نادیا جان اینکه شوهر یکی دیگه بشه یعنی سند خورده برای اون خانوم؟!! والا من روی دوست های صمیمی هم جنس هم حساس هستم که ارتباطاتشون چه جوریه و با چ کساییه!
چه ربطی داره که شما میگید نگران شوهر یکی دیگه نباش!اون عاقا دوست منه و من رو ارتباطاتش حساس هستم در کنار دوستیش با من میتونه شوهر یکی دیگه ,کارمند کس دیگه و هر چیز دیگه ای هم باشه!
شما نیستی تو جامعه؟!! ینی چی داریم ب کجا میریم؟
نه ایشون دختربازه نه من دنبال دوس پسر اونم با این شرایط! گفتم یه دوستی صمیمیه
خانم ایشون اگر اینی بود که شما میفرمایید مطمعن باش انقدر راحت بهش اجازه نمیداد تنها بره سفر و سه ماه تو غربت تنها ولش نمیکرد بیاد ایران پیش مادرش اینا !
من نمیدونم چرا اینجوری برداشت میکنید!کی گفته دوست باید حتما هم جنس باشه
ایشون از صد تا هم جنس بهتر و بیشتر حرفامو درک میکنه
کاری به زندگی کسی هم ندارم .من زندگیمو دارم و اون آقا هم دوستمه
جواب شما طبق انتظارات من کلا جبهه گیری علیه من بود!یه کم افق دیدتون رو وسیع تر کنید

خیال تو کدوم راه دوست من!؟ من میگم دو تا دوست صمیمی ایم.یه جوری برخورد نکنید انگار از هیچ جا خبر ندارین.این همه محیط های کاری و تحصیلی آقاقیون و خانم ها دوستن حالا مال من شد گناه کبیره!

دختر جوان من خیانتی به زندگی کسی نکردم! شما ها واقعن تو جامعه نیستین؟!
تعجب میکنم از جواب ها!
ما دوستیم .شما ب ی خانم متاهل دوست شی یعنی خیانت کرده؟!
در مورد همسر ایشون هم بحثی ندارم .ب خودش هم گفتم همسرش برام محترمه و کاری باهاش ندارم
دوستی ما هیچ خیانتی محسوب نمیشه
شماها ذهنتون اینجوری چیده شده دو تا جنس مخالف یا دوست اونجورین یا دوست نیستن! دیدتون رو درست کنید بعد نظر بدید!
نمیخاد دنبال عاقبت کارم باشید.دوستی من ایرادی هیچ کدوم از مواردی که تو ذهن شما میگذره رو نداره که بر اساسش از الان برای آینده ام هم به نتیجه میرسید

مینا30 شما که انقدر راحت به بقیه میگید یا حرف من رو قبول کن یا بیشرفی خودتون ساده ترین رکن ادب و اخلاقو نمیتونید رعایت کنید دیگه چ توقعی میشه داشت .باز هم میگم دوستی ما یه دوستی سادس
همه فقط گیر دادن به خیانت! اصن ذهنتون آماده اس برای همچین چیزی .از نظر شما دو تا جنس مخالف یا دوستیشون ناجوره یا اصلا دوست نیستن وگرنه چنین تصوراتی نمیکردین در مورد رابطه ی ما

Mr Daniبه جایی نرسیدیم ک همه اینجوری ادا درمیارید
شما منو میشناسی که پای پول و اقامتو میکشی وسط؟!!
من نه نیاز مالی دارم نه نیاز به اقامت اروپا
برای نتیجه گیری تهش هم متاسفم .قطعا مشکلی نیست اگر همسر من هم یه روزی با خانم ها دوست باشه
من همه ی حدود رو رعایت میکنیم!