با این تفاسیری که شما از چهره وظاهر خود داشتید من هم به اون دختر خانم حق میدم که پیشنهاد آشنایی از جانب شما را یک درخواست دوستی تلقی کند.اگر قصد دارید برای مرتبه دوم پیشنهاد آشنایی را تکرار کنید مطمعن باشید ایشان هم بی برو برگرد جواب نه خود را تکرار خواهد کرد.به نظر من بهتر است نحوه خواستگاری خود را به این شیوه ای که عرض خواهم کرد تغییر بدهید.ابتدادرخواست کنید چند دقیقه از وقتشان را در اختیار شما بگذارند(تشریف بیارید یک لحظه ٬تا حدی مغرورانه به نظر میرسد) پس از احوال پرسی مختصر سوال کنید که چرا دفعه قبل پیشنهاد شما را رد کرده است اصلا میتوانید از یک ترفند استفاده کنید به ایشان بگویید که دفعه قبل نتوانستید خوب منظور خود را القا کنید و منظور شما از آشنایی٬آشنایی تحت نظر خانواده بوده است و در ادامه شرح دهید که قصد شما فقط وفقط ازدواج بوده است و آمده اید که رفع ابهام کنید.در نهایت از ایشان بخواهید که خودشان فارغ از خانواده در مورد شما چند روزی فکر کنند و نتیجه را به شما اطلاع دهند که در صورت مثبت بودن به اتفاق خانواده خدمت میرسید.راستی دوست من بنده متاسفانه رفتار مثبتی از ایشان در مواجهه با شما مشاهده نکردم.به نظرم اگر فاکتر چهره شما را با پیشنهاد آشنایی که داده اید جمع ببندیم با در نظر گرفتن نجابت خانم عادی به نظر میرسد.به هر حال قصد بنده بیان راه کار است نه دلداری که امشبتان را خوش آید.امیدوارم توانسته باشم کمکی هر چند کوچک به شما دوست عزیزم بکنم.در پناه حق.

علاقه مندی ها (Bookmarks)