به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 56

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 مهر 99 [ 15:39]
    سطح
    67
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 79
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassRecommendation Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,397

تشکرشده 182 در 60 پست

Array
    همدردای عزیز سلام.
    غزاله عزیز ممنونم که همیشه به تاپیک من سر میزنید. همیشه تشکرتون رو زیر همه پستها میبینم. بابت راهنماییتون و همچنین ابراز محبتتون نسبت به پسرم ممنونم، آره! واقعاً خیلی دوست داشتنی و خوردنیه! دست بوس شماست.
    بی نهایت عزیز! از شما هم تشکر میکنم که همیشه هستید! بابت هشدارتون هم ممنونم. باید بیشتر حواسم و جمع کنم.

- - - Updated - - -

به خودم که توجه کردم دیدم خیلی بی طاقت شدم و صبرم واقعاً کم شده!
    واسه همین فکر کردم که اگه اول این مشکلم و حل کنم خواه نا خواه خیلی از چیزا درست میشه ...
    * موقع رانندگی ( با این راننده های تهران!!!! ) به محض اینکه حس میکنم دارم از دست کسی عصبی میشم اول به خودم یه ایست میدم! بعد میگم آروم باش! عصبانی نشو! صبر کن! ولش کن بذار بره! ارزش ندا ه اعصاب خودت و بخاطر دیگران خورد کنی!!! و خدارو شکر سریع آروم میشم.
    * پدرم خیلی عصبیه! میشینه پای ماهواره و هی به دولت و رژیم دریوری میگه! تقریبا نسبت به همه چی غر میزنه! به مادرم! به برادر و خواهرم! به عروساش! و و و ...
    قبلاً زیاد خونشون نمیموندم که اعصابم خورد نشه! ولی الان دارم خودم و مجبور میکنم که روبروش بشینم و فقط بشنوم و صبرم و محک بزنم و طاقتم و زیاد کنم!!! اینم خدارو شکر دارم طاقت میارم
    *از پارسال به پسرم خیلی حساس شده بودم و زود از دستش عصبانی میشدم ( منشاء رفتارش رو از طرف مادرش میدید،، وقتی بهش میگفتم تقصیر توئه که این کاهارو میکنه و ایشون قبول نمیکرد! منم متاسفانه سر بچه بیچاره خالی میکردم !!!
    دارم سعی میکنم کارهی پسرمم تحمل میکنم و تا جایی که بتونم به رفتارش توجه نمیکنم و وقتی که دیگه خسته میشم یه جوری فضا رو عوض میکنم که جفتمون یادمون بره! یا باهاش بازی میکنم! یا میبرمش بیرون! یا کشتی میگیریم! البته خیلی هم باهاش صحبت میکنم و سعی میکنم خوب و بد رو براش تشریح کنم ...

- - - Updated - - -

دارم سعی میکنم دیگه کاری به همسرم نداشته باشم! من کار خودم و میکنم و اشتباهاتم و اصلاح میکنم! فهمیدم که بهترین کار همینه! اگه من همونی بشم که ۱۱ سال پیش بودم ( که مطمئناً با تجربیاتی که اینجا بدست میارم خیلی از اونموقع بهتر میشم) خواه ناخواه دوباره ( ان شاالله) در نظر همسر سابقم دوست داشتنی میشم و خودش به سمتم میاد و زندگی به کاممون شیرین و لذتبخش میشه!
    خونه فروخته، مهم نیست! الان اون آرامش بگیره بهتره! بعدا دوباره میخریم!

- - - Updated - - -

دارم تمرکز میکنم روی درس! شبها دارم زبان تمرین میکنم تا مهر ماه که ثبت نام دانشگاه شروع میشه یه مقدار جلو بیفتم
    چقدر زود دیر میشه!!!
    ویرایش توسط morteza2487 : یکشنبه 03 خرداد 94 در ساعت 22:18

2. 5 کاربر از پست مفید morteza2487 تشکرکرده اند .

setare_000 (یکشنبه 03 خرداد 94), بارن (یکشنبه 10 خرداد 94), رنگین (یکشنبه 10 خرداد 94), سوده 82 (چهارشنبه 06 خرداد 94), غزاله 91 (یکشنبه 03 خرداد 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)