سلام دوست عزیز
ممنون از این که مشکلتون رو مطرح کردین و این یعنی یک حرکت مثبت! چون شما این رو پذیرفته اید که در زندگیتان دچار مشکل هستید و به دنبال بهار زندگی خود می باشید، دوست عزیز شاید شما گذشته ی خوبی رو پشت سر نگذاشته باشید ولی آینده هنوز رقم نخورده است، البته این را نمی شود کتمان کرد که آینده مستقل از گذشته نمی باشد. دوست عزیز برنامه ریزی و انجام به آن، مستلزم انگیزه و آرامش فکری می باشد.به نظر می رسد شما فردی با نگرش بسیار مذهبی بوده اید، و از کودکی به عقاید و اعمال دینی پایبند بوده اید و خانواده ی شما تاکید زیادی بر انجام اعمال دینی شما داشته اند و حال احساس می کنید خدا جوابتان را نمی دهد. شما می گویید به عدالت خدا شک دارید، دنیا بر اساس یک قانون مندی خاصی گردش می کند و همه ی اتفاقاتی که بر ما تحمیل می شود از طرف جامعه، خانواده و خودمان می باشد.ما نباید انتظار معجزه داشته باشیم چون جهان مادی است و بر اساس اصول علمی و تجربی گردش می کند.می دانم این حرفا بسیار تلخ است، ولی مجبور به گفتن آنها شدم.
دوست عزیزم اتفاقی که برای شما افتاده در آینده متاسفانه باعث سردی شما نسبت خانواده می شود. در گذشته اگر شما 1.در طول تحصیل خود از خانواده دور بوده اید( یعنی مثلا در مدرسه ی شبانه روزی بوده اید) ویا 2.با شکست عشقی مواجه شده اید(عشق نافرجام)3. پدر مادرتان با هم دعوا می کردند4. در کودکی تنبیه بدنی و تهدید می شدید از طرف پدر و مادر. حل مشکل شما سخت تر و پیچیده تر خواهد شد.
ولی آینده ی پیش روی شما هنوز دست نخورده است می توانید با انجام کارهایی آن را به شیرینی عسل در آورید. دوست عزیزم من به هیچ عنوان مصرف قرص را در ابتدا به شما توصیه نمی کنم زیرا که عوارض فراوانی دارندو الان هم متاسفانه حتی قرص های اعصاب به دلیل عدم نظارت صحیح به صورت کیلویی به بیمار داده می شود.
دوست عزیز اجازه نده این مشکل زندگیت را تحت تاثیر قرار بدهد. البته گفتنش بسیار آسان است. اگر شما اراده کنید از پس مشکل بربیایید امکانش هست دوسه روز حالتان بهتر شود ولی بعد از دوسه روز حالتان بدتر از دوسه روز قبل می شود!!!
حال راه حل چیست؟
راه حل شما مراجعه به یک روانکاو خبره و کاربلد می باشد. و باید صبور باشید در این مسیر
دوست عزیزم اگه به مشکل خود رسیدگی نکنید روز به روز متاسفانه بدتر خواهد شد.
من بهتون اطمینان کامل می دهم با مراجعه به یک روانکاو مشکل شما قابل حل خواهد بود. آرزوی من به آرامش رسیدن شماست...
و از ته دل امیدوارم خیالتان آسوده شود و به آرامشی که یک عمر به دنبال آن بودید نصیبتان شود. دوست عزیزم این بنده ی حقیر از شما تقاضا دارم که مشکلتان را پشت گوش نیاندازید چون ریشه اش عمیق تر می شود و خواهش می کنم زودتر به روانکاو مراجعه کنید. چون دیدن شما دوستان، خواهران و برادران در این شرایط قلب هر دردمندی را به درد می آورد...
به آرزوی آرامش خیال شما
ممنون

علاقه مندی ها (Bookmarks)