به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 55
    مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 25 بهمن 04 [ 23:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    8,100

تشکرشده 7,109 در 2,468 پست

Array

سلام خانم یاس پاییزی

تصمیم گرفتی چی کار کنی ؟

به نظرم به هدف خودت تمرکز کن و سعی کن زود ایده ی خودت را به سرانجام برسانی .

اگر ایده ی خوبی داشته باشی و اگر هم بتونی خودت تا حدودی پروژه را بالا بیاری اون موقع جذب سرمایه دار آسون هست .

خودت را پژمرده نکنی !

بعضی موقع ها ، ما باید فقط زندگی کنیم .

​​

2. 2 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

گیسو کمند (سه شنبه 17 شهریور 94), یاس پاییزی (جمعه 30 مرداد 94)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 28 اسفند 94 [ 01:54]
    سطح
    61
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 29.0%
    دستاوردها:
    Social5000 Experience PointsTagger First Class3 months registered
    تشکرها
    1,080

تشکرشده 816 در 264 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط باغبان نمایش پست ها

سلام خانم یاس پاییزی

تصمیم گرفتی چی کار کنی ؟

سلام باغبان عزیز

یک هفته ای که برای به نتیجه رسیدن درنظر گرفتم 31 مرداد تموم میشه

اول شهریور هرچی بود میگم حتی اگه این باشه که هیچ کاری نکنم

انگیزه و دلایل من برای این کار موقت : بیکار نبودن - ارتباط بیشتر با اجتماع و کسب تجربه از نزدیک- تحقیق بهتر و ملموس تر درباره کشش بازار ایران نه فقط از روی حرف دیگران!!
    و در آخر تموم شدن حرف از ما بهتران

لیسانس بیکار زیاده اما من جزو اون دسته مدرک بگیر صرف نیستم
    و ایده مو از رو تواناییم بهش پرداختم

تا بحال بقدر کافی از فضای مجازی آشنایی دارم برای همین کسب و کار اینترنتی رو در اولویت های آخر قرار دادم اونم بستگی به بازدهی و درآمدش داره- زیاد غرق اینجور کارها شدن لذت های زیادی رو از زندگی میگیره

خودت را پژمرده نکنی !

بعضی موقع ها ، ما باید فقط زندگی کنیم .

معتقدم باید از کار لذت برد چون جزیی از زندگیه و احساس مفید بودن به آدم میده..

من نمیفهمم آدمایی که اونقدر کار میکنن که هیچی از زندگی نفهمن.... این کار غالبا هدفش پوله -پولی که رفاه و آرامش نیاره به چه درد میخوره ؟ فرسوده شدن تن و روح طی کاری که ازش لذت نبری اتفاق میفته بنظر من

پدرم دوس داره کار دولتی برم اما برای من هیچ جذابیتی نداره ....

- برای این میگم هرکاری که فکر میکنین ارزششو داشته باشه بگین من هیچ محدویتی برای خودم و یادگیری اون کار قائل نیستم ...

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 05 اسفند 94 [ 02:42]
    سطح
    25
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 34
    Overall activity: 28.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    48

تشکرشده 197 در 64 پست

Array
    چرا؟!
    توی پست قبلی گفتم: اگه مهارت کافی داشته باشی، خودت تعیین کننده حقوق و زمان کار هستی، حتی اگه برای دیگران کار کنی ...

در مورد شغل کارپردازی: کار خیلی سختیه، برای یه خانم خوب نیست! یه شرکت سالم هم همینطوری کسی از راه برسه این شغل رو بهش نمیده، به هر حال هم اگه خواستی تو این زمینه کار کنی، حتما از سابقه شرکت و فردی که قبلا این شغل رو داشته اطلاع جامع بگیر (چرا اون دیگه کار نمی کنه؟) چون وقتی قراره پولی تحویل بانک بشه، یا چکی به فرد میدن که ببره بانک نقد کنه، این مسیر رفت و برگشت (بخصوص وقتی افراد دیگه هم با خبر هستن) امن نیست...

گفتم امروز چند مثال از راه های کسب درآمدی که از مددجویان بهزیستی دیدم بگم، شاید اصلا به کار شما نیاد، اما هدف فقط معرفی تلاشیه که افراد مختلف انجام میدن:

- دختر 20 ساله ای بود که 15 سالگیش پدر مادرش در اثر تصادف فوت کرده بودن، یه خواهر و یه برادر کوچکتر داشت، این سه تا رو پخش کرده بودن بین فامیل هر کدوم خونه یکی... توی اون سن نه کسی اجازه میداده این بره بیرون کار کنه، نه اصلا خودش میتونسته، اما دنبال یه کاری بوده برای اینکه بتونه خواهر برادرش رو بیاره پیش خودش، میفگت یه روز که رفتم بیرون یه قلاب، یه کاموا، یه کتاب قلاب بافی گرفتم 5000 تومن، اومدم تو خونه شروع کردم به یادگرفتن، بعدش شروع کردم ست لباس نوزادی ببافم (چون هم کوچکه دو سه روزه تموم میشه، هم مردم سیسمونی میخرن، هم برای بچه راحت خرج می کنن) ، گفت اول فامیل خریدن بعد وقتی بچه هاشون رو دکتر میبردن یا مهد کودک یا مراسم دیگه، بقیه هم میدیدن سفارش میدادن، بعد بردم مغازه های شهر اونا گفتن نمونه بذار اگه فروش رفت خبرت می کنیم و همینطوری پیش رفته تا الان که 20 سالشه یه خونه کنار خونه مادر بزرگش اجاره کرده و خواهر برادرش کنار خودش هستن... درسش هم کنارش خونده، الان کلاس آموزشی هم میذاره...

- خانمی می گفت یه بار از بدبختی و بی پولی توی خیابون سرگردون بودم و نمیدونستم چکار کنم، چشمم به یه مغازه کلی فروشی لباس افتاد، دیدم یه مدل شلوار که الان مد شده رو چقدر ارزون نوشته، اما میگه باید 12 تاش رو با هم بخری، گفت همون لحظه من شغلم رو پیدا کردم، حتی پول خرید 12 تا شلوار رو نداشتم، کارت ملیمو گرو گذاشتم پیش صاحب مغازه، 12 تا شلوار رو برداشتم رفتم روستامون، توی روستا مغازه لباس فروشی نبود، فروشنده های دوره گرد که میومدن مدل اون شلوار رو 18000 میفروختن نسیه، اما اون خانم حساب کرده بود با کرایه راه و سی درصد سود، میتونه 11000 نقد بفروشه، گفت کمتر از دو ساعت همه اش فروش رفت و من برگشتم شهر... اون خانم الان یه فروشگاه لباس تو شهر داره و جمعه ها هم لباس میبره روستا، حضانت بچه هاش هم که قبلا با پدر بزرگشون بود رو گرفته دست خودش...

- نابینایی بود که قالی میبافت ...

سلام راه حل خانم

ان شالله همیشه در کارتان موفق باشید

به نظر شما چرا کشاورزان نمی تونند خودشان واسط باشند ؟

چرا نمی توانند محصول خودشان را خودشان بفروشتند ؟
    سلام، ممنون، ان شاء الله که شما هم در تمام مراحل زندگی موفق باشید...
    یه مقداری رو توی همون پست قبلی گفتم: اینم یه اصله که تولید کننده اگه بخواد بازاریابی رو هم خودش دست بگیره و مویرگی برسونه دست مصرف کننده نهایی، تمرکزش از کار خودش خیلی کمتر میشه...، جمله خودتون هم این بود: تمرکز یعنی قربانی کردن کارهای دیگه !
    اما یه بخش دیگه اش هم جهله! این بخش از تولید کننده های کشور، متاسفانه هم علم کافی ندارن، هم وحدت ندارن! از طرف دیگه توی کشور ما الگوی کشت هم نیست... اما مثلا برای این وحدت نداشتنشون، موردی که من خودم به عینه دیدم، تو یکی از روستاها، جهاد کشاورزی بهشون میگفت همه چاه ها رو پر کنید، یکی از چاه ها رو انتخاب کنید تا مجوز بدیم برقی بشه، اما هیچکدوم به هم اعتماد نمی کردن! از طرف دیگه اداره برق میگفت باید 20 میلیون برای یه تیرک چراغ برق بپردازن که اینا میگفتن ما نداریم! یا برای تغییر نوع آبیاری حاضر نبودن هزینه کنن با بهونه اینکه توان مالی ندارن، در صورتی که هر کدوم روی چاه خودشون یه موتور داشتن که اگه همه چاه ها یکی میشد، دیگه نیازی به این موتورها نبود، میتونستن بفروشن و با اون هزینه تغییر آبیاری و برقی کردن چاه رو بپردازن و بعدا از طریق صرفه جویی در زمان (الان حدود 12 ساعت طول میکشه آبیاری یه قطعه زمین، در صورت برقی شدن 2 ساعت) و از طریق صرفه جویی در مصرف سوخت (12 ساعت موتور گازوئیل میسوزونه) سود بیشتری کسب کنند... حالا یه صنف دیگه داریم مثل صنف طلافروش ها! محصولشون یه محصول اساسی مورد نیاز مردم نیست، اما انقدر وحدت رویه دارن، که چند ساله دولت از پسشون بر نمیاد! به محض اینکه بحث مالیات بر ارزش افزوده طلا پیش میاد، اینا سریع مغازه ها رو میبندن... الان هم که معلوم نیست این مالیات بر ارزش افزوده طلا چطوری داره اجرا میشه!! مشتری موقع خرید باید بپردازه، اگه خواست طلای دست دومش رو بفروشه، میگن دست ما نیست...

5. 3 کاربر از پست مفید راه حل تشکرکرده اند .

گیسو کمند (سه شنبه 17 شهریور 94), یاس پاییزی (یکشنبه 01 شهریور 94), باغبان (یکشنبه 01 شهریور 94)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط راه حل نمایش پست ها

سلام راه حل خانم

ان شالله همیشه در کارتان موفق باشید

به نظر شما چرا کشاورزان نمی تونند خودشان واسط باشند ؟

چرا نمی توانند محصول خودشان را خودشان بفروشتند ؟

آقا پارسا عزیز و دیگر دوستان هم وارد بحث بشن

بحث خوبیه

ممنون

سلام، ممنون، ان شاء الله که شما هم در تمام مراحل زندگی موفق باشید...
    یه مقداری رو توی همون پست قبلی گفتم: اینم یه اصله که تولید کننده اگه بخواد بازاریابی رو هم خودش دست بگیره و مویرگی برسونه دست مصرف کننده نهایی، تمرکزش از کار خودش خیلی کمتر میشه...، جمله خودتون هم این بود: تمرکز یعنی قربانی کردن کارهای دیگه !
    اما یه بخش دیگه اش هم جهله! این بخش از تولید کننده های کشور، متاسفانه هم علم کافی ندارن، هم وحدت ندارن! از طرف دیگه توی کشور ما الگوی کشت هم نیست... اما مثلا برای این وحدت نداشتنشون، موردی که من خودم به عینه دیدم، تو یکی از روستاها، جهاد کشاورزی بهشون میگفت همه چاه ها رو پر کنید، یکی از چاه ها رو انتخاب کنید تا مجوز بدیم برقی بشه، اما هیچکدوم به هم اعتماد نمی کردن! از طرف دیگه اداره برق میگفت باید 20 میلیون برای یه تیرک چراغ برق بپردازن که اینا میگفتن ما نداریم! یا برای تغییر نوع آبیاری حاضر نبودن هزینه کنن با بهونه اینکه توان مالی ندارن، در صورتی که هر کدوم روی چاه خودشون یه موتور داشتن که اگه همه چاه ها یکی میشد، دیگه نیازی به این موتورها نبود، میتونستن بفروشن و با اون هزینه تغییر آبیاری و برقی کردن چاه رو بپردازن و بعدا از طریق صرفه جویی در زمان (الان حدود 12 ساعت طول میکشه آبیاری یه قطعه زمین، در صورت برقی شدن 2 ساعت) و از طریق صرفه جویی در مصرف سوخت (12 ساعت موتور گازوئیل میسوزونه) سود بیشتری کسب کنند... حالا یه صنف دیگه داریم مثل صنف طلافروش ها! محصولشون یه محصول اساسی مورد نیاز مردم نیست، اما انقدر وحدت رویه دارن، که چند ساله دولت از پسشون بر نمیاد! به محض اینکه بحث مالیات بر ارزش افزوده طلا پیش میاد، اینا سریع مغازه ها رو میبندن... الان هم که معلوم نیست این مالیات بر ارزش افزوده طلا چطوری داره اجرا میشه!! مشتری موقع خرید باید بپردازه، اگه خواست طلای دست دومش رو بفروشه، میگن دست ما نیست...
    آقای باغبان

1- بحثی که می فرمایید خوبه و بیایید در موردش صحبت کنیم را چطور به تالار مشاوره خانواده و ... ربطش می دین؟ اگر ممکنه کمی توضیح بدین

2- حتی بحث خوبی هم باشه، جای بحث در این تالار "انجمن آزاد" هست.

3- کشاورزها واسطه و فروشنده نیستند چون شغلشون این نیست.

منظورتون چیه که چرا کشاورز فروشنده نیست. خوب چون کشاورزه. فروشنده یا توزیع کننده یا ... هر کدوم یه شغلن. نمی شه که یه نفر همه کاره باشه. چرا مدیر مدرسه خودش نمی ره سرکلاس درس بده؟ چرا دکترها که جراحی می کنند مراقبت مریض را می دن دست پرستار.

خانم راه حل

اگر کشاورزان با برنامه های جهاد کشاورزی همراهی نمی کنند الزاما دلیل بر علم کم یا وحدت نداشتن اونها نیست.
    سیاستهای اشتباه جهادکشاورزی به روستاییان بارها ضربه زده. لذا بر اساس تجربه شون به جهاد کشاورزی اعتماد نمی کنند.

در حالی که شهریها به تدریج به تفکیک کنتورهای آب و گاز و ... رو آوردند و تجربه و علم نشون داده که کنتور اشتراکی یکی از عوامل اسراف منابع است و همینطور تقسیم عادلانه هزینه ها هم ممکن نیست، چرا کشاورزان باید این اشتباه را بکنند؟

حالا اگر همه تصمیم گرفتند این اشتباه را به خاطر منافع جهاد کشاورزی بپذیرند به نظرتون اون موتورها را دیگه کی می خره که شما می گی موتورهاشون را بفروشن. به کی بفروشن؟
    نهایتش این هست که جهاد با یک قیمت من درآوردی ارزان موتورها را ازشون تحویل بگیره.

تغییر نوع آبیاری در کوتاهمدت سودی برای کشاورز نداره. در واقع به نفع منابع آب و کشاورزی و سیاستهای کلان کشور هست.
    چرا کشاورز باید برای سیاستهای کشاورزی دولت هزینه کنه وقتی محتاج نون شبش هست؟ مسلمه که اینجا جهاد کشاورزی باید کمک کنه و سیستم آبیاری کشور را ارتقا بده. چرا انتظار دارین کشاورز هزینه توسعه کشور را بده؟ اسمش را هم بذاریم وحدت ندارن، سواد ندارن ...

نوع شغل و توانایی مالی و قدرت طلافروشها و مساله ای که شما بیان کردید با تغییر سیستم آبیاری یا یکی کردن چاهها و ... کاملا متفاوته.
    فرض کنید به کشاورزها بعد از برداشت محصول بگن برای فروش محصولاتتون به توزیع کننده به ازای هر کیلو از فلان محصول اینقدر باید مالیات بدین. اگر همه کشاورزان اون محصول تصمیم بگیرن در مقابل این سیاست یا قانون مقاومت کنند و به قول شما کرکره را بکشند پایین، چی می شه؟

محصول یکسالشون خراب می شه، باید بریزن دور و به سلامتی یکسال گشنگی بکشن.
    طلافروش در مغازه اش را ببنده چی می شه؟ اصلا کلا کارش را تعطیل کنه بره چی می شه؟

وحدتی که شما می گید در جهت تامین منافعشون اگر نباشه مسلما وجود نخواهد داشت.
    اگر کشاورزها (به نظر شما) وحدت ندارند، چون اون موضوع (برنامه جهاد کشاورزی) بر خلاف منافعشون هست.

برعکس که نگاه کنید "وحدت" دارند. وحدت در مخالفت با جهاد کشاورزی.
    تا شما وحدت را از کدوم طرف نگاه کنید. همین مخالفت همگانی هم یه جور وحدته.
    اینقدر وحدت رویه دارن که جهاد از پسشون برنمی آد !
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا
    ویرایش توسط شیدا. : یکشنبه 01 شهریور 94 در ساعت 19:41

7. 4 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

کمال (یکشنبه 01 شهریور 94), گیسو کمند (سه شنبه 17 شهریور 94), یاس پاییزی (یکشنبه 01 شهریور 94), اعجاز عشق (یکشنبه 01 شهریور 94)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,100

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
    آقای باغبان

1- بحثی که می فرمایید خوبه و بیایید در موردش صحبت کنیم را چطور به تالار مشاوره خانواده و ... ربطش می دین؟ اگر ممکنه کمی توضیح بدین

2- حتی بحث خوبی هم باشه، جای بحث در این تالار "انجمن آزاد" هست.

3- کشاورزها واسطه و فروشنده نیستند چون شغلشون این نیست.

منظورتون چیه که چرا کشاورز فروشنده نیست. خوب چون کشاورزه. فروشنده یا توزیع کننده یا ... هر کدوم یه شغلن. نمی شه که یه نفر همه کاره باشه. چرا مدیر مدرسه خودش نمی ره سرکلاس درس بده؟ چرا دکترها که جراحی می کنند مراقبت مریض را می دن دست پرستار.

سلام شیدا خانم

ممنون از شما

........................

در مورد سئوال اولتون عرض کنم :

خانم پاس پاییزی تایپیکشون را در قسمت مشکلات خانواده مطرح کردند

بحث این تایپیک ، بحث مشاور خانواده نیست !

بحث کار و کار آفرینی هست !

البته خانم یاس پاییزی باید در قسمت :
    آگاهی ها، مهارتها و روشها

تایپیک را باز می کردند !

به نظرم بهتر بود .
    .................................................. .

در مورد سئوال دوم متون :

اگر در انجمن بالا که عرض کردم ایشون ، تاپبک را باز کند یا انتقال دهند ( مدیران محترم )

به نظر من احتیاجی به انجمن آزاد نیست !

چون بحث ما نظر سنجی مطلق نیست !

البته شاید نظر من اشتباه باشد .

.........................................

کشاورزی میتونه ، یکی از کارهای ، کارآفرینی باشه !

از طرفی من خودم سعی کردم بحث را زیاد ادامه ندم در حوزه ی کشاورزی !

مثلا الان خانم راه حل نکاتی را عرض کردند - من می خواستم با ایشون تعامل کنم در این حوزه - ولی احساس کردم خانم پاس پاییزی دنبال کشاورزی و گل خانه نیست !

یکی از ایده ها این میتونه باشه که من برم به کشاورز بگم ، من یه کاری می کنم شما دوبرایر سال قبل سود کنی - حاضری با من شریک بشی

من خودم تو این زمنیه ایده و طرح دارم ( ابته برای کمک ، نه جیب خودم )

ولی خب ، وقتی چند تا تایپیک از خانم پاس پاییزی خوندم - فهمیدم شاید این ایده برای ایشون مناسب نباشه !

برای همین سعی کردم بحث کشاورزی را ادامه ندم !

........................

از طرفی قرار نیست کشاورز همه کارها را انجام دهد !

یه کشاورز ، قبل از اینکه کشاورز باشه ، باید رهبر و مدیر باشه !

الان شما تو استرالیا بررسی کنی - می بینی خود کشاورزها خودشان کار آفرین هستند !

من کشاورز کار آفرین دیدم

کشاورز محتاج فرد ! هم دیدم

در همین مملکت !

هر دو گروه هم افراد پاک و سالم

ولی یکی میشه کارآفرین

دیگری میشه محتاج ، فرد!

این اندیشه ها ست که انسانها را متفاوت از هم نشون میده

نه جامعه - نه بازار - نه نژاد - نه شانس و .....

از طرفی ممنون از شما

همیشه از پست ها و نظرات شما استفاده می کنم

امیدوارم هر جا هستی ، موفق و پیروز و سلامت باشی.

​​
    ویرایش توسط باغبان : یکشنبه 01 شهریور 94 در ساعت 21:46

9. 6 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

گیسو کمند (سه شنبه 17 شهریور 94), یاس پاییزی (دوشنبه 02 شهریور 94), zzzz (یکشنبه 01 شهریور 94), اعجاز عشق (یکشنبه 01 شهریور 94), راه حل (دوشنبه 02 شهریور 94), سرشار (دوشنبه 02 شهریور 94)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 28 اسفند 94 [ 01:54]
    سطح
    61
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 29.0%
    دستاوردها:
    Social5000 Experience PointsTagger First Class3 months registered
    تشکرها
    1,080

تشکرشده 816 در 264 پست

Array
    ممنون از همه کسانی که نظر خودشونو گفتن من به شخصه از همشون استفاده کردم...

اصل موضوع بی کاری- کارنداشتن - درآمد نداشتن بود...اینکه تاپیک درخواست راهکاره نه صرفا بحث و گفتگو پس به هیچ وجه متعلق به انجمن آزاد نیست و برای ایجاد تالاری مناسب تر از این ندیدم ..مشاوره خانواده=طرح مشکلات خانواده و پاسخ گویی و پاسخ گیری در مورد مسائل مربوطه اش ...مگه غیر از اینه ؟! کار هم جز این دسته است ...
    درسته ، انواع و اقسام مختلفی داره از خوداشتغالی گرفته تا کارآفرینی... انتظار پیشنهاد از هر نوعی رو داشتم و دارم

-فعلا تصمیم گرفتم یه عکاس یا عکاسی خوب پیدا کنم هم کاره هم آموزش هم تفریح ... به قول معروف هم فاله هم تماشا به اینکارم علاقه دارم.
    در ضمن اینکار حتما نمایشگاه های بین المللی شهرمونو زیر نظر میگیرم-باتشکر از توصیه مفید آقای پارسا

- باغبان عزیز اتفاقا عاشق گل و گیاه و کشاورزی و باغبانی و گلخانه و فضای سبز و جنگل و ...این چیزام ...شهر نشینی محض رو اصلا دوس ندارم... انسان اینهمه از زیبایی های خداوند غافل میشه...جای افسوس داره...

اینقدر که دوس دارم با یه کاروان- (ماشین -خونه سیار ) طبیعت گردی کنم همه جای دنیارو ببینم، چیزای دیگه رو دوس ندارم...

ساکن بودن رو دوس ندارم...الان موضوع من کاره ولی کلا ذاتم همینه ...

پ.ن:
    گفته بودم 1 شهریور ... داشتم مینوشتم یه تولد غیر منتظره پیش اومد دیگه رفتم پایین ...یادم نبود تولده... موند تا این وقت شب ادامشو مینویسم
    تاثیرشو میتونین ببینین اول نوشته هام و اخرش

11. 2 کاربر از پست مفید یاس پاییزی تشکرکرده اند .

راه حل (دوشنبه 02 شهریور 94), سرشار (دوشنبه 02 شهریور 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    25
    دستاوردها:
    تشکرها
    48

تشکرشده 197 در 64 پست

Array
    خیلی خوبه که از منظرهای مختلف نگاه کنیم به قضیه، اصلا این نگاه متفاوت چیزیه که اگه همه داشته باشن، مطمئنا خیلی بهتر میتونن تصمیم بگیرن، شما این دید از جنبه های متفاوت را تا حدی دارید خانم شیدا، اما احتمالا چون توی این زمینه کار نکردید، یا شاید وقت کافی نگذاشتید برای بررسی دیدگاهتون، این نظری که دادید درست نیست، حالا بیشتر بررسی می کنیم:

نمی شه که یه نفر همه کاره باشه. چرا مدیر مدرسه خودش نمی ره سرکلاس درس بده؟ چرا دکترها که جراحی می کنند مراقبت مریض را می دن دست پرستار.
    درسته یک نفر نمیتونه همه کاره باشه، اما مسئله اینجاست که حقوق مدیر از معلم و دستمزد پزشک از پرستار خیلی بیشتره، اما این سوال وقتی پیش اومد که مشخص شد درآمد واسطه فروش از تولید کننده ای که یکساله زحمت کشیده خیلی بیشتره، در واقع واسطه داره مثل جراح پول میگیره و کشاورز مثل پرستار، در صورتی که زحمتی که جراح برای جراح شدن کشیده، درسی که خونده، وقتی که بالای سر بیمار میگذاره، استرسی که طی جراحی تحمل می کنه و مسئولیتی که داره خیلی بیشتره، اما برای کشاورز و بنگاه دار این قضیه برعکسه.

در حالی که شهریها به تدریج به تفکیک کنتورهای آب و گاز و ... رو آوردند و تجربه و علم نشون داده که کنتور اشتراکی یکی از عوامل اسراف منابع است و همینطور تقسیم عادلانه هزینه ها هم ممکن نیست، چرا کشاورزان باید این اشتباه را بکنند؟
    1- زندگی شهری با کشاورزی متفاوته، در زندگی شهری کسی تو خونه کسی نیست که بدونه داره چقدر آب مصرف می کنه، یا اینکه اصلا این آّب فقط برای مصرف خانگی هست یا مصارف دیگه ای هم داره، اما در کشاورزی متراژ زمین و فشار آّب مشخصه، دیوار هم نداره که معلوم نباشه چکار می کنن با آب، از روی ساعت و دبی دقیقا میشه سهم هر زمین را حساب کرد.
    2- مقایسه شما از ابتدا درست نیست: توی شهر هم یه تصفیه خونه مرکزی هست، از اونجا آب به محله ها و بلوک های مختلف فرستاده میشه، حالا اول هر خونه یه کنتور هست، اگه بخوایم زندگی شهری را با بحث پست من مقایسه کنیم، یا باید هر خونه برای خودش یه چاه آب با موتور داشته باشه، یا اینکه برای همه زمین های کشاورزی یک چاه و اول هر قطعه زمین کشاورزی هم یک کنتور باشه، که این هم بخش دوم برای افرادی که فکر می کنن به روش شماره 1 داره حقشون ضایع میشه کاربرد داره، یعنی میتونن به جای یه چاه و یه موتور، خیلی راحت یه کنتور بذارن کنار زمینشون.

... موتورها را دیگه کی می خره... تغییر نوع آبیاری در کوتاهمدت سودی برای کشاورز نداره... به نفع منابع آب و کشاورزی و سیاستهای کلان کشور هست
    1- من فقط یه مورد مصرف سوخت رو قبلا بهش اشاره کردم، اما موارد خیلی زیادی هست:
    - به علت کاهش سطح آب، کشاورزها همینطوری هم هر سال دارن حداقل یک متر چاه ها رو گود می کنن (هزینه حداقل 2 میلیون برای گود کردن یک متر چاه)
    - میدونن اگه عمق چاهشون از کمتر از سی متر (الان حدود 27-28 متر) برسه به 30 متر، دیگه این موتور کشش نداره و باید عوض بشه، پس خواهی نخواهی باید دو سال دیگه موتور رو عوض کنند...
    - هزینه مصرف سوخت برای یک موتور قدیمی روی یه تکه زمین سه هزارمتری الان روزانه حدود 20000 تومان هست، در صورت برقی شدن روزانه 200 تومان.
    - از نظر زمان مورد استفاده هم که قبلا گفتم از 12 ساعت به 2 ساعت کاهش پیدا می کنه یعنی دستمزد آبیار کمتر میشه و در کنارش میتونه کارهای دیگه هم بکنه...

2- اگه همشون بخوان موتورشون رو برقی کنن:
    - برای هر زمین باید تیرک چراغ برق کشیده بشه که توجیه اقتصادی نداره.
    - باز هم موتور باید عوض بشه و یه موتور خیلی گرون تر خریداری بشه.
    - کار کردن کشاورزی که با آب و باد سر و کار داره زیر سیم برق فشار قوی خطرناکه...

3- حرف از منافع کلان و جهاد نیست:
    - دنیا با بحران آب و گرمتر شدن کره زمین مواجه هست، توی کشور ما این بحران خیلی شدید تره
    - توی این وضعیت هر کسی باید تلاش کنه حتی یه قطره هم که شده کمتر آب مصرف کنه نه اینکه بگه مشکل دولته! اشتباهات کلان هم زیاد بوده، اما حتما خودتون بهتر از هر کس دیگه این میدونید اشتباه نباید موجب بدبینی بشه، هر کسی بالاخره هرچقدر هم اشتباه بگه شاید یه حرفش درست باشه! من باید گوش بدم، فکر کنم و درست تصمیم بگیرم
    - اگه عمق چاه به یک حدی برسه (حدود 150 متر که البته برای مناطق مختلف متفاوته) دیگه آب شور میشه و هیچ محصولی به عمل نمیاره، این در حالیه که طی فقط 6 سال اخیر، عمق چاه ها از 10 رسیده به 27-28 متر...
    - وقتی توی طرح توجیهی گفته میشه 10 درصد استهلاک و 10 درصد پیش بینی نشده بذارید، برای همین وقت هاست، اما وقتی بدون علم و سواد شروع به کار می کنن همه کارهاشون توکل به خدایی میشه
    - تا حالا هر کی برای خودش چاه داشت، کسی هم کاری به کارشون نداشت، خودشون هم مشکل جدی نداشتن، سطح آب بالا بود، دو سه ساعته آبیاری تموم میشد، الان این مشکل پیش اومده که راه حلش اینه، نمیخوان ؟ خب راه حل بهتر دارن ارائه کنن
    - کشاورز هزینه توسعه کشور را نمیده، هزینه کار خودشو میپردازه، چون وقتی آب کم بشه، اولین قدم اینه که کشت ممنوع میشه، از آب خوردن مردم که نمیتونن بزنن، بدون رو دربایستی الان صنعت برای کشور سودش بیشتر از کشاورزیه، هدر رفت آّبش هم کمتره، همکاریش هم بیشتره، الان اکثر کارخونه ها هم با هزینه خودشون تصفیه خونه زدن و از آب تصفیه دوباره استفاده می کنن
    - حالا وقتی کلا کشاورزی تعطیل شد جهاد و کارمنداش چی میشن؟ هیچی! کارمند رسمی دولت هستن دیگه، میذارنشون یه بخش دیگه کار کنن (مثلا واردات محصولات کشاورزی) یا در نهایت بازنشستگی زود تر از موعد که آرزوی هر کارمندیه!

کرکره را بکشند پایین، محصول یکسالشون خراب می شه، باید بریزن دور و به سلامتی یکسال گشنگی بکشن.

- اتفاقا توی یکسری از کشورها کشاورزها هم مقاومت می کنن، کشاورز آمریکایی گندمش رو توی دریا میریزه، اما دست مردم نمیده تا اعتراض خودشو اعلام کنه، دامدار فنلاندی شیر رو کف خیابون های پایتخت میریزه اما دست مردم نمیده
    - اما کشاورزهای ما چی؟ همین امسال چندین هزار متر زمین دیدم که محصول را اصلا برداشت نکردند... کشاورز برای یه زمین دو هزار متری، 5 میلیون هزینه کاشت کرده بود، 2 میلیون هم هزینه برداشت میشد در صورتی که قیمت محصولش توی بازار 1.5 میلیون بود!! این شد که همینطوری یه شیار زدن روی زمین ها و زمین را گذاشتن برای چرای دام بدون هیچ برداشتی... هزینه ها و ساعت کار به کنار... چقدر آب و سوخت فقط مصرف شده بود...
    - الان هم محصول خراب میشه، الان هم در واقع دارن با کارگری و شغل دوم زندگیشون رو میگذرونن، اما صداشون در نمیاد، با هم هم کنار نمیان...
    - عجیبه که شما اینطوری نگاه کنید، کشاورز کرکره نداره! اما ندار نیست! از دارایی های خودش استفاده می کنه: لازم نیست همه کشاورزها همه محصولشون رو دور بریزن، کافیه وحدت داشته باشن و محصول دو قطعه زمین رو دور بریزن... اصلا محصول که هیچی کافیه صدتا تراکتور دو ساعت اتوبان تهران قم رو ببندن... کافیه هزار نفرشون با بیل و کلنگ جلوی مجلس یا استانداری استان خودشون بایستن... (همونطور که توی کشورهای دیگه و حتی کشور خودمون کارمندهای مترو، هواپیمایی، معلم ها، و تمام اصناف در صورت لزوم اعتراض می کنن) مسلما دولت میاد جلو و در حالت ضرر، حداقل تضمینی خرید می کنه، تا روی قیمت مناسب به نتیجه نرسیدن هم خب کوتاه نیان، به شرطی که فقط مردم یه شهر درگیر نباشن، به شرطی که صنف داشته باشن و وحدت کشوری داشته باشن، نه اینکه یه استان تصمیم بگیرن نفروشن، در عوض استان مجاور فرصت پیدا کنن و گرون بفروشن! دقیقا مشکلشون نداشتن وحدت و علم هست...

وحدتی که شما می گید در جهت تامین منافعشون اگر نباشه مسلما وجود نخواهد داشت
    - حتی حتی حتی اگه بگیم طرح جهاد منفعتی براشون نداشته باشه، با لجبازی که کارشون پیش نمیره، خودشون طرح بهتر ارائه بدن، اگه علم و وحدت دارن، طرح درست ارائه بدن و به کرسی بنشونن. باور کنید جهاد کشاورزی عروس نیست کشاورز مادرشوهر که شما صد در صد حق رو به مادر شوهر بدید... و خوبه بدونید روستای مجاور اون روستایی که ازش حرف میزنم همین روش را پیشه کردند و به نتیجه مطلوب هم رسیدن، زمین ها رو یکپارچه کردن (با حفظ مالکیت فردی) به صورتی که آبیاری و کاشت و برداشت و محصول یکی بشه و در کنار همون زمین ها هم سرمایه گذار خصوصی کارخونه زده و برای اضافه محصول و ضایعات به صورت کشت و صنعت داره کار می کنه، (دقت کنید به اصل محصول کاری نداره، هرچند اگه بخوان میتونه برای اصل محصول هم خط تولید بزنه) مزایای این طرح:
    - همون کشاورزی که ساعت اضافی آبیاری داره الان توی کارخونه هم کار می کنه و حقوق ثابت هم میگیره (دقت کنید از ساعت اضافی کارش، نه اینکه مثل قبل تازه بعد از ضرر بیفته دنبال شغل دیگه برای زمستون، اجباری هم نیست، اما کسی که زمین داره اولویت داره برای کار)
    - قبلا وقتی ضایعات گندیده را به دامش میداد این دام مریض میشد اما الان ضایعات هم به درستی پاستوریزه میشه تا برای دام مشکلی نداشته باشه
    - باقیمانده هایی که قبلا روی زمین میموند و باعث کرم افتادن زمین میشد و با شخم و شیار مجدد فقط زیر نور آفتاب خشک میشد تا اثر منفیش خنثی بشه، الان داره فرایند میشه و به عنوان کنجاله زمستان دام استفاده میشه
    - تناوب کشت علمی قبلا رعایت نمیشد الان میشه
    - قبلا در تمام طول سال از زمین ها (معمولا فقط کشت بهاره و تابستانه بود) استفاده نمیشد الان به صورت علمی و بدون ضربه زدن به خاک این کار انجام میشه
    - قبلا هر کسی هرجای زمینش که به نظر خودش بهتر بود چاه زده بود، چاه یکی روی رگه آب بود، چاه یکی هم روی تخته سنگ! اما الان برای یافتن محل مناسب چاه از مهندسین آبخیز داری استفاده شده تا نیازی به گود کردن دائم چاه نباشه
    - قبلا کسی برای یکی دو هزار متر زمین از گیاهپزشک و سم شناس مشاوره نمیگرفت اما الان بحث 200 هزار متر زمینه که از همه این متخصصین داره مشاوره گرفته میشه که هم برای این افراد هم اشتغالزایی شده، هم محصول از نظر دوره کارنس سم و مقدار سم و سالم بودن و ... خیلی بهتره.

نکته مهم اینه که بر عکس طلافروشی اینجا کسی مجبورشون نمی کنه، فقط یه طرح بهشون ارائه شده که برای قبول یا ردش اختیار تام دارن.
    به هر حال کشورهایی هم هستن که قطعات زمین کشاورزی حتی از کشور ما هم کوچکتره (مثل هلند) اما اونا کلا کارشون متفاوته، مثلا محصولشون باغبانیه نه اینکه زراعی باشه، حتی تراکتورهای کوچک در حد حیاط خونه دارن، الگوی کشت دارن و حرف هم گوش می کنن یعنی اگه بهشون بگن مثلا شما شمعدونی بکارید، لجبازی بچگانه نمی کنن که ما از بوی شمعدونی خوشمون نمیاد! یا چرا اون خونه رز میکاره من اینو بکارم؟! یا پدربزرگ من وصیت کرده من رز بکارم...

اما توی این یکی روستا و چندین روستای دیگه تفرقه و دعوای قومی داره حرف اول رو میزنه، خوبه بدونید توی یکی از همین روستاها برای تیرک چراغ برق پول نمیدادن و میگفتن دولت باید بده، اما 17 میلیون دادن یه اسب خریدن فقط برای اینکه ماه های محرم و صفر تعزیه برگزار کنن، و این اسب هیچ کاربرد دیگه ای برای اینا نداشت، بعدا هم اسبه مریض شد و مرد... وقتی میگم جهل به خاطر اینه که مشکل خیلی فراتر از این حرفاست... اصلا بحث اون 20 میلیون نیست، اون که چیزی نبود میتونستیم خودمون بپردازیم، اما وقتی وحدت ندارن نمیشه کاری از پیش برد، به هر حال من نه کشاورزم نه کارمند جهاد، اتفاقا به قول آقای باغبان برای کمک رفتم، هیچ نیازی هم به پول افزوده ای که میموند نداشتم، ولی دیدم اینا دوست دارن همینطوری زندگی کنند بیخیال شدم، هرچند مطمئنا یکی دو سال دیگه خودشون میان جلو، همینطور که همین تابستون امسال هم یک گروهشون چندین بار تقاضای جلسه دادن اما باز هم با هم کنار نیومدن!!! و در واقع الان سه چهارساله که طول کشیده تا برسند به این تشکیل جلسه!!

طلافروش در مغازه اش را ببنده چی می شه؟ اصلا کلا کارش را تعطیل کنه بره چی می شه؟
    دقیقا حرف من هم همینه که هیچی نمیشه! نه کسی از بی طلایی میمیره، نه مشکلی برای کشور پیش میاد چون در کشور ما بانک ها هم تو کار طلا هستن! و معدن طلا هم کم نداریم که اکثرا هم دولتی هستن، اما این صنف چون همه با هم وحدت دارن و به امور شغل خودشون احاطه دارن، به نتیجه دلخواه خودشون میرسن، اما کشاورزها با لجبازی، فقط فرصت رو از خودشون میگیرن. (در ضمن حتما میدونید مالیات بر ارزش افزوده با مالیات بر درآمد فرق داره، اولی را مصرف کننده میپردازه، دومی را فروشنده و تولید کننده، و دقیقا طلافروش به خاطر مالیات دوم هست که زیر بار مالیات اول نمیره، چون اگه مالیات اول دقیق اجرایی بشه، میزان فروش کامل مشخص میشه و نمیتونه از مالیات دوم فرار کنه وگرنه مالیات بر ارزش افزوده از جیب مشتری میره، حالا برای اجرای دقیق باید همه طلافروشی ها لینک باشن به یه سایت مرجع و فاکتورهای صادر شده برای همه جای کشور کد پیگیری داشته باشه تا طلای دست دوم را که مشتری برمیگردونه، مالیات بر ارزش افزوده را پس بگیره، مزیت های دیگه ای هم داره مثل اینکه طلای تقلبی با عیار پایین دست کسی داده نمیشه، طلای دزدی آب نشده خیلی راحت تر شناسایی میشه، فروش طلای دست دوم خیلی راحت تر از الان میشه، اما طلافروش همکاری نمی کنه، مردم هم زیاد راغب نیستن دولت بدونه هر کدوم دقیق چقدر طلا دارن!!)
    --
    نکته کسب درآمدی مربوط به موضوع تاپیک: برای کشاورزی لازم نیست حتما چاه آب و یه زمین بزرگ یا یه گلخونه خیلی مدرن باشه، هستن کسانی که روی تراس آپارتمان مرکز شهر بزرگ هم یه پارچه میکشن و قارچ یا گل های آپارتمانی گرونقیمت پرورش میدن و از این طریق درآمد دارن... (به همین دلیل سطر اول گفتم معلوم نیست که آب شهری توی هر خونه ای چه مصرفی داره)

نکته فردی مربوط به سوال کننده: بحث قبلی چند خط جواب به یه سوال بود که از دل یه مثال ساده برای یه نفر پیش اومده بود، پست جدا براش زده نشد، دو سوم پست جواب استارتر داده شد، یک سوم هم جواب این سوال بود، اگه پست فقط مشکل داشت میتونستید گزارش بدید، اما برای شما هم سوال پیش اومد پرسیدید... خوبه وقتی خودتون هم سوال (به نظر خودتون) غیر مرتبط با سایت میپرسید دیگران رو سرزنش نکنید...

نکته 1 مربوط به مشاوره خانواده: نتایج این بحث تاثیر زیادی روی زندگی های فردی هم داره، اگه کسی با فکر و علم و به روز جلو بره (نه صرفا از روی تجربه پدربزرگش)، جای لازم کوتاه بیاد، جای لازم قاطع برخورد کنه، درست تصمیم بگیره، اگه خودش نمیتونه درست تصمیم بگیره یا میبینه که چند ساله به جایی نرسیده به چند تا مشاور مراجعه کنه، ببینه این مشکل برای این یک نفر نیست، افراد دیگه ای هم باهاش رو به رو بوده اند، بررسی کنه ببینه اونا چکار کردن، حتی اگه خودش را کاملا بی تقصیر میدونه و طرف مقابل را مقصر، با فرار کردن و لجبازی چیزی درست نمیشه بلکه باید مذاکره کنه، میتونه تو زندگی فردی و زناشویی هم به موفقیت بزرگی برسه. دقیقا همونطور که آقای باغبان گفتن نوع اندیشه اگه درست باشه، راه درست رویارویی با مسئله اگه یادگرفته بشه، حل مسئله اگه یاد گرفته بشه، اصلا خود مسئله اصلی اگه فهمیده بشه، نه فقط کشاورزی و طلافروشی متفاوت نیستن، بلکه حتی کشاورزی و ازدواج هم با هم فرقی نداره چون بیشتر مشکلات از یه جنس هستن و فقط ظاهرشون متفاوته... همونطور که یه کشاورز خوبه یاد بگیره برای محصول خودش مشتری خوب پیدا کنه، برای یه خانواده هم خیلی خوبه که بتونه برای دخترش خواستگار مناسب پیدا کنه، همونطور که یه کشاورز محصولش را روی زمین میذاره به امان خدا و میگه کاری از دستش بر نمیاد، یه خانواده هم ممکنه دخترش توی خونه بمونه و هیچوقت ازدواج نکنه، یا از ترس موندن و پیر شدنش چوب حراج بهش میزنه و هر مدل آدمی که اومد صرف نظر از هر ارزش و قیمت و کاربردی، میگه بردار ببر داره دیر میشه... من به چشم دیده ام کسایی که بازاریاب های خوبی هستن، مورد خوبی هم برای ازدواج پیدا می کنن (البته حفظش مهارت های جداگانه میخواد...) مردم هم متوجه شده اند و اونایی که از دست خودشون بر نمیاد، این مورد پیدا کردن عروس یا داماد مناسب را هم به واسطه ها میسپرن، اما اگه کسی بتونه خودش این کار رو انجام بده مسلما از واسطه بهتر و دلسوزانه تر برای خودش عمل می کنه ...

نکته 2 مربوط به مشاوره خانواده: هر مشکل کلانی یقه تک تک افراد جامعه رو میگیره، و برعکس، مشکلی که برای تک تک افراد پیش میاد یواش یواش کلان میشه، مثل آمار طلاق، مثل آمار ازدواج. چطور برای ازدواج و طلاق تک به تک مشاوره میدیم و به دولت واگذار نمی کنیم؟ در صورتی که وقتی یه دختری میاد میگه خواستگار ندارم، با وجود اینکه درست زندگی کردم، وقتی خانمی میگه از بچگی پدرم رو از دست دادم و خودم زندگیمون رو چرخوندم و به اینجا رسیدم اما خواستگار نداشتم تا آخر شدم زن مردی که هنوز زندگی قبلیش تموم نشده، وقتی زنی میگه به خاطر بابام از این شوهر بهتر نصیبم نمیشد، حالا هم باید با همین فرد با وجود تمام مشکلاتش بسازم حتی اگه خرجش رو خودم بدم، وقتی به دختری میگید پسره شما رو گذاشته تو آب نمک و جواب میده تو این مدت دو سه ساله مورد دیگه ای نداشتم، قلب آدم به درد میاد... وقتی زنی میگه دارم خیانت و بدرفتاری را میبینم اما اگه طلاق بگیرم هیچ پشتوانه ای ندارم قلب آدم به درد میاد... برای تمام این موارد داریم به طرف ترفند یاد میدیم، یا به قولی مشاوره میدیم، در صورتی که اینجا بیشتر دولت میتونه سهم مفید داشته باشه، مثلا درست کردن بانک اطلاعات متقاضیان ازدواج، حداقل ضروری کردن مشاوره قبل از ازدواج یا پرونده سلامت روانی که دختر نیاد بگه افسردگی شدید و اقدام به خودکشی را دارم از خواستگار پنهان می کنم، که پسر اسکیزوفرنی راحت ازدواج نکنه و بعدا به هزار بدبختی که این زن طلاق گرفت بچه رو بدزده ببره... باور کنید اگه قرار به کلان دیدن باشه اینجا نیازش خیلی خیلی بیشتره (هرچند اینجا هم مردم راغب نیستن دولت توی کارشون دخالت کنه و فکر می کنن خودشون بهتر میتونن اوضاع را مدیریت کنن) اما به هر حال جبران ضرر مادی ساده تره...
    --

یاس پاییزی از عکاسی و خونه سیار حرف زدی یاد پرین افتادم! عکاسی هنر قشنگیه اما یادت باشه الان دیگه گوشی تلفن همه دوربین چند مگاپیکسلی داره با زمان پرین فرق می کنه... اگه بخوای تو عکاسی پیشرفت کنی هم باید یه موضوع خوب پیدا کنی، موضوعات عکاسی از بچه و مجلس دیگه اشباع شده، عکاسی طبیعت مشتری داره؟ موضوعت باید هم بازار خوبی رو به خودش اختصاص بده، هم تا جای ممکن مستقیم و با واسطه کمتر به پول برسه... فتوشاپ و سایر نرم افزارهای ویرایش عکس هم که دیگه جزئی از عکاسی شده... و البته کلا برای هر کار هنری باید خیلی حرفه ای شد، به نظر من برای عکاسی حرفه ای هم اگه یه آموزشگاه بری و حداقل آموزش اولیه کار با دوربین را به صورت اصولی ببینی بعد اقدام کنی برای کار عملی بهتر از اینه که مستقیم بری توی یه آتلیه یا یه گروه عکاسی و مجانی اونجا باشی تا اگه دلشون خواست چیزی یادت بدن، اینطوری ذهنت هم آماده تر هست و سریع تر تجربه کسب می کنی نه اینکه دانش تجربی بدست بیاری ... که البته باز هم نظر خودت مهمه.
    --
    پ.ن: این پست هم در صورتی که خلاف قوانین هست، برای حذف گزارش بشه.

13. 4 کاربر از پست مفید راه حل تشکرکرده اند .

گیسو کمند (سه شنبه 17 شهریور 94), یاس پاییزی (دوشنبه 02 شهریور 94), باغبان (دوشنبه 02 شهریور 94), شیدا. (دوشنبه 02 شهریور 94)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    ماشالله مقاله نوشتی

فقط یک پارگراف اول را جواب می دم چنانچه مدیر پست را خلاف قوانین تشخیص ندادن و اجازه دادن بقیه اش را در پست بعدی می نویسم.

شما بر چه اساسی می گید که توزیع کننده حق کمتری داره چون کشاورز یکسال کار کرده؟
    اگر اونطور باشه که پرستار ده روز بالای سر مریض جراحی شده می ایسته و پزشک یکساعت عملش می کنه.

تنها عامل تعیین دستمزد در سیستم شما مدت زمان کار هست؟

ریسک توزیع کننده
    شم اقتصادیش هوش و دانش و تجربه اش در پیش بینی شرایط بازار و تعیین زمان عرضه و انبار و ...
    سرمایه اش و ....... دهها فاکتور دیگه را گذاشتید کنار می گید کشاورز وقت بیشتری گذاشته چرا سهم کمتری می بره؟

عزیز من اگه کشاورز توانایی توزیع داشت که خودش این کار را می کرد. مگه توزیع کننده به زور ازش محصولش را می خره؟

اگه مدیر اجازه بدن در پست بعدی تعداد خواستگاران خانم مصباح الهدی را به میزان برداشت گندم در امریکا در سه ماهه پنجم سال 2015 می تونم راحت براتون اثبات کنم. این چه ربطی بود که شما بین این بحث و موضوع طلاق نوشتید

آقای باغبان مرسی از جوابتون.
    برای شما هم می خواستم بنویسم.
    ولی چون فکر می کنم پستها پاک می شه، صبر می کنم تا مشخص بشه.
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا
    ویرایش توسط شیدا. : دوشنبه 02 شهریور 94 در ساعت 20:16

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    25
    دستاوردها:
    تشکرها
    48

تشکرشده 197 در 64 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
    م
    فقط یک پارگراف اول را جواب می دم چنانچه مدیر پست را خلاف قوانین تشخیص ندادن و اجازه دادن بقیه اش را در پست بعدی می نویسم.

شما بر چه اساسی می گید که توزیع کننده حق کمتری داره چون کشاورز یکسال کار کرده؟
    اگر اونطور باشه که پرستار ده روز بالای سر مریض جراحی شده می ایسته و پزشک یکساعت عملش می کنه.
    تنها عامل تعیین دستمزد در سیستم شما مدت زمان کار هست؟

ریسک توزیع کننده
    شم اقتصادیش
    هوش و دانش و تجربه اش در پیش بینی شرایط بازار و تعیین زمان عرضه و انبار و ...
    سرمایه اش و ....... دهها فاکتور دیگه را گذاشتید کنار می گید کشاورز وقت بیشتری گذاشته چرا سهم کمتری می بره؟

عزیز من اگه کشاورز توانایی توزیع داشت که خودش این کار را می کرد. مگه توزیع کننده به زور ازش محصولش را می خره؟

.
    این مسئله هم توی پست های قبلی بررسی شده، دقیقا به تمام این مواردی که گفتید برای تولید کننده و واسطه و مصرف کننده اشاره شده، سوال اصلی که باعث شد این بحث ها پیش بیاد این بود که چرا یک نفر میتونه با در نظر گرفتن ساعت کاری ثابت درآمد بیشتر در بیاره، اما یکی دیگه درآمد کمتری بدست میاره، یه تعدادی عرضشون این هست که داره به بقیه ظلم میشه، اما حرف درست حرف پایانی آقای باغبان هست، نگاه افراد و نوع فکرشون و عمل بر اساس این دیدگاه هست که زندگیشون رو میسازه. در واقع الان همه میگن پول پول میاره، اما خیلی ها هستن که از صفر شروع کردن، با نگاه و انتخاب و عمل درست.

به هر حال من هم هیچ تمایلی به ادامه این بحث ندارم.

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,100

Array

سلام

با تشکر از شیدا خانم و راه حل خانم

ممنون .

...................................

خانم پاس پاییزی شما فوتوشاپ بلد هستید ؟

​​

17. کاربر روبرو از پست مفید باغبان تشکرکرده است .

گیسو کمند (سه شنبه 17 شهریور 94)

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)