واقعا ممنونم ازتوون ک حداقل شما پاسخ دادین..و از سرپرست سایت کمال تشکر و دارم که خیلی سریع جلوو تایپیکم و باز کردن!!!!!!(یه هفته اس تایپیکم بلاک شده)
من خودم 26 سال دارم و ایشونم کم کمش 21 سال دارن..و ایشون خیلی با منتانت و با وقار هستن و قصد من از اینکه بهشوون علاقه مند شدم فقط و فقط ازدواجه ولی خودم فک میکنم قیافه و چهره زیبای ایشون این مسئله رو پیش میاره ک فک کنن من به خاطر فقط زیبایی ایشون بهشون علاقه مند شدم!!!
من که رفتم تا بهشون بگم به شما علاقه مند شدم و خانوادمم در جریانن..ایشون در پاسخ من گفتن که تا حالا از این کارا برا من پیش نیومده و من قصد این کارو ندارم!!(البته من خوودم فک میکنم که این می توونه دوتا معنی داشته باشه یکی اینکه تا حالا کسی اینطور نیومده دم در کلاسشون بهشون توجه بکنه و قصد ازدواج ندارن و یکی هم اینکه تا حالا همچین درخواستی نداشتن..و از شما می خوام کمکم کنین که کدوم معنی بیشتر می تونه باشه؟) بعد این جمله که به من خیلی بد جور برخورد و دلم خیلی شکست پرسیدم می تونم علت این حرفتونو بدونم؟ ایشون در جواب من برگشتن گفتن خب نظر طرف مقابلم مهمه(بازم خودم دوتا برداشت دارم یکی اینکه ازمن خوششون نیومده!!!ولی اگه خوششون نیومده چرا به نگاه هام توو این یک سال جواب میدادن؟؟آیا امکان داره من تو برداشتم از نگاه هاشون اشتباه کرده باشم؟؟و یکی هم اینکه واقعا فعلا قصد ازدواج و این کارا رو ندارن..آخه من درسته نمی تونستم حرفام به خووبی بزنم ولی لا به لای حرفام گفتم که خانوادمم در جریانه..این یعنی قصدم دووستی نیس و ازدواجه..ولی آخر حرفام ک درخواستم و بدم گفتم که اگه امکان داره چند جلسه اینجوری داشته باشیم برا آشنایی با خصوصیات اخلاقی و فرهنگی همدیگه..
خیلی خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنین..الان موندم که بهم آیا قطعا جواب رد داده؟؟؟یا جای امیدواری هستش که بازم برم جلو؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)