هر که را هست ملال انده عشقش نه حلال... البته که اون سختی و مصیبتی برای وصال ارزش داره که آدم با چشم و گوش بسته عاشق نشده باشه. شمام که انگار نه عاشق هستی و نه اون چنان غم و غصه داری.
من پست های قبلی شما رو نخوندم و از چند و چون ماجرا باخبر نیستم ولی نوشته هاتون تو این تاپیک نشون می دن که شناخت کاملی از طرف نداری. چیزی که پرواضحه شما ظاهر خانوم رو پسند کردی، سطح تحصیلاتشون رو می دونی و با توجه به مدتی که همکار هم بودین ایشون رو یه آدم صبور و خوش اخلاق هم پنداشت می کنی (به صرف یه مدت برخورد تو محیط کار، بردباری و اخلاق کسی دست آدم نمی آد). یه زندگی مشترک شیرین، لازمه اش شناخت گشترده تر و عمیق تر هست که صد البته خودت می دونی.
درست نی ذهن اوشون رو بخونیم، بهتر بود خیلی صریح ازش دلایل جواب منفی و دلایل اون دلایل رو جویا می شدی. شاید دو سال اختلاف سنی معکوس فقط یکی از دلایل هست. شاید هم فقط بهونه کرده تا بعضی چیزها رو نگه.
این رو هم بگم که از حرکت فرداش که پیام داده و گفته تا پنج شنبه وقت داری فکر کنی خوشمان نیامد.
در کل نه سفارش به پیگیری قضیه دارم و نه توصیه به فراموش کردن. همه چی بستگی به خودت و خودش داره و من هم پاک ناآگاه از شماها.

علاقه مندی ها (Bookmarks)