از همه دوستان تشکر میکنم بختطر چواب هاشون، وااااای که چقدر ایران محتاج یه ارگان یا تشکل دفاع از زنان است ،کاش میتونستم و قدرتشو داشتم تا یه همچین تشکلی ایجاد کنم،خدایی من الان دارم طعم و مزه ظلم رو میچشم،دخترا همتون دارید میگید ببخش مهریه ات رو و رها شو ،هر چی فکر میکنم میبینم نمیتونم اگه ما هیجچکدوم این کارو نمیکردیم اینقدر مظلوم نبودیم ،خدایا شکرت که اون دنیایی هست و امیدوارم خدا همه مردایی رو که از اسلام عزیز به نفع خودشون سو ستفاده کردن رو خار و ذلیل تو این دنیا و اون دنیا کنه،با یکی حرف میزدم میگفت اره شوهرت حق داره ازت تمکین بخواد حتی به زور ولی در عوض اسلام برا تو هم راه گذاشته تو حق داری کلفت بخوای حق داری کار خونه را نکنی حق داری از شوهرت امکانات رفاهی و مادی دقیقا به اندازه خونه پدریت بخوای حق نفقه و حق مهریه گه حلال ترین پول ها و... که اسلام عزیز برامون گذاشته ولی ما زن ها بلد نیستیم استفاده کنیم.حتی حضرت فاطمه کنیز داشته هی میگن مثل جضرت فاطمه باشید ولی فقط از یه جهات خاصی که بنفع خودشونه.
خلاصه این روزا دارم به اذیت کردن اون فکر میکنم و فکر کنم با توجه به حمایت خانواده ام و وکیلم بتونم پوستشو بکنم تا لااقل جلوی پرو بازی چند مرد دیگه رو بگیرم.
کسی تا حالا تونسته با اذیت کردن شوهرش حقشو بگیره؟وکیلم میگه کاری میکنم هر روز مجبور شه بره دادگاه..
نظرتون چیه؟من تا حالا تو دادگاه نقش بازی کردم و گفتم زندگیمو دوست دارم.
بچه ها من بخاطر اعتماد بفسم نیست که دنبال ازدواج مجدد هستم، بیشتر بخاطر مامان بابامه البته اونقدر دیگه فهمیدم سختی انتخاب اشتباه رو که بیگدار به اب نزنم و حتما حتما مشاوره رو بعد از تایید خودم انجام میدم.و اینکه من الان نزدیک یه ساله که خونه بابام هستم و از همه تنش ها دور بودم و وقت برای فکر کردن به اشتباهاتم داشتم. تو این مدت نزدیک 20 جلسه مشاوره رفتم و ارامش و امادگی شروه هر کار جدیدی رو دارم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)