سلام شاپرک عزیز
خوبی خانومی؟
میدونی مشکل کجاست؟مشکل اینه که شما دقیقا دوست داری همسرت مثل یک زن رفتار کنه و توجه نداری که مردها یه سدی مقابل دلشون هست به نام غرور....ما زنها بروز میدیم...عاطفه خرج میکنیم...خلاصه دل و زبونمون یکیه اما مردها اینطوری نیستند.
خیلی وقتها از شرایط راضی هستن اما صداشو در نمیارن....مثلا نباید از همسرت توقع داشته باشی که حتما به زبون بیاره که دستت درد نکنه طلاهاتو دادی خونه بخرم....خب نمیکنه این کار رو.
هیمن که برات دسته گل خریده یعنی علاقه داره بهت...انقدر توقع نداشته باش سرشو کج کنه و بگه مرسی و تو خوبی و مرسی که فلان پول رو دادی و .....مرده با یک دنیا غرور.....
با توجه به جنسیتش ازش توقع داشته باش.
اینجا رو یه نگاهی بنداز...در مورد انتظارت برای تایید قابل عموش....من خودمو میذارم جای عموت ..اگر همسرت یهو وسط درد و دل میگفت ولی خدارو شکر شاپرک اینطوری نیست،من این رو توهین تلقی میکردم....میگفتم ببین دارم با پسره درد و دل میکنم پز زنشو به من میده !!
یا میبینه من ناراحتم به جای همدردی ببین چی میگه !!
مثالشو ببین :مثلا یکی داره از بدیهای ماشین پرایدش میناله.شما که پژو داری یهو میگی ولی پژو حرف نداره.این کار یعنی چی؟!یعنی فخر فروختن و درک نکردن شرایط طرف مقابل.
به نظر من هسر خوبی داری و باید قدرشو بدونی.....اما بنا به مرد بودنش ازش انتظار داشته باش.....از این حرفای ناشکری هم نزن....خدا یی نکرده ارامش زندگیت از بین میره.
خوشبخت باشید باهم.انشاالله
گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)