به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 54

Threaded View

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    شنبه 24 مرداد 94 [ 19:27]
    سطح
    3
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 21
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 3 در 2 پست

Array
    سلام.من کارشناس نیستم اما اتفاقی که چند روز پیش برام افتاد رو عنوان می کنم شاید به شما هم کمک کنه.
    من هم مدت زیادی است قطع امید از خدا و همه ی اطرافیانم کردم و تصمیم قطعی برای خودکشی در آینده داشتم و حتی وقتی به هیچی نمی رسیدم به خدا هم حرف ها بدی می زدم و در پی راه حلی آبرومندانه بودم اما با 4 متن مواجه شدم که منو از این عمل بازداشت و تصمیم گرفتم دنیا رو نگاه کنم و تحمل کنم و ببینم چه سرنوشتی برای من رقم خواهد خود و آیا تمام حسرت ها و افسوس ها و شکست ها و تحقیرها و گذشته ی کاملا تاریکم جبران میشه یا نه ( و تلاشم هم رو در حد توانم انجام می دم ) . زندگی من سرشار از عذابه شاید بدتر از شما اما نمی خوام دیگه بهونه دست شیطون و خدا بدم می خوام صبر کنم و وعده ی خدا رو ببینم اگر هم جبران نشد و بدتر شد عیبی نداره من صبرم رو کردم و خدا صاحب و ولی من در دنیا است و خودم افسوس نمی خورم که تلاش نکردم و هر چه خدا خواست برام رقم خورد :

ـ امام حسين (ع ) ـ در راه رفتن به كربلا ـ : براستى كه مردمان بنده دنيا هستند و دين بر سر زبان آنهاست و تا براى آنها وسيله زندگى است آن را مى چرخانند و چون به بوته آزمايش و بلا و گرفتاری گذاشته شوند آن گاه دينداران كم اند

سوره ی بقره آیه 153 - اى كـسانى كه ايمـان آورده ايـد،از صـبر و نـماز كمـك و اسـتعانت بـجوييـد همـانا خـداونـد بـا صبـر كننـدگان است.

حدیث قدسی : هرگاه بنده ای از بندگانم تنها دست به دامان من شود و به آفریدگانم پناه نیاورد و بدانم که در دلش نیز چنین است ،اگر آسمان و زمین و ساکنان آن ها قصد او کنند ، برایش گریزگاهی باز می گشایم ، و اگر بنده ای از بندگانم به یکی از آفریدگانم امید بندد و بدانم که در دل نیز چنین است ، وسایل آسمان را از او می گیرم و زمین را زیرپایش سست می کنم و باک نمی برم که هر جا هلاک شود .

کار جنگ بر امام حسین (ع ) سخت و تنگ شد و یگانه و تنها ماند، به خیمه هاى فرزندان پدرش روى آورد، آنها را از ایشان خالى و تهى دید، سپس به خیمه هاى اصحاب و یارانش التفات نمود، و نگریست کسى از آنان را ندید، پس شروع و آغاز نمود بسیار گفتن لا حول و لا قوة الا بالله العلى العظیم

** نعوذ بالله مشکلات من و بلاهای من و گرفتاری های من از امام حسین بالاتر هست که بخوام خودکشی بکنم؟؟

2. 2 کاربر از پست مفید پسر آریایی تشکرکرده اند .

Amir_23 (جمعه 22 خرداد 94), گیسو کمند (سه شنبه 02 تیر 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)