آقای راشومون سلام
من الان این پستتون را خوندم اگر بدونید چقدر ناراحت شدم. به هیچ وجه قصد توهین نداشنم و من فکر می کنم شما دچار سوء برداشت از پست من#13 شدین. من واقعا داشتم با لحن طنر صحبت می کردم و البته به نکته مهمی اشاره می کردم که هم دخترها و هم پسرها خیلی اوقات شناخت کافی از جنس مخالف ندارند.
من خودم به شخصه (خودم را مثال می زنم که به کسی هم برنخوره) احساس می کنم یه مرد مثلا برادرام یه جلسه با یه مرد صحبت کنند خیلی زودتر از من می تونن طرف را بشناسن.
یا خودم این احساس را می کنم که وقتی با یک خانم صحبت می کنم می تونم تا حد زیادی بشناسمش...حالا منظورم به طور دقیق نیست ولی احساس می کنم خانمها هم جنس هاشون را بهتر از آقایون می شناسند و می خواستم بگم از این موضوع هم میشه به نفع دختر استفاده کرد. همان طور که شما هم جنس هاتون را بهتر می شناسید..
با این وجود اگر موجب ناراحتی شما شدم قلبا و واقعا از شما عذر می خوام .
و ضمن اینکه الان زبان روزه هستم "صادقانه" می گم به هیچ وجه و به هیچ وجه داشتن خواستگار را یک حسن نمی دانم.و واقعا قلبا آرزوم این بود که تقدیر برایم یک جور دیگه بود و اینکه از روی نوشته ها افراطی برداشت نشود که حالا من هر روز یا یه روز درمیون خواستگار دارم. نه به خدا!
و اینکه بیشتر می خواستم بر این نکته تاکید کنم که این قدر زود قضاوت نکنیم و زود تسلیم این روند نشویم و نگیم پس چون فلان ایرادها به این نوع خواستگاری وارد هست(که خودم هم عرض کردم بله وارد هست) بیایم کلا یک منبع را برای یک دختر ببندیم و او را ناامید کنیم. من واقعا ناامید کردن یک دختر از این روند را نمی پسندم. اما خب کنار این موضوع مطرح کردن برخی نکات کمک کننده را بسیار مفید می دانم.
و اینکه من راه های دیگر را رد نکردم و فقط چون تو این زمینه تجربه داشتم تجربیاتم را گذاشتم. اگر در زمینه دیگر تجربه داشتم خب آنها را هم دریغ نمی کردم و قصدم واقعا خیر بود.
باز هم اگر موجب رنجش حضرت عالی شدم عذرخواهی می کنم.

)واز طرفی بهترین پست برای راهنمایی استارتر تاپیک.
بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

علاقه مندی ها (Bookmarks)