من نمیدونم چرا نمیتونم تو حال و احوال یاران همدردی پیام بزارم. اما حرف هام رو این جا میزارم. امیدوارم همه و به خصوص مصباح الهدی بخوننش.
اول از دوستام و اقا میثم میخواستم خواهش کنم پست هام رو بخونن لطفا و برام نظرهاشون رو بزارن. خیلی خوشحال میشم.
دوم از مصباح تشکر کنم چون میدونم تو حرم به یاد منم بوده و من رو هم دعا کرده و ازش خواهش کنم که نره. مصباح لطفا نرو. من دارم دوستهام رو این جا هم یکی یکی از دست میدم و تنهاتر میشم.کیت کتی حالش خوب نیست. مینوش رفته. فرشته اردیبهشت ازدواج کرده و سرش شلوغه. عمو پارسا هم رفت. تو هم میخوای بری؟
سوم این که دیشب یه خواب عجیب دیدم. من خواب زیاد میدیدم. اما چند وقتی بود که دیگه نمیدیدم. اما این چند وقته خیلی وقت ها دیگه نماز نمی خوندم. یه خط در میون شده بود. حال نداشتم و قهر بودم با خودم و خدا. دیشب تو خواب خودم رو روی تخت خواب دیدم و بعد دیدم دست ها و پاهام ازم جدا شدن و خودشون رفتن وضو گرفتن. بیدار شدم دیدم اگه نجنبم نماز صبح قضا میشه. زود دست به کار شدم و یه نماز مشت زدم به بدن.
چهارم این که برای امتحانام خیلی خیلی دعا کنین. دعا کنین عالی بشه نتیجه ام و حالم رو امتحانام تاثیری نداشته باشه.
ممنون
--------------------------------------------------------------
راستی باغبان من اصن منظور پست هایی که برام میزاری رو نمیفهمم. میشه واضح تر صحبت کنی؟
ممنون
----------------------------------------------------------------
طنین باید بگم که ممنون که اینجایی. چه قدر خوب میشد تو دنیای واقعی هم دوستم بودی. حس میکنم که چه قدر بهم نزدیکیم و شبیه. این خیلی حس خوبیه.
ممنون![]()

کیت کتی حالش خوب نیست. مینوش رفته. فرشته اردیبهشت ازدواج کرده و سرش شلوغه. عمو پارسا هم رفت. تو هم میخوای بری؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)