نوشته اصلی توسط
hamed-kr
علیک سلام
خواهش می کنم ، این مصمم بودن شما ان شا الله مقدر کرده که این حرف ها و کتاب و غیره رو خدا به واسطه من پر تقصیر سر راه شما بذاره پس بهش می تونید به عنوان یه پیام از خدا نگاه کنید چرا که نه ؟ خدا روزی که من رو به دنیا آورده به فگر شما هم بوده دیگه .
یه جایی توی تالار گفتم بودم اکثر دکترها فکر می کردن من توی شکم مادرم غزل رو خوندم . فکر به این که هر کسی چه پستی ها و بلندی های بعضا غیر قابل توصیفی رو طی کرده و الآن داره برای شما پست میذاره خودش یه نوع حکمت به قلب آدم میرسونه که بله این اتفاقی نیست و باعث جدی گرفتن و غفلت زدایی میشه.
از کتاب جمع بندی خوبی کردین ونتیجه ای هم که گرفته بودین خوب بود پس باید بهش عمل کنید. فقط یه نکته که فعلا در حوصله و توان من هست گفتن همین موضوع هست که شما هم بهش اشاره کردین و این که این نوع کتاب ها و یه کلیپ ها بیشتر از این که یه کتاب باشن نقشه راه هستن و باید مثل ذکر بارها و بارها تمرین بشن تا ملکه ذهن برای عملیاتی کردن نشون در زندگی بشن (قرآن هم از ریشه قرأ میاد یعنی چیزی که باید دائما خونده بشه -فَاقْرَءُوا مَا تَيَسَّرَ مِنَ الْقُرْآنِ(مزمل آیه 73): پس هر چه برایتان میسر است از قرآن بخوانید)، من خودم بارها بارها ا همین دوتا کلیپ رو دیدم و هر از گاهی همین کتاب رو دوره کردم البته در مورد بیشتر گذاشتن اون ها هم بعد یه چیزی میگم.
ان شاء الله دوباره سر میزنم ، در این ایام به اندازه یه صلوات هم شده برای تعجیل در فرج آقا دعا بفرمایید بسیار ممنون.
علاقه مندی ها (Bookmarks)