سلام مجدد
من فكر ميكنم شما و همسرت خيلي منفعل هستيد و در واقع از همديگه انتظار داريد مثل بچه اي كه ميره تو كوچه دعوا ميكنه و بعد مياد مامانشو ميبره، رفتار كنيد.
مثلا مادر شما يه چيزي به همسرت ميگه همسرت توقع داره شما اين قضيه رو جمع كني يا بالعكس
مادر همسرت يه چيزي بهت ميگه شما انتظار داري همسرت وارد بشه.
خب اين رفتار كاملا غلط و اشتباهه.
وقتي همسرت مثلا از رفتار برادر شما شكايت ميكنه خيلي مهربون و با لحن خيلي اروم بهش بگيد...خب عزيزم به خودش ميگفتي از فلان رفتارت ناراحت شدم.....اينجوري چيزي هم تو دلت نميموند.....يا حتي اگر شده طرفداريش رو بكن و بگو جدي ميگي؟برادر من فلان حرفو زد ؟اي بابا...بعيده ازش همچين رفتاري.....از دست فلاني(مثلا برادرت) يعني خودتو با موضع همسرت همسو نشون بده.....
دوست خوبم حرفهاي يكسال پيش رو فراموش كن اگر زندگيتو دوست داري....هرچي مادر شوهرت گفته گفته و تموم شده رفته...با اين كارها و اين حساسيتها زندگيتو خراب نكن.....
رفتارهاي خانواده شما با همسرت هيچ ربطي به شما نداره و رفتارهاي خانواده همسرت با شما هم هيچ ربطه به همسرت نداره
شما دو تا انسان بالغ و عاقل هستيد كه باهم ازدواج كردين..
ضمنا به هيچ عنوان فكر تلافي نباش...كسيكه تلافي ميكنه بدترين بدي رو به خودش ميكنه....
موفق باشي
گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)