به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 11 آذر 95 [ 00:53]
    سطح
    17
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 39
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1

تشکرشده 9 در 3 پست

Array
    سلام مدیر عزیز

خیلی از توصیه هات و متن های نوشته شدت ممنون هستم، خیلی خوب بودن و فکر می کنم درباره شکست های پی در پی من درست باشه، اما زیاد به درد من نمیخورن؛ چون شکست های من اولویت اول زندگی من نیست و من آدمی نیستم که از زمین خوردن بترسم، من واقعا توی زندگی خیلی چیزهایی رو ندارم و نداشتم، من از بچگی خانواده ام رو از دست دادم، تمام اموال پدریم که خیلی زیاد هم بود(نزدیک 400 میلیون سال 82) به خانواده عمه ام واگذار شد؛ خانواده عمه ام همشون با اون پول ماشین خریدن و همین خونه ای که توش هستن .... اما از اون روز به من حتی یه وعده غذای گرم هم ندادن، همیشه یا یه مقدار نون و مقداری پنیر میفرستادن بالا با کلی توهین و لعن نفرین که اومدی اینجا چتر باز کردی و.... ( من تو خرپشته کنار در پشت بوم یه اتاق2 در3 درست کردم و اونجا زندگی میکنم بدون کولر و بخاری که تو زمستون دنده های آدم یخ میزنه و تو گرمای تابستون....) این حس تحقیر به نظر شما خطای شناختی هست یا مبالغه؟ کلا خیلی از همسایه ها و نزدیکان وقتی من و روحیه من رو میبینن از تعجب دهنشون باز میمونه

+از لحاظ قانونی خیلی پرس و جو کردم به خاطر یه سری حساب ها و شراکت ها کلا غیر ممکن هست که من بتونم اون پول رو پس بگیرم.
    +خانواده عمه ام بسیار آدم های فاسدی هستند شاید نماز و روزه و... رو برای ریا میخونن اما مقداری هم برای اعتقاداتشون ارزش قائل نیستن.
    + خیلی اوقات فکر میکنم که بزنم بیرون یه کاری پیدا کنم و پولی جمع کنم و یه خونه اجاره کنم و مجردی زندگی کنم؛ اما متاسفانه کاری نمیتونم گیر بیارم، کارهای زیادی هم از روزنامه پیدا کردم اما معمولا به من حقوق نمیدن و وقتی کارشون تموم شد بیرونم میکنن یا به قدری حقوقش کمه خرج رفت و آمد هم در نمیاد و یه چیزی هم باید دستی خرج کنی.....
    + در حال حاضر مبلغ 7 میلیون تومن پول بعد از چند سال کارهای جور واجور کردن جمع کردم گذاشتم بانک دارم از سود اون که نزدیک 100 هزار تومن هست دارم زندگی میکنم تمام زندگی من همین 7 میلیون و کامپیوترم هست.

2. 3 کاربر از پست مفید 1dard تشکرکرده اند .

salehe92 (جمعه 16 مرداد 94), اعجاز عشق (جمعه 16 مرداد 94), باغبان (جمعه 16 مرداد 94)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    شنبه 10 مرداد 05 [ 20:02]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

تشکرشده 37,361 در 7,159 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط 1dard نمایش پست ها
    سلام مدیر عزیز

خیلی از توصیه هات و متن های نوشته شدت ممنون هستم، خیلی خوب بودن و فکر می کنم درباره شکست های پی در پی من درست باشه، اما زیاد به درد من نمیخورن؛ چون شکست های من اولویت اول زندگی من نیست و من آدمی نیستم که از زمین خوردن بترسم، من واقعا توی زندگی خیلی چیزهایی رو ندارم و نداشتم، .......
    با سلام و احترام
    نوع نگاه و نگرش و مرثیه خوانی که برای زندگیتان دارید و این طرز نگرش مسائل شما را تاکنون حل نکرده است. و باید راهی دیگر را انتخاب کنید.
    مشاوره جایی به درد می خورد که کسی اصرار بر نگرش صحیح خود و رفتار قبلی خود نداشته باشد.
    اگر قرار باشد شما طرز فکر خودتون را به مشاوره القاء کنید. حتی اگر موفق شوید آنگاه مشاور هم در کنار شما اظهار تاسف و افسوس و غصه می کند و فقط همین.
    اما اگر شما به مشاور اعتماد کنید و افکاری و نظرات خودتون را (که منجر به برونرفت شما از مشکلات نشده است)، کنار بگذارید و پا به پای نظرات مشاور تکالیف را انجام دهید. حتما به نتایج جدیدی راه خواهید یافت.
    شاید شنیده باشید که :
    اگر چیزهای جدیدی می خواهی که نداشته ای باید راههای جدیدی بروی که نرفته ای.

من در پست قبل بر اساس اصلاح ارتباطت در سه وجه (اصلاح با خود، اصلاح با مردم و اصلاح با خدا)، پستی را طراحی و تکالیفی برایتان گفتم و طبق شناختی که از پستتان برایمان محتمل شد ، حدی می زدم گوش نکنی و باز شیوه خود را عجولانه دنبال کنی. لذا گفتم تا 1 یا دو هفته این تکالیف را انجام بدهد.
    اما شما باز بدون دقت کافی و وقت گذاشتن و انجام تکالیف روش ذهنی خود را دنبال کردید. ذهنی که مشکلات شما را حاصل بد کردن دیگران، بد شانسی و .... می داند و شما را در موقعیت منفعل قرار می دهد.
    لیکن تکالیف ما بر اساس اصلاح روشهای اشتباه گذشته و قوی کردن شما و خارج کردن شما از حالت انفعال و بدشانسی طراحی گردیده است.
    به هر حال تصمیم با شماست که با همین سرعت در مسیر قبلی خود (که اتفاقا از آن می نالید و ناراضی هستید) برانید. یا کلا مسئله خود را باز نگری کرده و اساسا شیوه جدیدی در زندگی برگزینید.

نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی نمایش پست ها
    در مورد غیر از آبی که در تاپیکتون سرازیر کردم. موارد دیگری هم هست که اگر شما به عنوان مراجع باقی بمانید و بنده به عنوان مشاور، تکالیفی را به شما می سپارم
    1 - مقاله خطاهای شناختی را مطالعه کنید. و فهرستی از آنها را که در شما پرتکرار هست. را استخراج کنید. این تمرین بسیار مهمی هست و باید با دقت بسیار و با تیزبینی انجام دهید. اگر واقعا وقت کافی و حوصله و انرژی داشته باشید و مستمر انجام دهید باید حداقل یک هفته وقت شما را بگیرد.

2 - بررسی کنید طی این 24 سال چند دوست دارید؟ چند نفر از آنها با شما و شما با آنها صمیمیم هستید؟ ارتباطت با چند دوستت قطع شده است؟ با دوستان دانشگاهی بیشتر رفیق بودید یا در دبیرستان دوستان بهتری داشتید؟ با چند دوستتون تا کنون هم ارتباط دارید؟ با دوستانی که قطع ارتباط کرده اید بیشتر چه مشکلاتی داشته اند؟ دوستانی که برگزیدید چه خصوصیات مثبتی داشته اند؟ کلا تمایل دارید دوستانتان چه خوصیاصتی داشته باشند. و چه خصوصیاتی نداشته باشند؟ اصلا نقش دوست در زندگی شما چگونه بوده است؟
    این بند هم بررسی دقیقش حداقل یکهفته وقت می خواهد؟
    پیشنهادم اینست زودتر از این و سرسری پاسخ ندهید. چون فونداسیون کار مشاوره ای را سست و بی خاصیت خواهد کرد.

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

4. 4 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

یاس پاییزی (جمعه 16 مرداد 94), اعجاز عشق (جمعه 16 مرداد 94), رنگین (جمعه 16 مرداد 94), عشق آفرین (دوشنبه 29 آذر 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)