سلام دوباره..مشکل شما زیاد حاد نیست..خودتون حادش کردین.. چون انقد تکرارش کردین که بدتر شده.. اگه ساختمان پزشکانو نگا کرده باشین..اون صاحب کافه ای میاد پیش دکتر افشار و میگه من نمیتونم پیش کسی آواز بخونم..
و دکتر افشار میگه چشماتو ببند و شروع کن به اواز خوندن و در این حین هم تجسم کن که یکی داره میاد تو ..و همینطور ادامه بده.. ترفند خوبیه..شما هم همینکارو با حرف زدن امتحان کنید.. و تو ذهنتون از همسایه و دوست و فامیل تصویری بسازید که روبروتون نشسته و دارین باهاش حرف میزنید..
روش دوم هم اینه هستش.. هر روز یه وقتی تعیین کنید و با خودتون جلوی اینه حرف بزنید و به خودتون جواب بدید..
و حتما به مشاور مراجعه کنید .. چون درمانیکه مشاور بهتون میده چن برابر بهتر و موثر تر از نظرات ماست.. اینجوری باشه تا اخر عمر باید عذاب بکشید..پس بجای این همه عذاب زود دست به کار شید و درمان بشید..

نه جدی میگما چرا نمیخوای مشکلت رو حل کنی؟ مشکلت هم با دارو و روان درمانی کاملا حل شدنیه.
ولی من یه جایی خودم که آدمهایی که از نظر روانشناسی سالم هستند هم به راحتی از دیگران تعریف های واقعی میکنند، هم از تعریف شدن های واقعی خوششون میاد و در مقابل این تعریف شدن نیازی نیس بگیم نه بابا من این جوریام که شما میگین خوب نیستم
بهتره با یه لبخند بگیم مرسی از لطف شما)

علاقه مندی ها (Bookmarks)