سلام صبح بخیر
منم مشکلات شمارو داشتم یه روزی که حالش خوب بود داشتیم درده دل میکردیم بهش گفتم به نظر شما فحشهایی که میدی کجای من میخوره بیا با دقت نگاه کن ببین اینایی که گفتی توی سرم دستم قلبمو... خورده بگرد پیداش کنخلاصه کلی خندیدیم بعد بهش گفتم فقط خودت رو ضایع
کردی واین باعث میشه شخصیتت حفظ نشه اول برات تعریف کردم که کلی بخندی از رفتار شوهرت
این لینک را مطالعه کن اداب گفتگو موثر را یاد میگیری ممکنه لحن کلامتون درست نباشه که اون به خودش اجازه این کار را میده خودم مطالعه کردم موثر بود
http://www.hamdardi.net/thread-21813.html
همکارم میگفت شوهر خاهرم بهش فحش میده منم بهش گفتم به شوهرت بگو اره شما درست میگی بابام فلان چیز هست مامان هست منم
هستم پس شما و پدر مادرت هم هستن که اومدی با من ازدواج کردی یه جورایی مقابله به مثل کرده بود که من خودم اینکار را نکردم البته میگفت
شوهر خاهرم دیگه بهش فحش نداده بوده
ببخشید اینا میگم یه خورده عصبانیم اقا داره زیاده روی میکنه بله وقتی محبت زیادی بشه نادان خیال بد کند وقتی همه چی براش محیاس پول کم داره خانواده شما بچه
کی نگه داره خانواده شما کی مشکلات را حل کنه خانواده شما پس ایشون چی کارست ؟؟؟؟؟؟؟
چرااااااااا مشکلات را به گردن گرفتی بزار خودش دست وپا بزنه خودش راهی پیدا کنه اون وقته که قدررررررر میدونه شما اومدی لقمه اماده گزاشتی در
دهانش اون وقت اقا ناز اداهم داره فحش دشنامم میگه ؟؟؟؟؟؟
شاید بگی از این حرفا گزشته نه عزیز ماهی رو هروقت از اب بگیری تازست از حالا شروع کن بزار خودش با مشکلات دست و پنجه نرم کنه خودش راه
حل پیدا کنه الان که پدرتون کمک کرده همش ازشون به خوبی یاد کن در مقابل شوهرت کارشون را بزرگگگگگ جلوه بده سپاس گزارشون باش تا اونم
حداقل در مقابل خودت حتی کلامی هم احترامشون را نگه داره
پدرت گناه کرده دختر شوهر داده مال اموالم بده اون وقت دشنامم داشته باشه
سعی کن باهاش قاطع برخورد کنی تا حد حدودش را بدونه
اگه میخای به ارامش برسی حتما اداب گفتگو رو بخون کمکت میکنه یاد بگیری در دعواهم به صورت اروم با خوب گوش دادن و جواب دادن منطقی
مشکلت را حل کنی و دیگه ازش کینه به دل نداری چون جواب درستی دادی
موفق باشین

خلاصه کلی خندیدیم بعد بهش گفتم فقط خودت رو ضایع

علاقه مندی ها (Bookmarks)