سلام دوست عزیزم
شما در زندگی خویش سختی های بسیاری را متحمل شده اید و این را قبول دارم، شما زجر فراوان کشیده اید این را هم قبول دارم، شما تنها هستید این را هم قبول دارم، دردمند هستید این را هم قبول دارم، احساس همدلی مرا بپذیرید.
دوست عزیزم آیا شما تا به حال خوشی نداشته اید؟ در زندگیتان حتی هیچ گاه لحظه ای شاد نبوده اید؟
می دانم که گردش دنیا گاهی لطمه های بزرگی به انسان می زند و قلب او را سنگین، نگاهش را غمگین و امیدش را کور می سازد. شما در زندگیتان موفقیت های زیادی را کسب کرده اید. مطمئننا ارتباط های زیادی را هم با افراد متفاوت داشته اید و گاهی از این ارتباط ها لذت هم برده اید حتی اگر کم هم بوده است. شما جوان هستید. سرمایه ی انسان جوانی اش است. شما در آینده تشکیل خانواده خواهید داد بچه دار خواهید شد، برای خود الان نامید شده اید چرا برای بچه هایتان تلاش نمی کنید تا آن ها در آسایش باشند؟ آینده ی خودتان در دستان شماست. شما به خوشبختی های خود نیز فکر کنید و با آن ها پله ای برای صعود خود به مراحل بالا بسازید.
دوست عزیزم شما هیچ گونه علائم بیماری روانی ندارید، اصلا لازم نیست به روانکاو مراجعه کنید. شما به دلیل مشکلاتی که داشته اید فقط فشار روانی بر شما وارد شده و دچار افسردگی خفیف شده اید وگرنه در زندگی تان فرد موفقی بوده اید و با توجه به نوشته هایتان در پست شما انسان با عزت نفسی هستید. من از اینجا دستان شما را می بوسم و تنها از شما می خواهم از تلاشتان برای اعتلای خود و آینده خودتان دست برندارید چون که می توانید موفق شوید. شما دشواری های زندگیتان را پشت سر گذاشته اید و الان فردی بالغ، عاقل و کوشا هستید. تنها مشکلی که دارید کمی خسته شده اید و این خستگی با ایمان به خودتان در وجودتان پاک خواهد.
دوست عزیزم بنده در مورد این موارد به شما ایمان دارم:
1. فردی از نظر روانی سالم هستید.2. زمینه ی موفقیت در شما وجود دارد.
بنابراین بسته به خواست و تلاشتان به موفقیت دست پیدا می کنید.
دوست خوبم اگر مشکل شما قابل حل نبود بنده این پست را نمی گذاشتم و راه کارهای دیگری پیشنهاد می کردم و فقط و فقط به خودتان بستگی دارد. امیدوارم که با خواست و اراده ی خودتان به موفقیت دست یابید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)