درود
حضور دوستان هرچند اندک هم باشه غنیمت بزرگیه برای خودش جناب keyvan هرجا هستی ایشالله شاد و موفق باشی
امروز یه روز معمولی بود واسم تا اینک همین چند دقیقه قبل یکی از رفیق های قدیمی خودم رو دیدم قبلا کلوب میرفتیم بازی میکرو و سگا و سونی بازی میکردیم یادش بخیر دورانی بود برای خودش خیلی خوش میگذشت عالی بود الان هم زندگی خیلی خوبه واسم و خدا رو شاکرم. چقدر تپل شده بود رفیقمبهم میگفت تو هم تغییر کردی شبیه دادش خدا بیامرزت شدی
از اون بهتر یکی دیگه از دوستهای مشترک اون دورانمون بود الان رفته آلمان بهش زنگ زدم خیلی عالی بود کلی انرژی گرفتم باهم حرف زدیم الان خیلی خیلی احساس خوبی دارم دوست داشتم با دوستان عزیزهمدردی این احساس خودمو تقسیم کنم.
شبکه های اجتماعی خیلی خوبه ایشالله بعد این با هم بیشتر چت و گفتگو میکنیم خیلی خوبه آدم خاطرات خوبی داشته باشه از قدیم و دوباره بهانه ای جور بشه برای یادآوریشونیکم احساساتی شدم
عاشق آلمان و تیم بایرن مونیخ و اولیور بیرهوف مهاجمشون بود آخرشم کار خودشو کرد و رفتش آلمان
یه متن بسیار زیبا از جناب مدیر خیلی وقت بود خاک خورده بود توی امضاء جدیدم گذاشتم با دقت بخونید برای من یکی که خیلی مفید بود یه تلنگری شد برام برای اینکه مسئولیت پذیر تر باشم تا موفقتر و شادتر باشم

بهم میگفت تو هم تغییر کردی شبیه دادش خدا بیامرزت شدی
یکم احساساتی شدم

علاقه مندی ها (Bookmarks)