آقا بهنام نظر شما در مورد زنان مطلقه بسیار ناامید کننده بود
نمیدونم واقعیت چیه واقعا اما من که میگم بالاخره زندگی جاریست و باید مثبت نگر بود. البته من خوشحال میشم تو تاپیک من هم نظر بزارید. خیلی خیلی خوشحال میشم نظرات آقایون رو بدونم چون در هرصورت اون ها نگاهشون به مسائل از دید یک جنس مذکر هست و میتونه کمک کننده باشه.
ماریای عزیز نمیدونم چی بگم، یه زمانی خودم میگفتم کاش هیچوقت به طلاق نرسیم و آشتی کنیم اما بعد به جایی رسیدم که گفتم خدایا زودتر منو از شر این آدم رها کن و آرامشو به من بده.
الان نمیدونم شما کدوم حسو داری، که احتمالا دومی هست که در اون صورت باید بگم سعی کنید خودتون رو نبازید. آره درسته زنان مطلقه شاید بعضی هاشون به بیراهه برن اما هم تو این سایت و هم دور و بر خودمون هم مورد زیاد بوده که بعد طلاق دوباره ازدواج کردن و حتی خیلی بهتر از ازدواج اول.
من و امثال شما باید به خدا توکل کنیم. نمیدونم چرا تقدیر ما اینطور رقم خورده شاید یه تلنگر باشه و شاید تنبیه اما باید از این به بعدش رو ساخت. خیلی هم کار سختیه، اما مطمئنا شدنیه








علاقه مندی ها (Bookmarks)