وای خدا سرم ترکید تا سه صفحه خوندم بقیشو همینطوری تند رد کردم
.
آقای محترم من سن زیادی ندارم اما چیزایی هست که دیدم تجربه کردم هرچند کامل نبوده این حرفایی که شاید براتون تلخ باشه رو من میزنم رو بخونید
.
تو این کشور همه دخترا ازدواج کردن براشون موفقیت بزرگیه و خیلیا رو میشناسم که فقط تظاهر به دوست داشتن همسرشون میکنن و فقط از داشتن اون زندگی لدت میبرن در کل یعنی یه زندگی ظاهری و تا اخرش هم با همین سر میکنن
و ممکنه حتی یک ذره هم طرف مقابلشون رو دوست نداشته باشن و خیلیا اینطوری ازد میکنن
اینایی که میگین مشکل تو رابطه ج دارید خیلی خیلی جدیه من یه حدسی که میزنم اینه که همسرتون اصلا شما رو دوست نداره (دوست داشتن معمولی با دوست داشتن س*سی فرق داره ) و به اصطلاح اصلا براش جاذبه جنسی ندارید.
و وحشتناک ترین چیز برای یک دختر دست خوردن کسیه که دوستش نداره من متاهل نبوده ام و نیستم اما تجربه کردم از اینکه یکی که دوستش ندارم بهم حس داشته باشه خیلی خیلی بدم میومده و واقا تجربه بدیه
چون خانوم ها مثل اقایون نیستن که به طور تفننی با هرکس که یکم جذاب باشه راحت ارتباط بگیرن ، اول از همه باید از نظر عاطفی خوب تامین باشن تا مرحله بعدی صورت بگیره و یه جایی یادمه نوشته بود وقتی مرد به زنش دست میزنه یا محبت میکنه بطور اتوماتیک تمامی خاطرات بد و بدی هایی که مرد کرده میاد جلو چشم خانوم و ابراز علاقه کردن اون مرد خیلی مسخره بنظر میاد
حالا قضاوت این با خودتونه من در زندگی شما نه بوده ام و ن دیده ام
اگه واقا دوستتون داره که این تشخیصش به عهده خودتونه که خیلی خوب میتونید متوجه بشید اگه واقا دوستتون داره پس سعی کنید اون بدی هایی که بهش شده رو هرطور شده جبران کنید ( هرچندواقا سخته پاک کردنشون درست مثل درست کردن لیوانیه که شکسته شده )
.
ولی اگر مورد همونی بود که من گفتم باید بدونید با این کاراتون فقط و فقط دارید شکنجه اش میکنید و از نظر روحی بسیار آسیب میبینه ، اگر مورد اینی بود ک من گفتم پس اگه واقا دوستش دارید بهتره اجازه بدید ازاد باشه
( امیدوارم این پست رو بخونید چون معمولا این حرفایی که من میزنم مخالفان زیادی داره که میگن اینطور قضاوت کردن باعث میشه زندگی ها از هم بپاشه ، اما من همیشه میگم زندگی با حقایق تلخ بهتر از توهمات شیرینه )

علاقه مندی ها (Bookmarks)