به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 60
    مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 25 بهمن 04 [ 23:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    8,100

تشکرشده 7,109 در 2,468 پست

Array
    سلام محمد رضای عزیز

ببخشید ، خیلی مزاحم شما دارم میشم .

..........

یه سئوال از شما بپرسم :

اگر بخوای از دلت حرف بزنی ، با زبان دل ، اون خانم را چگونه تعریف می کنی ؟

با زبان عقل چگونه تعریف می کنی ؟

دلت قبول داره اون خانم را ؟

اندیشه و تفکرت چی میگه ؟

ببین می تونی نتیجه ای بگیری از سئوالات بالا .

شما فرمودید 70 درصد معیار شما را داره ! یعنی از نصف بیشتر - به نظرت 70 درصد کمه ، اقدام کنی برا خواستگاری ؟

در مورد اون مشکلاتی که فرمودید باید بیشتر بررسی کنی - به نظرت ، چطوری می خوای بررسی کنی اون مشکلات را ؟

نظر خودت چیه در مورد او اخلاقیات ؟

ممنون.

.......................

​​
    ویرایش توسط باغبان : یکشنبه 29 شهریور 94 در ساعت 21:39

2. 2 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

mohamad.reza164 (یکشنبه 29 شهریور 94), سرشار (یکشنبه 29 شهریور 94)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 آذر 98 [ 23:02]
    سطح
    97
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 994
    Overall activity: 57.0%
    دستاوردها:
    OverdriveRecommendation Second ClassTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    باغبان جان شما ها برای من رحمت هستین.
    من شرمنده نکن ، این چه حرفیه میرنی، اخه.
    من دارم با خام بودنم شما رو اذیت میکنم.
    اگر به دلم بود، همین فردا صبح زنگ میزدم از ایشون اذن خواستگاری می خواستم و از جواب احتمالی منفی ایشون هم نمی هراسیدم.

ازلحاظ عقلی هم اگر مشکل نامزدی ایشون نبود، قطعا یه فکری برای مشکلات 30 درصدی میکردم و خواستگاری همراه مشاوره رو دنبال میکردم. ( البته منظورم این نیست که ایشون تایید هستن، موکول میکردم به شناخت دوران خواستگاری، شناخت خانواده ها و بررسی مشاور. شاید من اون هفتاد درصد رو اشتباه پر کرده باشم. )

اون خانم به دل من نشسته. اگر ننشسته بود ، تا الان فراموش اش کرده بودم، هنوزم که یادش می افتم، تپش قلب پیدا میکنم. ولی چون اون خانوم شکست خورده، یکم دست به عصا شدم. از طرفی میگم باید به نظروشون احترام بزارم که زمان برای فراموشی می خوان.
    از طرفی میگم اگر بعد از مطلع شدن از وضعیت نامزدی اشون، موضوع رو بر نتابیدم، دوباره موجب تضعیف روحیه اون خانوم میشم.

من حق دارم ، ازادی اندیشه دارم به قول شما، ولی دلم نمی خواد حداقل. تو این مورد با روحیه در حال ترمیم ایشون بازی کنم.

پیش خودم میگم، یکسال صبر کنم، بعد زنگ بزنم، دو حالت داره، یا مزدوج شدن که نشون میده دلشون با من نبوده و بهونه میاوردن. یا اینکه، روحیه اشون برگشته، و حاضر به خواستگاری من هستند.
    ولی مشکلی که سر راهم وجود داره، اینه که اگر بعد یکسال، فهمیدم دل داده گی من یک طرفه بوده، و یا اینکه فهمیدم بدرد هم نمی خوریم، یکسال از جونی ام رفته.

در انتها به پیشنهاد خانم مصباح میرسم، که فرمودن موقتی ایشون رو فراموش کنم. و به بررسی موارد دیگه بپردازم. که در این رابطه هم مشکلات اخلاقی خودم رو دارم.
    ولی به نظرم چند ماه صبر کنم، زیاد چیزی رو از دست نمیدم.

الان خیلی راحت تر شدم. شاید بتونم با خودم کنار بیام قسمتم چیه. شاید اون خانوم قسمتم نیست .شایدم، همونی هست که برام مقدر شده. باید خیلی با خودم خلوت کنم.

کمک و راهنمایی های شما دوستان هم قطعا یاور من هست
    ویرایش توسط mohamad.reza164 : یکشنبه 29 شهریور 94 در ساعت 22:08

4. کاربر روبرو از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده است .

باغبان (یکشنبه 29 شهریور 94)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,100

Array
    سلام محمد رضا

شما لطف داری - ما بیشتر از نظرات شما استفاده می کنیم .

....

شما فرمودید که دوست ندارید با روحیه ایشون بازی کنید و از ایشون خواستگاری کنید - چون در گذشته شکست عشقی داشته و احتیاج به زمان داره

از طرفی حاظر نیستید دختر دیگری را بررسی کنید و اون خانم را موقت کنار بگذارید با توجه روحیات خودتان

عرض کردید که اگر بزارم یکسال دیگه بگم - اگر قبول نکنه برا خواستگاری یکسال از عمرم رفته

دو باره فرمودید که بهتره چند ماه دیگه از ایشون در خواست کنم .

همین کار را بکن .

موفق باشی دوست من

ان شالله هر چی خیره .

​​

6. کاربر روبرو از پست مفید باغبان تشکرکرده است .

mohamad.reza164 (دوشنبه 30 شهریور 94)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    به نظر من دارین اشتباه می کنید که اینقدر توی ذهنتون به خانمی که خودش علنا بهتون گفته آمادگی ازدواج نداره فکر می کنید و به این فکر پر و بال می دید.

البته من از دید زنانه می گم. شاید برای آقایون فراموش کردن و کنار گذاشتن این افکار و پر و بالها راحت باشه.

مشاورها معمولا توصیه می کنند تا فرد از رابطه قبلی جدا نشده به رابطه بعدی فکر نکنه.
    با کسی که درگیر رابطه قبلیش هست وارد رابطه نشید.
    درگیر، منظورم اینه که رها نشده. هنوز بهش فکر می کنه. هنوز به "سیدها" و "28 شهریور" حساسه.
    به شما می گه همدیگه را دوست داشتیم اما تفاهم نداشتیم !!

می دونید چقدر مونده تا این رابطه تو ذهنش تمام بشه؟
    بعد از دوست داشتن، می رسه به بدش اومدن یا تنفر
    بعد از اون می رسه به بی تفاوتی !

هنوز داره از دوست داشتن حرف می زنه. شاید هیچوقت از فاز دوست داشتن بیرون نیاد.
    می تونی با کسی زندگی کنی که می دونی مرد دیگه ای را دوست داشته و باهاش زندگی کرده و ازش دل نکنده؟
    بعد از هشت ماه نتونسته اون را و اون رابطه را بد ببینه.

تازه شما هنوز هیچی در مورد علت جداییشون نمی دونید.
    تفاهم نداشتیم یه عبارت عمومیه معادل نمی خوام حرف بزنم و به شما ربطی نداره.

الان می گی اگه رابطه جنسی هم داشته مهم نیست.
    فردا همین می شه عنوان تاپیک بعدیت، که چیکار کنم؟! تصورش داره دیوونم می کنه.

ولی موضوع اصلی اینه که نمی خواهید قبول کنید اون خانم به شما گفته "نه"
    و معلوم هم نیست بعدا بگه آره.
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

8. کاربر روبرو از پست مفید شیدا. تشکرکرده است .

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    97
    دستاوردها:
    OverdriveRecommendation Second ClassTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط باغبان نمایش پست ها
    سلام محمد رضا

شما لطف داری - ما بیشتر از نظرات شما استفاده می کنیم .

....

شما فرمودید که دوست ندارید با روحیه ایشون بازی کنید و از ایشون خواستگاری کنید - چون در گذشته شکست عشقی داشته و احتیاج به زمان داره

از طرفی حاظر نیستید دختر دیگری را بررسی کنید و اون خانم را موقت کنار بگذارید با توجه روحیات خودتان

عرض کردید که اگر بزارم یکسال دیگه بگم - اگر قبول نکنه برا خواستگاری یکسال از عمرم رفته

دو باره فرمودید که بهتره چند ماه دیگه از ایشون در خواست کنم .

همین کار را بکن .

موفق باشی دوست من

ان شالله هر چی خیره .

باغبان جان چون پله هاي تصميم گيري و بررسي هام رو به ترتيب نوشتم، اينجور به نظر بياد كه در تصميم گيري تزلزل دارم. ولي همه روش هايي رو كه گفتم، در مورد اش فكر كردم، و مزايا و معايب اشون رو درآوردم.

راستش اول اش كه تاپيك زدم، واقعا سر دوراهي قرار گرفته بودم. ولي الان واقعا دوراهي ندارم. يك راه بيشتر جلوي راهم نيست و اون ازدواج با همسفر واقعي خودم. كه ممكنه اين خانوم باشه، ممكنه هم هست نباشه و "يه جايي زير آسمون خدا داره نفس ميكشه" . اگر ميگم چند ماه صبر كنم، به خاطر اينه كه اولا حواب سوالات خودم رو پيدا كنم، دوما از اين احساسات دور شوم و دل نشيني اين خانم در من، باعث انتخاب اشتباه نشه. اگرم هم به اين نتيجه برسم، كه بدردم نمي خوره، قطعا درآينده پشيمون نميشم، چون برخلاف دوست شما كه بعد از 8 سال پشيمون شد، من نتيجه گيري ام اين خواهد بود كه همسفرم رو پيدا نكردم هنوز. و تا پيدا كردن همسفرم بايد صبر كنم و به ايشون وفادار بمونم.

ياد يه مطلب دنياي مجازي افتادم :

شاگردی از استادش پرسید عشق چیست؟

استاد گفت به گندم زار برو و پرخوشه ترین گندم را بیاور. اما در هنگام عبور از گندم زار یادت باشد که نمی توانی به عقب برگردی تا خوشه ای بچینی.

شاگرد به گندم زار رفت و پس از مدتی طولانی بازگشت.

استاد پرسید چه آورده ای؟

و شاگرد با حسرت جواب داد: هیچ .

هرچه جلو تر می رفتم خوشه های پر پشت تر می دیدم و به امید پیدا کردن پر پشت ترین تا انتهای گندم زار رفتم.

استاد گفت عشق یعنی همین.

شاگرد پرسید پس ازدواج چیست؟

استاد به شاگرد گفت به جنگل برو و بلند ترین درخت را بیاور ولی به یاد داشته باش که باز هم نمی توانی به عقب بازگردی.

شاگرد رفت و پس از مدت کوتاهی با یک درخت برگشت.

استاد پرسید که شاگرد را چه شد؟

و او در جواب گفت که به جنگل رفتم و اولین درخت بزرگی را که دیدم، انتخاب کردم،

ترسیدم که اگر باز هم جلو تر بروم دست خالی برگردم.

استاد گفت: ازدواج هم یعنی همین.

ولي نتيجه گيري آخرم اين بود كه چند ماه صبر كنم، اگر به جواب سوالات خودم و اون جواب سوالاتي كه فرمايش كرده بودين رسيدم، اقدام كنم ( البته كاملا آگاهانه) . وگرنه فراموش اش شون مي كنم.

ولي قضيه اينجا تموم نميشه، بايد رو خودم كار كنم، كه اين دفعه، در ارتباط با بانوان محترمي كه پارامتر هاي مورد نياز من رو در نگاه اول دارن، احساسي نشوم، تا بتونم بلندترين درختي كه احساس كردم همسفر من هست، رو برگزينم.

نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
    به نظر من دارین اشتباه می کنید که اینقدر توی ذهنتون به خانمی که خودش علنا بهتون گفته آمادگی ازدواج نداره فکر می کنید و به این فکر پر و بال می دید.

البته من از دید زنانه می گم. شاید برای آقایون فراموش کردن و کنار گذاشتن این افکار و پر و بالها راحت باشه.

مشاورها معمولا توصیه می کنند تا فرد از رابطه قبلی جدا نشده به رابطه بعدی فکر نکنه.
    با کسی که درگیر رابطه قبلیش هست وارد رابطه نشید.
    درگیر، منظورم اینه که رها نشده. هنوز بهش فکر می کنه. هنوز به "سیدها" و "28 شهریور" حساسه.
    به شما می گه همدیگه را دوست داشتیم اما تفاهم نداشتیم !!

می دونید چقدر مونده تا این رابطه تو ذهنش تمام بشه؟
    بعد از دوست داشتن، می رسه به بدش اومدن یا تنفر
    بعد از اون می رسه به بی تفاوتی !

هنوز داره از دوست داشتن حرف می زنه. شاید هیچوقت از فاز دوست داشتن بیرون نیاد.
    می تونی با کسی زندگی کنی که می دونی مرد دیگه ای را دوست داشته و باهاش زندگی کرده و ازش دل نکنده؟
    بعد از هشت ماه نتونسته اون را و اون رابطه را بد ببینه.

تازه شما هنوز هیچی در مورد علت جداییشون نمی دونید.
    تفاهم نداشتیم یه عبارت عمومیه معادل نمی خوام حرف بزنم و به شما ربطی نداره.

الان می گی اگه رابطه جنسی هم داشته مهم نیست.
    فردا همین می شه عنوان تاپیک بعدیت، که چیکار کنم؟! تصورش داره دیوونم می کنه.

ولی موضوع اصلی اینه که نمی خواهید قبول کنید اون خانم به شما گفته "نه"
    و معلوم هم نیست بعدا بگه آره.

خانوم شيدا ممنون كه به پست من سر زدين و اينكه پاسخ دادين. مايه مباهات من بود كه با دقت مطالب من رو خوندين و پاسخ دادين.

من اينجا تاپيك زدم كه راه رو اشتباه نرم و از تجربيات و راهنمايي هاي شما دوستان بهره ببرم.

واقعا من در مورد ذهن پيچيده بانوان اطلاعات زيادي ندارم، ممنون كه تو اين زمينه راهنمايي دادين. ولي اگر واقعا دلشون با من نبوده باشه، بايد به ايشون شك كنم، كه چرا حرف و دل اش با هم يكي نبوده! ( كه اين مورد را بايد بررسي كنم)

من هيچ وقت نخواستم بگم، خط و خطوطي كه براي نامزدي ايشون، براي خودم تصوير كردم، چي بوده. تا اگر از اون خطوط رد نشده بودن، اقدام كنم.

مهمترين اش همون، تعلق خاطر داشتن به رابطه، قبلي اشونه ( كه اگر احساس تنفر رو در ايشون نميديدم، قطعا الان من در موردشون بررسي نمي كردم ولي باز اكتفا نمي كنم)

دوم، علت جدايي و نفر تصميم گيرنده.
    سوم، تجربه اي كه كسب كردن رو اجرايي مي كنن يا خير

چهار ميش، هم ميزان، فراگيري عقد اشون هست. چون مطمين هستم با وجود اينكه براي من از اهميت كمي برخورداره، ولي براي خانواده ام مهمه ( مثلا يه محلس عقد كنون با 700 نفر مهمون نگرفته باشن)

پنجم ايش، غلظت رابطه اشون و مدت زمان نامزدي اشون هست.

در ارتباط با رابطه ج ن س ي چيزي نمي گم، كه ميترسم سو برداشت شه. فقط اين نكته رو بگم كه من هيچ وقت نگفتم برام مهم نيست، گفت ارزش هاي انساني اين خانم به حدي از نظر من والا بود، كه بعضي مسايل كه در اين حيطه اتفاق افتاده، رو ميشه ناديده گرفت. ولي هر چيزي حدودي داره. و قطعا انتخاب اشتباه ايشون يه مطلب هست و اشتباهاتي كه احتمالا در ادامه رابطه، با علم به اينكه انتخاب اشتباه داشتن، مرتكب شدن، مسيله بسيار مهم تري هست.

هيچ وقت در تصورات من، اين نبوده كه با خانومي كه قبلا با شخصي رابطه داشته، ازدواج كنم. ولي ارزش هاي انساني اين خانوم، من رو نسبت به اين قضيه، خلع صلاح كرده.
    اين نكته رو هم فراموش نكنين، دختر هاي زيادي هستن، كه روابط مخفي دارن، و موقع ازدواج شخصي چيزي نمي فهمه. ولي قطعا ارزش اين خانوم، كه شجاعت داشته و روابط پنهان نداشته ، براي من قابل چشم پوشي نيست. فقط يك انتخاب اشتباه كرده.

من اگر ايشون رو انتخاب كنم، با همه شرايط اش انتخاب مي كنم و اگر احساس كنم، درآينده پشيمون ميشم، و احتمالا ميام دوباره تو اين سايت و تاپيك مي زنم، قطعا انتخاب نمي كنم و به خودم و ايشون جفا نمي كنم.

البته مثلا شايد بيام تاپيك بزنم، كه من ايشون رو انتخاب كردم، حالا دوستان راهنمايي خاصي دران براي من درونگرا و ايشون برونگرا؟

باز هم ازتون ممنونم بانوي محترم
    ویرایش توسط mohamad.reza164 : دوشنبه 30 شهریور 94 در ساعت 08:51

10. 2 کاربر از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 01 مهر 94), شیدا. (دوشنبه 30 شهریور 94)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,100

Array
    سلام محمد رضا ی عزیز

کیفیت زندگی ما مرتبط هست با سئوال هایی که از خودمون می کنیم . هر چی دقیق تر از خود بپرسیم - جواب دقیق تری پیدا می کنیم !
    این سئوالات باعث میشه ، مسیر گندم زار و جنگلی ما روشنتر بشه !

نتیجه گیری آخرت قشنگ بود .

در ضمن ، حکایت اون استاد و شاگرد هم جالب بود - متشکرم .

موفق باشی.

​​

12. کاربر روبرو از پست مفید باغبان تشکرکرده است .

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    97
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام و دردود فراوان خدمت دوست خوبم، باغبان عزيز

باغبان عزيز من اسم شما رو نمي دونم، ولي برداشتم ميگه چيزي تو مايه هاي منصور يا يا ناصر به شما مي خوره.
    از روز اول تاپيك با من بودي و تنهام نزاشتي و تا نتيجه گيري هم با من بودي. ازت ممنونم ، دوست خوبم. ان شاالله تو يه تاپيكي كه باز كردي، و اعلام كردي يارم رو پيدا كردم، بيام بهت تبريك بگم.

از باقي دوستان هم صميمانه تشكر مي كنم. كه با وجود اينكه من رو نمي شناختن، تشريف آوردن، وقت گذاشتن و پاسخ دادن. كارتون برام خيلي ارزشمند بود.

آقايان كوهنورد، خاله قزي، باغبان، سرشار، فدايي يار و بانوان مصباخ و شيدا. بي نهايت سپاسگذارم. اميدوارم در همه مقاطع زندگي اتون موفق باشيد. هر حاجتي هم داريد برآورده بشه. براتون بهترين هارو آرزو مندم.

اين تاپيك من در مورد دودلي در يك انتخاب بود، ولي به لطف شما دوستان، مطالب فراتري از موضوع تاپيك ياد گرفتم. كه قطعا در طول زندگي به دردم مي خوره. وسعت ديد من رو به زندگي وسيع تر كرد. به خصوص چند كليد واژه اي كه از باغبان عزيز و خانم مصباح برام به ارمغان رسيد.

تو زندگي ام از شخصي مشاوره و راهنمايي نگرفته بودم( البته به لطف پدر و مادر مهربان، كليه تصميمات ام از دوران نوجواني به خودم واگذار شده بود) و هميشه، با سعي و خطا به مطلوب مي رسيدم. شايد ام اينقدر اشتباه مي شد كه مطلوب از دست مي رفت. پشيمون نيستم، چون برام تجربه هاي خوبي رو به همراه داشته. كه اميد وارم در مقاطع زندگي ام به دردم به خوره.
    نمي دونم اگر براي هر كاري از راهنمايي و نظرات ديگران استفاده ميكردم، خوب بود يا نه؟! در زندگي ام موفق تر بودم يا نه؟! ولي واقعا تو اين مورد ازدواج نتونستم ريسك كنم. و از اينكه با شما مشورت كردم، بسيار خوشحالم.

ياد جمله اي از موفقيت افتادم:

از مدير موفقي پرسيدند: "راز موفقيت شما چه بود؟" گفت: «دو كلمه» است.

- آن چيست؟

- «تصميم‌هاي درست»

- و شما چگونه تصميم هاي درست گرفتيد؟

- پاسخ «يك كلمه» است!
    - آن چيست؟
    - «تجربه»
    - و شما چگونه تجربه اندوزي كرديد؟
    - پاسخ «دو كلمه» است!
    - آن چيست؟

- «تصميم هاي اشتباه»

اميدوارم، هم امون قبل از اينكه دست به انتخاب براي ازدواج بزنيم، مدير موفقي تو زندگي مون شده باشيم.كه معلومه همه شما دوستان، در اين زمينه پيشرو هستين.

14. 4 کاربر از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده اند .

فدایی یار (جمعه 03 مهر 94), مصباح الهدی (سه شنبه 31 شهریور 94), باغبان (سه شنبه 31 شهریور 94), سرشار (سه شنبه 31 شهریور 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 16 مرداد 04 [ 04:24]
    سطح
    81
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 136
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,748

تشکرشده 764 در 211 پست

Array
    سلام محمد رضا جان.
    خدا رو صد هزار مرتبه شکر میکنم.بی تردید لایق بهترین ها هستی.بسیار تا بسیار زیاد از همفکری٬هم صحبتی و همدردی با شما دوست خوبم لذت بردم.خیلی خوشحالم که تاپیکت به نتیجه رسید هر چند به نظر من جای کار بیشتر داشت.امیدوارم بهترین و مطمئن ترین تصمیم ممکن رو در فواصل زمانی متفاوت بگیری.موفقیت شما دوست خوبم آرزوی ماست.

میخوام ازت یک گله بزرگ هم بکنم.از اینکه گفتی ما هم دیگه رو نمیشناسیم.آخه دوست خوبم مگر شناختن آدما به دونستن اسم و فامیلشون یا ...است.مگر به غیر اینه که ما به واسطه دلهامون به هم نزدیک شدیم...ذهن و حافظه ما پره از آدمایی که حتی نمیخواهیم اسمشونو بشنویم اما قلب ما فقط جای کسانی است که ... .میخوام بگم محمد رضا٬فدایی یار ٬باغبان ٬خاله قزی و... در قلب ما جا دارند حتی اگر اونا رو ندیده باشیم ...حتی اگر اسم و فامیلشون رو نشنیده باشیم.
    هر چند شما تقلب کردی اسم باغبان رو در آوردی...

امروزم آخرین روز تابستونه.چشم روی هم گذاشتیم شیش ماه گذشت.امیدوارم با ورود به پاییز فصل تازه ای از کتاب زندگی پیش روت ورق بخوره که سرشار از روزهای شاد و دل انگیز باشه.
    ممنون.

16. 3 کاربر از پست مفید سرشار تشکرکرده اند .

mohamad.reza164 (سه شنبه 31 شهریور 94), مصباح الهدی (سه شنبه 31 شهریور 94), باغبان (سه شنبه 31 شهریور 94)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    97
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط سرشار نمایش پست ها
    سلام محمد رضا جان.
    خدا رو صد هزار مرتبه شکر میکنم.بی تردید لایق بهترین ها هستی.بسیار تا بسیار زیاد از همفکری٬هم صحبتی و همدردی با شما دوست خوبم لذت بردم.خیلی خوشحالم که تاپیکت به نتیجه رسید هر چند به نظر من جای کار بیشتر داشت.امیدوارم بهترین و مطمئن ترین تصمیم ممکن رو در فواصل زمانی متفاوت بگیری.موفقیت شما دوست خوبم آرزوی ماست.

میخوام ازت یک گله بزرگ هم بکنم.از اینکه گفتی ما هم دیگه رو نمیشناسیم.آخه دوست خوبم مگر شناختن آدما به دونستن اسم و فامیلشون یا ...است.مگر به غیر اینه که ما به واسطه دلهامون به هم نزدیک شدیم...ذهن و حافظه ما پره از آدمایی که حتی نمیخواهیم اسمشونو بشنویم اما قلب ما فقط جای کسانی است که ... .میخوام بگم محمد رضا٬فدایی یار ٬باغبان ٬خاله قزی و... در قلب ما جا دارند حتی اگر اونا رو ندیده باشیم ...حتی اگر اسم و فامیلشون رو نشنیده باشیم.
    هر چند شما تقلب کردی اسم باغبان رو در آوردی...

امروزم آخرین روز تابستونه.چشم روی هم گذاشتیم شیش ماه گذشت.امیدوارم با ورود به پاییز فصل تازه ای از کتاب زندگی پیش روت ورق بخوره که سرشار از روزهای شاد و دل انگیز باشه.
    ممنون.

سلام سرشار عزيز

ببخشيد دير پاسخ دادم، ديروز ، حداكثر تعداد پستم ( 3 عدد ) رد شده بود.

ممنون كه بهم گوشزد كردي. حق با شماست. ما همديگر رو ظاهري نميشناسيم. باطني با هم ديگر آشنا شديم. كه خودش خيلي ارزشمند هست. چون دوستي هامون از ظواهر دنيوي فاصله داره.
    اسم شما هم ميخوره حبيب باشيا!

سرشار عزير حقيت اش خيلي دوست داشتم اين تاپيك ادامه داشته باشه، ولي حس مي كردم مزاحمتي براي شما دوستان ايجاد كردم. وگرنه سوالات باقي مانده در ذهنم زياده. مخصوصا از شما كه چندتا بحث باز با هم داشتيم. يا مثلا منتظر بودم فدايي بياد نظر اش رو بعد از اون پست تاثير گذارش بگه. يا اينكه خانم مصباح نظرات روشنگرانه اشون رو بدن. شايد من در مورد دودلي نتيجه گرفتم، ولي سوالات زيادي پيرامون ازدواج داشتم، يا شايد همين بحث دودلي مورد مطالعه خيلي از بازديد كننده گان اين پست باشه.

در هر صورت من اگر دوستان مايل باشن، مشكلي براي ادامه ندارم. مثلا موضوع اينكه آشنايي مستقيم با يه خانوم قبل از خواستگاري چه حدودي داره براي من باز موند! يا اينكه آشنايي با يه خانم بعد از خواستگاري تا شناخت كامل ، از ديدگاه شما چه جوري ادامه پيدا ميكنه ( البته جواب خيلي هاش تو پست فدايي هست) ؟ و مبحث معيار هاي ازدواج كه بحث اش با شما باز موند!

باغبان عزيز عكس پروفايل ات خيلي قشنگه!

امروز روز عرفه است. مقربين عزيز، لابلاي سرمشغولي هاتون، خوشحال ميشم كه هواي مارو هم داشته باشن!

18. 2 کاربر از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده اند .

باغبان (شنبه 04 مهر 94), سرشار (چهارشنبه 01 مهر 94)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    درود دوست عزیز
    خوشحالم به نتیجه رسیدی و مطالب جدید یاد گرفتی.
    دوست داشتی تایپیک بزن فقط لطفا عنوانش و یا موضوعش طوری نباشه که نظرسنجی باشه چون خلاف قوانین تالار همدردی محسوب میشه

معیارهای ازدواج
    انتخاب و خواستگاری
    خواستگاری

خواندش باعث میشه اطلاعاتت افزایش پیدا کنه و به سوالاتی که در ذهن داری جواب میده
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

20. 2 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

mohamad.reza164 (چهارشنبه 01 مهر 94), باغبان (شنبه 04 مهر 94)

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)