سلام دوست خوبم اقای سرشار...امیدوارم تک تک لحظات زندگیت سرشار از خوبی ها باشه...قبل از هر چیز از نظر لطفت و ابراز محبتی که در حقم توی تاپیکم همه جوره داشتی ازت تشکر کنم...ببخشید که اون جا فرصت نشد تا تشکر زبانی انجام بدم...وقتی منم دغدغه فعلی شما رو با زدن این تاپیک دیدم واقعا به تشابهاتی که لااقل از نظر احساسی داریم پی بردیم...حتما توی تاپیک خودم طبق قولی که دادم خیلی چیز ها رو بیان خواهم کرد و خوشحالم می کنه که مورد استفاده شده حتی یک نفر قرار بگیره...ضمنا بنده هم اولین بار اون خانم رو 4 سال پیش دیده بودم و...
وای باورت نمی شه منم یک زمانی نه حالا صرفا این دختر خانم ولی حاظر بودم قید ادامه تحصیل در مقطه ارشد رو برای رسیدن به فردی که دوست دارم بزنم و از این بابت هم خیلی تشابه داریم....ولی فهمیدم اون کار اشتباه بوده که به لطف خدا اشتباه نکردم ...
دوست عزیزم سرشار جان....
ببین تقریبا مطمئن هستم از این پسر هایی هستی که با دختری رابطه نداشتی...این تیپ پسر ها خاصیتشون عشق ورزیدنه...میدونی چی می خوام بگم..می خوام بگم شما اگه یک دانشگاه دیگه هم بودی بازم یک دختری پیدا می شد که با اون تصویری که شما از همسر ایندت داری منطبق باشه و ناخودگاه باهاش درگیر احساسات بشی و فکر کنی چقدر این همونی هست که می تونی باهاش خوشبختی رو تجربه کنی و... در حدی که قید ادامه تحصیلو به خاطرش بزنی و....فدای کسی که دوستش داری بکنی و در اون دریاخودتو غرق کنی و...
سرشار جان نمی دونم تاپیکای قبلی منو خوندی یا نه... دغدغه هایی از جنس نداشتن کار خوب...نداشتن پول خوب واسه اول زندگی .... بحث سربازی و ادامه تحصیل و... وای اینا چیزایی بود که تا دو سال پیش دغدغه های منم بود که شکر خدا حل شد....دعا می کنم برای تو هم حل بشه......
دوستم راستش من باید برم سر کار الان...دلم نیومد وقتی تاپیکاتو خوندم و حس زیبات منو به وجد اورد چیزی ننویسم...
فقط سرشار جان چند تا نکته رو بهت بگم چون دفعه ی بعدی که بیام می خوام برات مثنوی بنویسم(شکلک خجالت).... اگه می خوای واقعا خواستگاری اون خانم بری می تونم راهشو بهت نشون بدم و کمکت کنم...اگه می خوای اون خانم رو فراموش کنی بازم می تونم راهنماییت کنم... خودت کدوم راهو می پسندی بیش تر برات توضیح بدم؟
ضمنا اون خانم که هنوز مشخص نیست برای شماست یا نه که می گی دلت رضا به این نیست واسه خاطر ارشد اون خانم رو از دست بدی...اشتباه نکن علاقه شرط خیلی کمی هستش برای اشنایی بیش تر ...اشتباهی که من یک زمانی داشتم و علاقه رو ته ماجرا می دیدم...واقعا یادش بخیر...
خوشحالم واقعا دوست خوبی مثل شما پیدا کردم دوست خوبم....برات ارزوی بهترین ها رو دارم ....ضمنا زیاد فعلا فکر و خیال نکن....راه طولانی داری...اینا اصلا چیزی نیست....ولی خب دیگه قبول دارم باید طی بشه...![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)