این حرف شما که مسئول طلاق شوهرتون هست ، کودکانه هست . برای اینکه خودتون رو دانشجوی دکترا معرفی کردید ، بنده حقیر فارغ التحصیل دکترا از دانشگاه سراسری تهران هستم و برای دکترای دوم داشتم می رفتم کالیفرنیا از بهترین دانشگاه های جهان که همسرم با مهریه ممنوع الخروجم کرد و بجای امریکا 8 ماه پله های دادگاه های جمهوری اسلامی رو بالا و پایین رفتم . . .
این رو گفتم که بدونیم من و شما مانعی به نام تفاوت تحصیلات نداریم که حرف هم رو نفهمیم
اما از نظر اقتصادی که وضع همه بد شده و هیچ حساب و کتابی هم نیست و حتی رئیس جمهور هم روی قولش نمیتونه بمونه . چه برسه به شوهر دانشجوی بدبخت شما
حرف هایی که در حوزه اقتصادی و معیشتی زدید اصلاً توجیهی نداره و در این زمینه دست شوهر شما بسته است و اگر دستش باز بود خودش از این موضوع لذت هم می برد
اما این روزها طلاق مد شده ! اصلاً اپیدمی شده . آستانه تحمل همه ما کم شده . زنان ما دیگه اون نقش سنتی و بسوز و بساز رو نمیخان . حرف شوهر رو گوش نمیدن و برعکس پرخاش و گستاخی به شوهر ، عادی شده . . .
خوب شما چی میشه حرف شوهرت رو گوش بدی که زندگی زهرمار نشه ؟؟ اصلاً موضوعی که محل اختلاف هست و شما باید حرف گوش بدی چی هست ؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)