خب معلوم شد مشکل شما زیباییت نیست بلکه اعتماد به نفسته
اول برو روی اعتماد به نفست کار کن بعد روی اون چیزهایی که گفتم. تو اگر مارلین مونرو هم بودی باز همین حس رو داشتی چون اعتماد به نفس نداری
من نمیدونم این مردهایی که تو خیابون از دخترا خوااستگاری میکنن مغز خر خام خوردن!؟ من اپر دختر بودم این برام خیلی توهین آمیز بود. مگه ملعبه و عروسکه که از ظاهر انتخاب بشه!
تازه همچین مردهایی همونایی هستن که هر روز عاشق یکی میشن!! بدرد ازدواج نمیخورن
یادمه وقتی دبیرستانی بودیم اگر به دختری یه چیزی میگفتیم و تحویلمون نمیگرفت بهش میگفتیم بیریخت میمون و ... ( از سوزشمون)
فکر میکنی یه پسر چند هزار بار کلمه گمشو ایکبیری رو از دخترها شنیدهاما لامصب اعتماد به نفسشون زیادتر هم میشه
خواستم بهت بگم بزرگترین دشمنت خودتی. برای حرف مردم خیلی ارزش قایلی. خواهر من مردم کی حرف راست میزنن؟ از حسادت و حقارت خودشونه که چرت و پرت میگن
ببین الان تو یه اصل غلطی رو برای خودت کردی پیش فرض "که من زشتم" بعد هر اتفاقی که میفته میذاری به حساب این اصل غلط
خانمها لطفا بیاید اینجا برای ایشون بگید نفر اولی که اومد خواستگاری شما همون شب موند؟ چند تا خواستگار اومده و رفته؟
یادت باشه 30% زیبایی اعتماد به نفسه زن هست و 40% اخلاق خوب و بشاش و قبل مهربون.
از فردا هرکی حرف بیموردی بهت زد جوابشو مودبانه بده (جز پدر مادر که حرمتشون واجبه) ضمنا تو که استعداد داری درست خوبه دانشگاه خوب هستی بچسب به درست و از این راه موفق باش تا بعدا بتونی کار خوب پیدا کنی و دستت تو جیب خودت باشه.
شما نقطه قوتت را ول کردی چسبیدی به چیزهای دیگه. ( فکر کن اگه رضا زاده میخواست فوتبالیست بشه، خودشو تباه کرده بود) برو از چیزی که خدا بهت داده استفاده کن.
میدونی چقدر مرد و زن هستن که میگن کاش زیبا نبودیم اما قدمون کوتاه نبود؟ صورت رو راحت میشه زیبا کرد اما قد کوتاه را نمیشه

اما لامصب اعتماد به نفسشون زیادتر هم میشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)