سلام
خیلی ممنون از راهنمایی شما
علت متعجب بودن من این نیست که من عیب و ایرادی دارم از نظر مالی خانواده خیلی ساده گرفتن من از صفر دارم شروع میکنم و کامل توضیح دادم می خوام چیکار کنم و قبول کردن
الان که دارم فکر میکنم سوالم اینه که چطور میشه خانواده یک دختر همان جلسه تصمیم بگیرن و داخل جلسه بگن مثلا ما میام خونتون تا حالا دیدین همچین موردی این عجیب نیست؟
نه من احساسات رو خیلی دخیل نمیکنم فقط تو فکر هستم
چطوری از خود دختر تحقیق کنم از خانوادش میشه مثلا آدرس خونه های قبلیشون رو بگیریم و کسایی که میشناسنشون
ولی همین کافی؟
این قسمت>>با این توصیفات بهتره در مورد استقلال فکری دختر و بلوغ عقلی و اجتماعیش مطمئن بشی.
آها خب بطور مثال چه سوالی بکنم
پرسیدم: چندتا دوست صمیمی داری گفت هیچی چون داداشام گفتن تو محیط دانشگاه به کسی اعتماد نکن در حد رد و بدل جزوه هست فقط که حتما خودتون هم خبر دارید چون دانشجو بودید بیرون از دانشگاه هم چون فقط با خانواده میرم بیرون دوست صمیمی ندارم.
چطور میشه آدم دوست صمیمی اصلا نداشته باشه؟این کافی که مثلا بابام مواظبم بوده ینی همسایهاشون خونشون نمیان؟
پرسیدم: معمولا برای مشورت سراغ چه کسانی میری؟ گفت الان که مجردم اول پدر و مادر بعد برادرام
اینجا نمیدونستم چی بپرسم که توی موقعیت قرارش بدم سوالم رو یادم نبود
پرسیدم: وقتی رفتیم خونه خودمون به نظر شما هر چند روزیکبار باید به خانواده هامون سر بزنیم؟ گفت اگر شما بیاین میام خونه مادرم یا مادر خودتون تنها نمیام
جالب با این اوصاف راجب کار پرسید از من که با کار زن موافقین؟ گفتم مشکلی ندارم ولی محیط کار برام مهم هستش
همچین دختری چطوری میتونه بره سرکار؟وقتی همه جا با خانواده میره؟وقتی میگه بدون شما مثلا حتی خونه مادرم نمیرم؟پس حتما سرکار هم انتظار داره من ببرمش؟
یکسری از این سوالات توی ذهنم هست نمیدونم درست هست یا غلط اگر درست چطوری میتونه مطرح بشه؟اصلا لازم مطرح بشه؟
دوستان عزیز یکم سریعتر راهنمایی کنید ممکنه زنگ بزنن اگر دختر رو میاوردن حداقل همینجا بپرسم
علاقه مندی ها (Bookmarks)