سلام اعجاز عشق عزیز مرسی از راهنمایی خوبت. من به پرواز عزیز گفتم برای مشکلش یه تایپیک باز کنه. اگه این کارو میکرد منم تا جایی که میتونستم بهش کمک میکردم ولی فکر نمیکنم تو تایپیک خودم از نظر مدیران همدردی درست باشه.
اینکه چطور به این نقطه رسیدم که تمومش کنم دلایل متعددی داشت. من فکر میکنم پرواز عزیز تو مرحله ایه که دلش نمیخواد ارتباطش و با اون آقا تموم کنه برای همینم فعلا تایپیکی در این خصوص نمیزنه. چون خود منم با اینکه از مدت ها قبل عضو همدردی شدم اما به همین دلیل مشکلم و عنوان نمیکردم. چون میدونستم در شرایطیم که نمیتونم اون رابطه رو قطع کنم و میترسیدم با پست ها و نظرات دوستان دیگه از نظر روحی وضعیت بدتری پیدا کنم.
چون سرزنش کردن کسی که به این جور روابط وارد میشه شاید تلنگری باشه برای تصمیم به جدایی اما متاسفانه نتیجه ش پایدار نیست. من قبل تر ها گاهی که مشکلم و با برخی افراد مطرح میکردم. با شدت دادن به حس عذاب وجدان و احساس گناهم این تلنگر بهم زده میشد. جدا میشدم اما مدت زیادی نمیگذشت که برمیگشتم.
برای همین فکر میکنم به جای تحریک احساسات اینچنینی در این افراد باید بهشون کمک کنیم که بتونن از دیدگاه منطقی به رابطه شون نگاه کنند و همه ی جوانب رابطه رو بررسی و بعد تصمیم درست و بگیرن. تصمیمی که چون براساس منطق گرفته شده احتمال بازگشتش خیلی کمتره.

علاقه مندی ها (Bookmarks)