خیلی از آقایون معذرت میخواما اما با شناخت و تجربه ای که من دارم وقتی یه مرد قبل ازدواج اینقدر سرد و بی روح و بی ذوقه وای به حال بعد ازدواج.دهن بینی خیلی بده به قول دوستمون شاید نمیدونم کسی از ظاهر شما پیش همسرتون انتقاد کرده و ایشونم چون دهن بینن دلسرد شدن اما همه اینا حدس و گمانه شما نه خودتو دست کم بگیر نه ضعف نشون بده فکر نکن که شما عیب داری ایراد اصلی رو کسی داره که میدونه دمدمی و دهن بینه اما راحت با زندگی و ابروی یه خانم بازی میکنه حالا هرچندم که مثلا ظاهر همسرش رو نپسنده اینا همش بهانه ست وقتی کسی میگه فقط طلاق یعنی اصلا دلش با این زندگی نیست عزیزم منم یه زنم شماهم مثل خواهرمی یه زن تو زندگیش به یه مردی نیاز داره که از همه نظر دلگرمی و پشتوانه ش باشه از همه نظر خصوصا روحی و روانی.خانواده ت چطور میخوان حاصل عمرشونو بسپارن به همچین ادمی؟شاید شما هنوز مهری از ایشون به دل داشته باشی اما خانواده ت منطقی تر رفتار میکننو واقعیت هارو میبینن.عزیزم شخصیتتو حفظ کن و به قولی برا کسی تب کن که برات بمیره یه عمر زندگی شوخی نیست.با جدا شدن مخصوصا تو دوران عقد هیچ اتفاقی نمیوفته اصلا دوران عقد برا همین چیزاست دیگه.این جریان برای خاله منم اتفاق افتاد البته شوهرشون رفتار سردی با خالم داشتن و بعدا متوجه شدن که شوهرشون به خالم خیانت میکرد و با هر سختی که بود جدا شدن و چون دوشیزه بودن شناسنامه سفید هم از طرف دادگاه گرفتنو الان چند ساله با کسیکه در شان خالمه و عاشقشه ازدواج کرده و داره مامان میشه همه اینارو گفتم که بدونی زندگی جریان داره سعی کن تو هر شرایطی بهترین تصمیمو بگیری.شوهر خالم خالمو طلاق نمیدادن خالم مهرشو اجرا گذاشت بعد از کلی کش مکش شوهرش قبول کرد طلاق بده و خالم هم مهرشو بخشید و ازادیو خوشبختیشو بدست اورد.منطقی باش صلاح خودتو درنظر بگیر و خودتو دوست داشته باش

علاقه مندی ها (Bookmarks)