به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 52

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 08 اردیبهشت 96 [ 21:40]
    سطح
    59
    Level completed: 42%, Points required for next Level: 117
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    299

تشکرشده 738 در 270 پست

Array
    هرچه بیشتر حرف بزنی هرچه بیشتر حساس باشی حضور اون زن تو زندگیت پررنگتره
    یعنی واقعا فکر میکنی اگه بگی اون خانوم علیه السلام نبوده شوهرتم میاد میگه اره خب تو راست میگی پس منم دیگه بهش فکر نمیکنم پیف پیف ؟؟؟؟

خانوم عزیز اون خانومو از ذهنتو از زندگیت بیرون کن همین
    نه سعی کن مثل اون باشی نه سعی کن ضد اون

به حرفا و عکس العمل های شوهرتم بی تفاوت

وقتایی هم که راجع بهش حرف میزنه با یه نگاه عمیق بهش بفهمون که چقدر از دستش ناراحتی و چقدر کارش قبیحه( من خودم ازین نگاهها خیلی بهره بردم شوهرم همیشه میگه وقتی اونجوری نگام میکنی قلبم میاد تو دهنم)

یه ذره ابهت داشته باش
    چقدر راحت میشینید راجع بهش حرف میزنید شما با اینکاراتون فقط و فقط نشون میدید که اقا من تسلیم و ضعفمو قبول کردمو از ضعفم الان دارم میگم اون فلانه اون بهمانه

با همسرت مثل یه دوست باش اما بهش بفهمون چقدر دست نیافتنی هستی مردا وقتی میدونن زنشون تو مشتشونه درست از همون لحظه دیگه نمیبیننش پس تو مشتش نباش

نمیدونم چطور برات بگم اما شما زیادی همه جا هستی حتی تو خلوت شوهرت
    سعی کن بهش بفهمونی که لایق عشق و دوست داشتنی

مردا عاشق چیزهایی هستن که حس کنن نمیتونن داشته باشنش حس دست نیافتنی بودن چیزی مجذوبشون میکنه

دقت کردی همشون عاشق اخرین مدل بوگاتی و بنز و لامبورگینی و.....هستن با اینکه هیچکدومشون حتی یه لاستیکشم نمیتونن بخرن؟؟؟؟
    جدی تا حالا فکر کردی؟

- - - Updated - - -

اینکه به خودت میرسی خیلی عالیه به این کارات ادامه بده سعی کن به تمام معنا زن باشی هنر زن بودنو یاد بگیرببین چطور نگاهش برگرده

گاهی وقتی غذا درست میکنی جوری رفتار کن که انگار پادشاه قراره بیاد خونتون سفره ی رنگارنگی که خیلی شیک و گاهیم رمانتیک باشه البته نه هر روز هر روز
    سعی کن همیشه تو مشتت چیزهایی باشه که همسرت مدام منتظر این باشه چیز جدیدی ببینه

خیلی راجع به تصمیماتت حرف نزن از تغییراتت مستقیم چیزی نگو فقط با پررنگ کردنش توجهشو به اون چیز جلب کن همین

بعدشم یه مدت از نخ همسرت بیا بیرون عاشق خودت باش دور که میشی اون میادسمتت وقتی اومد یه مدت با تمام وجود هرچی داری و هرچی بلدی نثارش کن بعد ازش بگیرو مدام اینطوری باهاش بازی کن

تو زندگی مردا اگه یکنواختی ایجاد بشه دلزده میشن یکنواخت نباش همیشه نباش حتی همیشه عاشقم نباش

باور کن من طوری با همسرم رفتار میکنم که میگه همیشه احساس میکنم تازه ازدواج کردیم هیچی برام عادی نشده چون حتی دوست داشتنمو براش عادی نکردم حتی قهر کردنامو هم

شما چیزایی داری و فرصت هایی در اختیار داری که فقط و فقط در اختیار شماست و اونهم خلوتتونه میتونی کاری باهاش بکنی که نتونه دیگه کسی رو ببینه
    متاسفانه شرایط اینجا اجازه نمیده که توضیحات بیشتری بدم

اما اون هیجان مورد نیاز همسرت ...عشق رویایی که همیشه دنبالش بوده. ....و از همه مهمتر اثبات خواستنی بودنت و اینکه لایق بهترین ها هستی رو میتونی تو خلوتتون انجام بدی حتی اون دست نیافتنی بودنه رو همون جا امتحان کن ببین من درست میگم یا نه

دست نیافتنی بودن منظورم ناز کردنای مسخره و پس زدن نیست منظورم اینه که وقتی یه شکلات میخوای بدی به بچت نگو وایسا یه شکلات دارم برات بیارم بخور گاهی از دور بهش بده گاهی همه ی اون شکلاتو بهش بده گاهیم یه ذرشو

ودر اخرتا میتونی کتاب بخون

شک هایت را باور نکن و هیچگاه به باورهایت شک نکن
    زندگی شگفت انگیز است اگر بدانید که چطور زندگی کنید
    ویرایش توسط sahar67 : دوشنبه 29 تیر 94 در ساعت 20:02

2. 3 کاربر از پست مفید sahar67 تشکرکرده اند .

gisooo (سه شنبه 30 تیر 94), نارجیس (چهارشنبه 31 تیر 94), ارغنون (جمعه 30 مهر 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)