چرا اینقد ناامیییییید دوستم؟؟؟
تو الان واقعا فکر کردی اینا که زیاد خواستگار دارن ستاره سهیلن؟؟بابا الان که دیگه فقط کافیه تو مسجدی چیزی بری می بینی دست هر کسی یک لیسته!!!کافیه شمارت دست یکی
از اینایی که معرفن بیفته بعد دیگه روزی نیست کسی زنگ نزنه.حالا واقعا اسم این هست خواستگار؟؟؟تازه توی این موردها در بعضی موارداینقد بی احترامی زیاد به دخترا می شد
که کلا ادم قید ازدواجو می زنه...اینکه فقط بیان و وضع مالیتونو بررسی کنن شد خواستگار؟؟؟یا اینکه اینقد از سر تا پاتو نگاه کنن که ادم به خودش شک می کنه!!
من الان 4 5 ماهه کسی رو راه ندادم به خاطر این شرایط..اینقد با روح و روانم بازی شد بعضی وقتها..ولی خب به خدا گفتم به خودت واگذار می کنم..فکر کردی اگه خدا بخواد واسش
کاری داره واقعا؟؟؟از جایی که فکرشو نمی کنی برات جور می کنه..از وقتی بی خیال شدمو به خدا واگذار کردم دیگه دلم قرصه..
ببین من همیشه قبلا می گفتم اینکه می گن به صلاحت نبوده نشده همش حرفه و..ولی امروز باچشمای خودم دیدمو برام اتفاق افتاد.
چند وقت پیش یک جایی ثبت نام کردم قبول نشدم و کلی نا امید شدمو به خدا غر زدم..امروز یک جایی مصاحبه رفتم چند لول از اون یکی بالاتر قبول شدم..
خب شاید یک دلیل به تاخیر افتادن ازدواجمون این باشه..شایدم مثلا اگه الان کسی رو پیدا کنی دیگه نتونی کامل به درست برسی و موفق نشی..
بهترین کار همینه که توکل کنی و بزاری هر موقع صلاحت بود اتفاق بیفته![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)