مسلما تو هر زوجیتی اختلاف و تفاوت هست و تفاوت فرهنگی خانوادگی و مالی همیشه بوده و هست انسنها با ازدواج تکمیل میشن پس نیمه گمشده که معروفه به معنای یکی بودن به همسر نیست بلکه چیزهایی که من ندارم رو همسرم باید داشته باشه و برعکس میخوام بگم که من این تفاوتها رو میپذیرم و اعتقاد دارم که با سپری شدن زمان قابل حله و مشکل حادی نیست
درود دوست عزیز
تفکر شما اشتباه است ازدواج وقتی صورت میگیره که دو طرف اشتراکات بیشتری باهم داشته باشند و هرچقدر این اشتراکات بیشتر باشه احتمال موفقیت هم بیشتره.برعکس هرچی تفاوت ها بیشتر باشه احتمال شکست هم بیشتره شخصیت دو انسان در سالیان متمادی شکل گرفته و نمیشه توقع داشت بعد از ازدواج تغییر بکنند البته تنها میتوانید از خودتان این توقع را داشته باشید که تغییر کنید البته آنهم به مقداری و در صورت داشتن انعطاف پذیری و زیر نظر متخصص باتجربه
ببخشید عجله دارم باید برم شما حتما برید پیش مشاور پست اول شما را که خواندم بیشتر تصور کردم یک خانوم داره اینجوری مینویسه شما نیاز مبرم دارید برید پیش مشاور نه بخاطر برخورد با همسرتان بلکه بیشتر بخاطر خودتان چونر فتارهای منفعلانه دارید مهارت های ارتباطی ضعف دارید اعتماد بنفس ضعف دارید ........
این رویه ای که شما داردی جلو میرید از همین الان بگم منجر به طلاق و جدایی میشه
شما برگزاری مراسم عروسی را منوط کنید به رفتن پیش مشاور همانقدر که همسرتان نیاز داره که تغییر بکنند شما هم نیاز دارید بعنوان یک مرد جایگاه خودتان را پیدا بکنید.
تلاشتان را انجام بدهید ان شاء الله مشکل حل میشه
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
ویرایش توسط khaleghezey : سه شنبه 14 مهر 94 در ساعت 12:49
علاقه مندی ها (Bookmarks)