برای چشمهات ناراحت شدم. حتما دکتر برو. حیفه.
آهنگ رو چرا با گوشی(هدفون) گوش نمیکنی؟
خودم تلویزیون نگاه نمیکنم اما دیدم که اکثرا دور هم میشینن و برنامه ها رو میبینن. خب شما هم با خونواده ببینید که نتونه چیزی بهتون بگه.
رفتار برادرت با صحبت و صمیمت درست میشه. الان از جیغ و داد کردن تو لذت میبره. بنظرم اگه آروم باشی و یه مدت هیچکاری نکنی که بتونی چیزی بگه یا اگه کاری کرد سکوت کنی، خودش از رفتارهاش دست برمیداره.
حس برادری و مرد بودنش رو تقویت کن. بهش بگو داداشی. در مورد دخترها سر به سرش بزار که حس کنه درکش میکنی. بزار رگ غیرتش ورم کنه بعد میبینی چطور مثل یه آدم بالغ رفتار میکنه نه یه بچه ننه.
هیچوقت و تحت هیچ شرایطی به کسی توهین نکن. نه جلوش و نه پشت سرش. این دور از شان یه خانم محترمه. ببین:
چهار نعل نتاز!
شلنگ تخته ننداز دختره شلخته.
یکمی درست توی پل ها راه برو!
عزیزم میشه کمی آرومتر راه بری؟
یکی از همسایه ها خیلی بد توی پله ها راه میره، نمیدونم کیه. داداشم گفت این دفعه نگاه میکنم ببینم کیه. ولی من میترسم بهش بگیم ناراحت بشه.شما رو هم اذیت میکنه؟
شیفته ی راه رفتن گیشاهای ژاپنی هستم. وای... آروم و ظریف.
لیدی میشه ملایمتر توی پله ها بخرامی؟
ببین عزیزم همه اینها یک منظور رو میرسونه. چیزی که شخصیت آدمها رو تعیین میکنه انتخابی هست که بین جملات دارند. ما ربات نیستیم اما میتونیم ذهنمون رو عادت بدیم که همیشه بهترین رو انتخاب کنه.
ممکنه من با کسی شوخی داشته باشم و دومی رو بهش بگم. ممکنه خجالت بکشم و پنجمی رو بگم و ممکنه بترسم داد و بیداد راه بندازه و ششمی رو بگم. اما قطعا سومی رو وقتی میگم که بخوام دعوا کنم.
مشکل اینه که در جای سکوت، حرف میزنی و در جای حرف زدن، سکوت میکنی. مثلا جواب خواهرت رو باید همون لحظه بدی. البته نه با دعوا.
علت اینکه سر کار نمیری، چیه؟
شوهر خواهرهات چی میگن؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)