درکت میکنم منم از این عذاب ها زیاد کشیدم حتی تو دوره بارداریم هم کتک خوردم. عزیزم من فکر میکنم موقع جر و بحث شما هم کم نمیاری چون بالاخره شما هم کاری میکنید که شوهرتون عصبانی میشه و در رو میشکنه .عزیزم شما الان یک بچه داری ! وقتی پای بچه به میون میاد جدایی راه حل خوبی نیست خیلی بده که شما با هر دعوایی به فکر جدایی میافتید . من در حد راهنمایی کردن نیستم اما مشخصه که شوهرتون شما رو دوست داره فکر خودتون رو با این مساله که مادرشوهرتون ،همسرتون رو پر میکنه خراب نکنید چون اینطوری فقط در وجودتون تنفر پرورش میدی و عذاب میکشید به نظر من روزهای خوب اول زندگی رو برا شوهرتون یاداور بشید مردها هزار گیر و گرفتاری دارن شما سخت نگیرید سعی کنید بعد از این برای کودکی فرزندتان خاطرات خوب بسازید نه دعو وا ناسازگاری، زندگی بعد از طلاق هم مشکلات خودش رو داره . منم روزهای شیر دهی خیلی بدی گذراندوم الان دخترم بزرگ شده و حسرت دوران کودکیش رو میخورم که چرا بیشتر بغلش نکردم چرا بیشتر نبوسیدمش چرا از به حرف افتادنش لذت نبردم چرا از راه افتادنش لذت نبردم و ........چون تمام اون لحضات پر شده بود از درگیری با همسرم و حتی بعد از اتمام درگیری هم افکار بعد درگیری ،پس شما دیر نشده از زندگیتون و کودکی فرزندت لذت ببر چون مشکل زندگی شما لاینحل نیست و با کمی تدبیر و گذشت قابل حله............![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)