سلام
باید از تکنیک قطع الگوها استفاده کنید !
1 ) باید از خودتون سئوال کنید که :
اکر در این وضع باشم و همیشه حسرت بخورم ، چه چیزی بدست می آورم ؟
اگر این شرایط را تغییر ندم چه اتفاقی می یافته ؟
( شاید پاسخ شما این باشه : اگر تغییر ندم افسرده میشم - عزت نفسم را از دست می دهم - عمرم هدر میره و ...........)
ببینید ما در مرحله 1 به خودمان میگیم اگر شرایط تغییر ندهم ، باید تاوان سنگینی بدهم - در واقع یه انگیزهای میشه برای ترک آن !
مثلا کسی که سیگار میکشه باید به خودش بگه : اگر من سیگار را ترک نکنم چه اتفاقی میافته :
جواب : پیری زودرس - بیماری - بوی بد دهان و ........
........................
2 ) حالا بابد سئوال مثبت بپرسید و بگید :
اگر من موفق بشم این اتفاق را رها کنم ( اون پسر را رها کنم ) ، چه چیزی بدست می آورم ؟
مثلا شما بگید اگر من اون پسر را رها کنم ذهنم خالی میشه برای فرد دیگری و ......
الان یه بنده خدایی تو همینجا فکر مبکنه اون پسر ، خوشگل ترین پسر دنیاست ، وقتی این جوری فکر میکنه جذابیت و زیبایی دیگران را نمی بینه .
در مرحله دوم ما میگیم اگر به این مهم برسیم دریچه هایی بیشتری باز می شود
مثال : کسی که سیگار میکشه ، به خودش میگه اگر ترک کنم :
سلامت تر هستم - چهره بهتری دارم و ......
در واقع این یعنی انگیزه مثبت .
...............................................
3 ) در مرحله سوم باید الگوی ذهنی را قطع کنید !
مثلا مثلا یه پسری که بهش علاقه داشتید تو ذهن شما میره - باید سریع الگو ذهنی را قطع کنید و فکرتان را مشغول کار دیگری بکنید
یه کار ابتکاری انجام دهید مثلا دستتون را بزارید جلوی دماغتان و بگید به به چقدر هوای خوبی
به مدت 21 روز این کار را انجام دهید - ذهن عادت میکنه و یادش میره
وقتی ما خاطره ای ایجاد می کنیم - یا به کار جدیدی انجام می دهیم در ذهن ما یه سلسه شبکه هایی صورت میگیره به نام شبکه های عصبی
هر چی این خاطره را زنده تر کنیم این شبکه عصبی قوی تر میشند و پایدارتر .
مثلا کسی که 10 روز سیگار میشکه خیلی فرق میکنه با کسی که 100 روز میکشه
چون برا دومی این شبکه ها قوی تر شده
هر چی کم تر استفاده کنیم و اون خاطره را کمتر زنده کنیم این شبکه های عصبی کم رنگ تر میشند !
.......................................
حالا یه تکنیک زیر خاکی بگم :
اون پسری که شما بهش علاقه دارید را بیارید تو ذهنتون
گوش هایش را دراز کنید - دهانش را بکشید و تبدیلش کنید به این :
حالا برای شما باز هم جذاب هست !
.............................................
4 ) وقتی که الگو را قطع کردید با کارهای ابتکاری - باید یه جایگزین هم پیدا کنید !
مثلا از این به بعد بعد از قطع الگو به جایی که بشینید روضه بخونید و گریه کنید یه کار جدید انجام دهید !
مثلا مطالعه کنید - یا اگر دوست داشتید یه شکلات تلخ بخوردید که دیگه فکر همچنین کاری را نکنید
یا هر چی دوست دارید ! ( روش فکر کنید )
وقتتان را مدیریت کنید - برای زمانتان برنامه ریزی کنید - دیگه وقت نمی کنید که به این چیزها فکر کنید
مثلا برنامه ریزی کنید آشپز خوبی بشید - هر چند شما خانم ها از ما آقایون بهتر نمی شید - به قول یه بنده خدایی ههههههه
به خدا اگر 24 ساعت شبانه روز هم بیدار باشیم - باز زمان نداریم
مراقب باشید .
.................................................. ....
با یه روانشناس هم اگر مایل بودید درد دل کنید ( حضوری )
وقتی از ته دل بخوای که رها کنی - وقتی با خدا درد و دل کنی و بگی من رهایش می کنم به خاطر تو ...
به جاهایی می رسی که من نمی تونم این جا بگم !
مراقب خودتون باشید .![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)