عزیزم منم تنها دختر چادری ورودیمون بودم، همه ی دوستام مانتویی بودن ولی اصلا این حس بهم دست نداد....چون چادی ام احساس میکنم هم کلاسی هام که مانتویی ان دنیاشون بامن متفاوته و اصلا نمیتونم گ
و روم نمیشه ارتباط درستی حتی با هم جنس خودم شکل بدم!
چرا فکر میکنی دنیاشون با شما متفاوته؟ یعنی میخوای بگی بخاطر چادرتون اونها نوع دیدگاهشون بشما متفاوته؟ با حجاب مانتویی ام داریم.
مذهبی مانتویی هم داریم.
اتفاقا ما تو ورودیمون یک دختر دیگه هم داشتیم اولش چادری بود بعد کم کم چادر و گذاشتن کنار و حجابشون هم خیلی تغییر کرد...که من احساس میکردم دنیامون با هم متفاوت بود.
ولی دوستان مانتویی داشتم و دارم که حرف های هم و بهتر میفهمیدیم اصلا هم دنیای متفاوت نداشتیم:)
من حتی دوستانی دارم مذهبی نیستند ولی باز هم باهم در خصوص مسایلی هم عقیده ایم و ارتباط سازنده ای داریم...حتی یکی از دوستام از دوران دبیرستانه که باهم هستیم در واقع دو دوست خیلی صمیمی از دوران دبیرستانم دارم که از نظر مذهب در دو قطب کاملا متفاوت هستند ولی با همدیگه ارتباط سازنده برقرار کردیم. ..
اصلا فکر نکن چون چادری هستی پس باید فقط با چادری ها دوست بشی و ارتباط داشته باشی... مذهب یکی از اشتراکاتیست که میتونی با دوستات داشته باشی .... تازه هر چادری و صرفا هم اعتقاد شما نیست.... برخی اوقات چادر و برای یک سری مسایل دیگه میپوشند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)