به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 22 اردیبهشت 02 [ 23:36]
    سطح
    79
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 91.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    526

تشکرشده 1,129 در 328 پست

Array
    سلام ناهید عزیز

یه چیزی بگم باورت میشه؟من همون موقع که تاپیک زدی می خواستم نظرم رو بنویسم ولی دیگه همکارم اومد کنارم و نتونستم.

میدونم چی میگی.منم خیلی اوقات شده که از دست خدا ناراحت شدم،همش گله کردم که چرا من؟چرا باید این مشکلات واسه من رخ بده و....

مطمئنم خیلی از آدمها حداقل یکی دوبار در طول عمرشون به این حس دست پیدا کردند.

من وقتی مشکلاتتو میخونم احساس میکنم مشکل حادی نداری و خیلیاش با صبر و حوصله قابل حله.

یه ماجرایی رو بگم که بی ارتباط به مشکل شما نیست من یه دخترعمه دارم تقریبا با هم همسن هستیم.البته اون دو سه سالی از من بزرگتره.وقتی نوجوون بودیم این دختر عمه من، یه دختر منزوی بود.شاگرد اول بود ولی تو جمع های فامیلی حرفی برای گفتن نداشت.به شدت خجالتی.باورت میشه تا کلاس پنجم دبستان حتی سلام هم نمیکرد.به قول خودت فقط درس خون بود.تنها هنرش درس خوندن بود.یه دختر بسیار بسیار لاغر بود.تا اینکه تو دوره دانشگاه ما از هم جدا شدیم و هر کدوم رفتیم سراغ رشته و دانشگاه خودمون.

نمیدونم چی شد یهو تصمیم گرفت عوض بشه.از خود من هم میخواست که یه مشاور تغذیه بهش معرفی کنم.در عرض یه سال یه هیکل و قد و قامتی از خودش ساخت که بیا و ببین.چون وزنش رو بالا برده بود پوستش کشیده شده بود و مثل سفید برفی،سفید و دوست داشتنی شده بود.صورتش و گونه هاش پر شد،ابروهاشو اصلاح کرد،مدل موهاشو خیلی جذاب درست کرد.این دختر عمه الآن به حدی خوشگله که تو خوشگلی زبون زده.حتی بدون آرایش،قیافه ای بسیار جذاب داره.دکتراشو تموم کرده و هیئت علمی دانشگاه هست.باورت میشه بگم حتما هر هفته خواستگار داره.اون دختر خجالتی الان یه دختر فوق العاده با اعتماد به نفسه،اطلاعات عمومیش فوله.همچین با صدای رسا و بلندی صحبت میکنه که دوس داری فقط حرف بزنه و تو گوش بدی.بسیار خوش تیپه و...

هدفم از گفتن این قضیه این بود که بگم دخترعمه من خودش خواست تغییر کنه و الان به یه دختر فوق العاده تبدیل شده که منم بهش غبطه میخورم.باورت میشه الآن همه فامیلا، گذشته ی اون رو فراموش کردن و همه فکر میکنن این دختر از اول همین طوری خوشگل و سر زبون دار و با اطلاعات عمومی بالا بوده.

حالا میرسیم به مشکلات شما که یکی یکی بررسی کنیم:

1-مشکل ظاهر: چاقی و لاغری رو که میتونی خودت برطرفش کنی.با رژیم غذایی و ورزش.حتی اگه هزینه باشگاه و دکتر رو نداری خودت میتونی تو نت سرچ کنی و در مورد رژیم و ورزشهای مناسب خودت مطالب خوبی رو بدست بیاری.در ضمن یه دختر خوب نیست زیاد نی قلیون و لاغر باشه.اگه وزنت خیلی بالا نیست نیازی نیست کمش کنی.

2-در مورد رابطه با مادرت: باید کم کم خودتو به مادرت نزدیک بکنی.کار زمانبری هست ولی به انجام دادنش می ارزه.ببین من خودم مادرمو خوشگل میکنماصلا کلاس آرایشگری نرفتم ولی هر از گاهی که موهای مامانم بلند میشه خودم کوتاهش میکنم.موهاشو رنگ میکنم تا سفیدیاش معلوم نشه.ابروهاشو برمیدارم.خیلیا ازش میپرسن کدوم آرایشگاه میریپس تو هم میتونی همین کارهارو رو مادرت انجام بدی.هر از گاهی که میرم بیرون واسه مامانم هم روسری،بلوز و...میخرم.با اینکه بهم میگه لازم ندارم ولی خودم به زور میخرم و میارم تنش میکنم.

3-در مورد محل زندگی :فکر میکنی ما همه بچه بالاشهریم.زندگی همینه دیگه.یکی بالاشهر می شینه،یکی پایین شهر،یکی مرکز شهر.اگه پدرت خیلی توانایی برای تغییر محل زندگیتون نداره تو هم ناچارا باید با این قضیه رو بپذبری.اصلا تو روانشناسی یه اصلی داریم که گاهی باید بعضی مشکلات رو پذیرفت و راه حل زیادی نمیشه واسش پیدا کرد.

4-در مورد خجالتی بودن و حقت رو خوردن:این رو خودت خیلی میتونی به خودت کمک کنی.حرف زدن رو از خودت شروع کن.وقتایی که تنها هستی صدات رو ضبط کن و مثلا انگار داری یه فیلمی رو واسه کسی توضیح میدی،حرف بزن وبعد صدای خودت رو گوش بده و اشکالات رو در آر.ببین از چه کلمات دیگه ای میتونی به جای فلان کلمه استفاده کنی.بعدش همین کارو تو جمعهای دو سه نفره انجام بده و واسه اونا حرف بزن.کم کم اعتماد به نفست بالا میره.این بار اگه فروشنده ای جنسی رو بهت گرون فروخت،به خودت دستور بده که باید بری حقت رو بگیری.حتی اگه صدات لرزید نترس و برو.اصلا فرض کنیم صدات بلرزه اون فروشنده که تو رو نمی شناسه و شاید تو اصلا دیگه نبینیش.پس مهم نیست متوجه لرزیدن صدات بشه.

ببین اعتماد به نفس و شجاعت داشتن رو خیلی وقتا میشه فقط فیلمش رو بازی کرد.یعنی وقتی اعتماد به نفس نداری و فقط اداش رو درمیاری،کم کم می بینی که واقعا اعتماد به نفست رفته بالا.خیلی از مردم نمی تونن اعتماد به نفس واقعی و یا تظاهر به اعتماد به نفس رو از هم تفکیک بدن.

برای بالا بردن اعتماد به نفست میتونی از کارهای خیلی ساده و پیش پا افتاده ای شروع کنی مثلا:

همیشه صاف راه برو.قوز نکن.قدم هاتو محکم بردار.تون صدات رو بالاتر ببر.داد نزنیا.کلمات رو رسا و واضح ادا کن.آخر جمله هاتو نخور و شمرده شمرده تمومش کن.

5- در مورد نوک زبونی حرف زدن:اینو از صمیم قلب میگم و فکر نکن دارم محض دلخوشی تو میگم:باورت میشه من همیشه دوس داشتم این جوری حرف بزنم.نخند بهم خب آرزوئه دیگه
    یه دوستی دارم اسمش سمانه هست انقد دوس دارم بین جملاتش س و ز بگه. اونم نوک زبونی حرف میزنه ومن هیچ وقت این رو عیب ندونستم واسش.با حرف یه معلم یا چند نفر دیگه خودتو نباز دختر خوب.

6-در مورد عینکی بودنت:یه بار که سوار اتوبوس شدی بشمر ببین چند نفر تو اون اتوبوس عینکی هستند؟من بهت قول میدم حتما کمه کم 30 درصدشون عینکی هستند.در ثانی الان که عینک مد شده.حتی اونهایی که چشمشون عیب انکساری نداره الکی عینک میزنن از این عینک گردای گنده دیدی که؟ولی ناهید تو از اونا نزنیا به نظر من اون مدل عینکا به خیلیا نمیاد و بعضیا صرفا به خاطر مد بودنش میزنن.من بهت پیشنهاد میکنم یه عینک ظریف و شیک که نیم فریم یا بدون فریم باشه انتخاب کن.

7- در مورد پرمویی:اگه مشکل هورمونی نداشته باشی که دیگه خیالت راحته که پرموییت ناشی از بیماری نیست.نژاد ما ایرانیا طوری هست که خانمهای ایرانی همه جای بدنشون مو دارنولی خانم ها با روشهای مختلف اونارو به شکل موقت یا دایمی از بین می برن.من خودم چشم ابرو مشکی هستم.ابروهایی دارم موکت و پر،مژه هایی رو به آسمون ولی چه فایده به همون نسبت بقیه بدنم هم مو داره ولی خب همیشه خودمو اصلاح میکنم.برای اصلاح صورت میتونی خودت بند انداز برقی بخری قیمتش خیلی بالا نیست.فکر کنم 40 تومن اینا باشه.باز بپرس.برای اصلاح موهای بدنت اصلا از ژیلت استفاده نکن.از کرم موبر یا پودر موبر استفاده کن.پودر به مرور باعث نازکتر شدن موهای بدن میشه.

مادربزرگم میگفت رازیانه برای کم شدن موهای بدن خوبه.بعد از اصلاح موهای بدن با هر روشی،رازیانه رو با آب مخلوط کن تا به شکل خمیر دربیاد و بعد بزن رو بدنت.کم کم باعث از بین رفتن پیاز مو میشه.

8- در مورد ناتوانی برای برقراری رابطه با پسرها:از همین پسرهای فامیل شروع کن.این بار که پسرعمو ،پسرخاله و ..اومد خونتون با صدای رسا بگو سلام پسرعمو خوش اومدین.عمو اینا خوبن؟کم کم روت زیاد میشهیا الکی برو مغازه مثلا کفش فروشی و بگو آقا ببخشید کفش فلان رو به سایز 38 میخوام یه پا بزنم.بعدش میگی ممنونم حالا بعدا شاید برای خرید مزاحم شدم.این جوری کم کم راه میفتی.

9- در مورد سفیدی موهات اگه امکان رنگ کردن نداری. میتونی از حنا استفاده کنی که خواص درمانی هم داره.اگه موهات تیره باشه روی رنگش زیاد اثر نمیذاره.یا میتونی بهش ماست و آبلیمو بزنی تا رنگ موهات رو تغییر نده.برای وز موهات میتونی بعد از حموم که موهات خیسه بهشون روغن زیتون بزنی تا حموم بعدی موهات لخت و صاف می مونه.

10- برای دندونها:گفتی هزینه ارتودنسی نداری ولی میتونی با سفید و تمیز نگه داشتنشون ظاهرشون رو بهتر کنی.خیلیا مشکل مال اکلوژن(کج و معوج بودن دندونها) رو دارن حالا یکی شدید یکی خفیف.

11- در مورد لباس و تیپت:لازم نیست همیشه با مقنعه بری بیرون.میتونی حتی با سه تا مانتو و چند تا شال حالا نه خیلی گرون، تیپ خودت رو تغییر بدی.مثلا از روش یکی در میون استفاده کن یعنی مثلا شال کرم،مانتوی مشکی،شلوار کرم و کفش مشکی استفاده کن یعنی رنگهای لباست یکی درمیون با هم هماهنگ باشه.یا مثلا یه مانتوی طرحدار داری یکی از رنگهای داخل مانتوت رو انتخاب کن و یه شالی اون رنگی سر کن.یا ببین رنگ کدوم کیف و کفشت به هم میخوره میتونی مثلا مانتو و شال و شلوارت یه رنگ باشه و کیف و کفشت با هم یه رنگ دیگه.یعنی به اشکال مختلف میتونی با چند دست لباس تیپت رو تغییر بدی.

12- خانواده و ظاهر و محل تولد سه تا مساله ای هستند که به اختیار و انتخاب ما نیستن.پس کار زیادی نمی تونی بکنی به جز پذیرش این موضوعات و اینکه سعی کنی رابطتو با خونوادت بهتر بکنی.مثلا همه آدمها پدر و مادر تحصیلکرده دارن؟همه پولدارن و زیبا؟این بار رفتی بیرون با دقت بیشتری به مردم اطرافت نگاه کن.

13-در مورد خواستگار نداشتن؟همونطور که گفتم دختر عمه همچون حوری من قبل از اون انقلابی که در خودش ایجاد کرد یدونه خواستگار هم نداشت ولی بعد از اون انقلاب یه آمبولانس باید پشت سرش کشته مرده هاشو جمع میکرد و الان نامزد داره.شما هم اگه تغییرات بالارو در خودت ایجاد کنی کم کم خواستگار هم پیدا میشه.

14- در مورد تحصیلت:اولا آفرین که همیشه تو درست موفق بودیدرثانی از کجا مطمئنی همه همکلاسیات از تو 4 سال کوچیکتر خواهند بود.من بهت قول میدم حتما چند نفری هم همسن خودت یا حتی بزرگتر از خودت سرکلاس خواهند بود.من دو سالی حق التدریسی تو دانشگاه تدریس میکردم.گاهی دانشجوها از من بزرگتر بودن.

15- در مورد مهارتها: خب ببین به چیا علاقه داری برو از افرادی که تو اون زمینه ماهرن کمک بگیر.مثلا اگه آشپزی خاله ات خوبه میتونی ازش چیزای خوبی یاد بگیری و چیزایی از این قبیل.

ناهید جان فکر کنم تو این چند ماهی که تو همدردی هستم پستی به این طویلی ننوشتم.طوماری نوشتم واسه خودم

خیلی زندگی رو به خودت سخت نگیر ناهید عزیزم.همه ما بلا استثنامیگم همه ما هم عیب ظاهری داریم هم عیب رفتاری.انقد روی عیبهای خودت فوکوس نکن.

موفق باشی دوستم

2. 15 کاربر از پست مفید آی تک تشکرکرده اند .

**ali** (چهارشنبه 03 تیر 94), :)لبخند (سه شنبه 02 تیر 94), abi.bikaran (سه شنبه 02 تیر 94), andrya (چهارشنبه 03 تیر 94), danger (چهارشنبه 03 تیر 94), dark inside (سه شنبه 02 تیر 94), mahtab61 (چهارشنبه 03 تیر 94), nahid72 (چهارشنبه 03 تیر 94), فرشته مهربان (چهارشنبه 03 تیر 94), نادیا-7777 (چهارشنبه 03 تیر 94), نارجیس (چهارشنبه 03 تیر 94), اعجاز عشق (چهارشنبه 03 تیر 94), رفتگر (چهارشنبه 03 تیر 94), شیدا. (چهارشنبه 03 تیر 94), صبا_2009 (چهارشنبه 03 تیر 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)