باور داشته باشی

من نمیتونم و خدا هم همش میخاد منو عذاب بده....

من نمیتونم..اما چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا

خدای بزرگ گر دری ببنده دره دیگری باز میکنه مطمئنا شما بایستی باهوش باشی یا توانایی هایی داری که خودت از اونا اطلاعی نداریلطفا این لینک را به دقت بخون خیییییلی کمکت میکنه

خطاهای شناختی http://www.hamdardi.net/thread-154.html

موفق باشی

2. کاربر روبرو از پست مفید سها** تشکرکرده است .

**ali** (جمعه 11 دی 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)