به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 19 آذر 95 [ 01:34]
    سطح
    51
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    405

تشکرشده 1,144 در 414 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط sepanta1990 نمایش پست ها
    سلام ممنون از همه دوستان...

خانم mahasty کاش یکم بیشتر توضیح میدادین راستش منم اولش که مطرح کردم گفت شوکه شدم و بعد چن بار گفت شوخی میکنید یا جدی میگین؟ البته قبلش یه خوش و بشی درمورپ کار و شرکت و .. داشتیم و با خنده این خرفا رو زد. منم گفتم نه بابا شوخیه چیه.

یعنی الان از اولم منو جدی نگرفته بودن؟ شاید واقعا برا احترام بود که همونجا جواب منفی نداد
    من این طوری فکر میکنم.
    شخصا هم خودم و هم دوستانم ناخواسته این طور هستیم که با مردهای کوچکتر کمی راحت‌تر برخورد میکنیم. شاید چون در ناخودآگاهمون حک شده که مرد کوچکتر نمی‌تونه دیدی جز یه خواهر بزرگتر به ما داشته باشه. البته منم که الان نوشته شما رو خوندم به رفتار خودم دقت کردم و گمونم از این به بعد باید بیشتر مواظب باشم. چون حتی ممکنه رفتار کمی مثبت(نسبت به بقیه) از جانب خانم باعث سوءبرداشت هم بشه.

ایشون جدی نگرفتند و فقط تعجب کردن. اللخصوص که گویا شیوه بیان شما هم هر دو مورد رو تشدید کرده. جدی نگرفتن به معنای بی‌احترامی به شما نیست. فقط فکر نمی‌کنن شما گزینه‌های مناسبی برای هم باشید. هیچ خانم محترمی هم اللخصوص اگر قرار بر ملاقات مجدد باشه؛ همونجا محکم و صریح جواب منفی نمیده.

الان چندتا مرحله طی شده:
    ایشون فکر کردن شوخی می‌کنید - شک داشتن که شاید جدی باشه - مطمئن شدن که شما جدی هستید و کمی بهش فکر کردن و دیدن به نظرشون منطقی نیست - دوباره از شما پرسیدن تا از نظرتون مطمئن بشن(در واقع به نحوی با شما مشورت کردن چون تنها کسی بودید که جریان رو می‎دونستید) - با پدرشون مشورت کردن(پدر معمولا از نظر منفی دخترش حمایت میکنه) - جواب دادن.

برای عوض کردن نظرشون می‌تونستید وقتی پیام دادن، تماس بگیرید و خیلی منطقی و جدی توضیح بدید که چرا و چطوری به فکر ازدواج با ایشون افتادید و مزایای این کار رو نسبت به عیوبش(اختلاف سن) بسنجید. تا قبل از صحبت با پدرشون کمی مثبت تر راجع به شما فکر کنن. البته الان دیگه این کارو نکنید که بدتر میشه. اینارو بدونید برای موارد بعدی.

2. کاربر روبرو از پست مفید mahasty تشکرکرده است .

sepanta1990 (چهارشنبه 01 مهر 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)