سلام اول یه تجربه شخصی بگمدوساله ازدواج کردم خونه همسرم هم دقیقا بخاطر اینکه شوهرم وقتش نداشته قبل ازدواج هنوز به نام مادرشه مادرش خیلی زن خوبیه خیلی اسرار داشت نام رو منتقل کنه ولی همسرم وقت نداشت اما من همون دوران عقد یک بار بهش گفتم به نام خودت بزنی بهتره با اینکه میدونم خونه مال خودته شوهرم پیگیر نشد و الانم که دو ساله ازدواج کردیم دوسه بار دیگه گفتم ولی بازهم ....حالا دلیلش:به ایشون گفتم یقین دارم این خونه مال شماست و مادرت از چشمام بیشتر اطمینان دارم ولی خدایی نکرده مرگ ومیره اومدیم مادرت فوت کردحالا باید انحصار وراثت بشه از خاهراتم که مطمینم میدونن این خونه مال تو ولی ایا از دامادا و یا بچهاشونم یقین داری البته همشون ادمای خوبین ولی به هرحالسری که درد نمیکنه نباید با دستمال بست
شما بهتره یه وکالت به خاهرت بدی تا برات به نام خودت یه حساب باز کنه و حتما از راهایی که میشه غیر حضوری خونه رو به نام خودت بزنی
اما خانم شما باید بدونه سر اینچیزای الکی نباید ارامش خودتون رو از بین ببرن ادم پول خونه ماشین درمیاره تا ارامش پیدا کنه نه اینکه ارمشش رو حرمتهارو از دست بده تا خونه ماشین بدست بیاره
به خانومتون توصیه میکنم برای یه زندگیه عالی سخنرانیهای دکتر حبشی بخصوص کلید مرد ایشون وسخنرانی در کارگاه دانشگاه مشهد رو حتما حتما دانلود کنین و گوش بدین شما هم کلید زن ایشون رو
هیچ وقت نذارین حرمتها از بین بره یعنی چیکه تو بزنی منم میزنم ؟؟؟؟؟و
هردو محترمانه برخورد کنین
و یادتون باشه هرگز هرگز تحت هیچ شرایطی به خاطر نفرسوم یا چیز سوم زندگیتون رو خراب نکنین
ادما تا چیزی رو دارن قدر نمیدونن همین که از دست میره میفهمن

علاقه مندی ها (Bookmarks)