سلام خانوم آبی آسمان
به نظرم رسید یکم اعتماد به نفستون پایینه! ولی یه نشونه نمیزاره قبول کنم که واقعا اعتماد به نفستون پایینه؟ اون هم حضور در جمع این دوستان و گفتن از خودتون! کمتر دختری حاضره بیاد این چنین از نقاط ضعف و گذشته خودش بگه!
من هیچ حرفی ندارم برای شما جز چندتا مطلب که خودم بهشون رسیدم و با شما در میان میزارم!
بواسطه شغلم زوج های زیادی به من رجوع میکنن . شاید حداقل روزی یک روج بیان! اغلبشون جوان هستن، درصدی میان سال و درصد کمتری مسن!
چون اغلبشون مجبورن مقابل من با هم صحبت کنن و هم فکری و تعامل کنن و حداقل 10 دقیقه پیش من هستن، میشه یه شناخت نسبی ازشون پیدا کرد.
باورتون نمیشه زوج هایی موفق تر عمل میکنن که به هم شبیه هستن! نه اینکه یکی زیبا و دیگری پولدار!
مثلا دو نفر از نظر زیبایی متوسط هستن، فرهنگ اشون، لباس پوشیدنشون، حرف زدنشون، افکارشون شبیه به همه دل نشین تر به نظر میرسه!
من خودم جوون تر بودم ملاکم زیبایی بود، ولی از وقتی با این جامعه آماری مواجه شدم، کلا ملاک زیبایی رو گذاشتم کنار، همین که به دلم بشینه و در سطح خودم باشه کافیه نه بیشتر نه کمتر!!
جالب ترش زوج های مسن هستن! هر چی از ازدواجشون بگذره از همدیگر سرد تر میشوند! این خصوصیت بیشتر متعلق به زوج های مسنی هست که یکی اشون نسبت به دیگری برتری داره ، مخصوصا خانوم در زیبایی!
ولی واقعا زوجهای مسنی که هنوز عاشقانه و با احترام با هم صحبت میکنن و برای هم احترام میگذارند، زوج هایی هستن که شبیه هم هستن! هم کفو هم هستن! هم مرتبه هم هستن!
من توضیحاتم کلی بود، از ملاک ظاهری فراتر رفتم، ولی واقعا خواستم بهتون بگم که زیبایی تضمین کننده موفقیت در ازدواج نیست!
اگر فردی زیبا هم بودین، به خواستگاری که ملاکش زیبایی هست جواب رد باید میدادین!
راستی جواب های آقای باغبان هم خیلی جالب بود

علاقه مندی ها (Bookmarks)