سلام
نه مشاوره رفتیم و نه آزمایش خون
پنجشنبه مادرم و دو خواهرم رفتن تموم کردن اومدن گفتن نیازی به مشاوره نیست خانواده خیلی خیلی خوبین
ولی من شمارهیک مشاوره رو گرفتم و راجب صحبت ها و غیره تلفنی گفتگو کردیم ایشون هم تایید کرد و گفت تو دوره نامزدی شناخت ایجاد میشه
ولی خب دیشب رفتیم مادرم برای دوره نامزدی حرفی نزد بهشون دسته جمعی رفتیم و کاغذ رو امضا کردیم تمام شد
میدونین خانواده خیلی ساده ای هستن من داداشاش رو هم دیدم دیشب چهارتاشون رو به نظر من مشکلی پیش نمیاد
دخترشون خیلی فهمیده و خوب هست پنج خواهرم و دو عمه و زن عموم همه تاییدش کردن
دامادامونم بعلاوه عموهام همه تایید کردن میگن این خانواده خوبن
اما زمان عقد افتاد برای 11 تیر روز تولد امام حسن مجتبی ع
وقتی گفتن یازدهم تعجب کردم ولی وقتی آمدم خانه مادرم علت رو گفت و قانع شدم
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
ما برگه رو رد و بدل کرده بودیم دیشب رفته بودیم برای امضا
اونا روز شنبه برگه آوردن ما همونجا اصلاح کردیم و دادیم بهشون با کمال تعجب دیشب دیدم باز برگه خودشون رو گذاشتن مادر خیلی ناراحت شد و خیلی خیلی محکم جلوشون وایستاد و اصلاح کردن دوباره
خیلی هم معذرت خواهی کردن گفتن داداشش نوشته اینا رو(اینجا برام جای سوال بود که باباش چیکاره بوده پس این وسط من که برگه اصلاح شده رو خودم شخصا دادم بهش!!!)
برای همین مادرم میگه اینا گفتن به من که برای آبرومون نوشتیم یادمه دیشب مادرم بلند بهشون گفت اگر ابرو شما به فلان و فلان بهتره این وصلت سر نگیره
پدرشون خیلی ناراحت بود اخر جلسه با من روبوسی میکرد صورتش رو میکوبوند تو صورت من خیلی عجیب بود برام مادرم میگه از خجالتش بوده دم در پدرش خیلی معذرت خواهی کرد از من بابت کاغذ!!!
اما جالب اینجاست داخل برگه حرفی از نفقه و مجلس نزده بودن خانواده ما همه تعجب کرده بودن!معمولا باید بنویسن نفقه به نرخ متعارف و مثلا مجلس تالار هیچی ننوشته بودن!!!
فقط اینا بود
1-یک جلد کلام الله مجید
2-یک شاخه نبات
3-یک شاخه گل
4-تعداد 114 عدد سکه بهار آزادی طرح جدید
5-آینه
6-یک دست شعمدان
7-سرویس چوب کامل
8-یخچال
9-گاز
10-سرویس طلا در حد توان آقا داماد
این بعد از اصلاح برگه هست
مادرم میگفت وقتی نفقه ننوشتن می تونی ندی یا مجلس نگیری اصلا ولی دور بر نداری فقط دارم دلیلش رو میگم تو باید انجام بدی
ولی خواهرم میگفت تو محضر خود محضردار حتما برای نفقه بهشون میگه

علاقه مندی ها (Bookmarks)