سلام دوست من ..
اینطور در مورد خودتون نگید.. با توجه به حرفاتون معلومه ادم بزرگی هستید و فقط نگاه خودتون به خودتون چون خیلی آرمانی هست باعث میشه خودتون رو مدام تخریب کنید! (منم دقیقا مثل شما هستم.)
تنهایی خیلی بده .. باعث میشه ادم بی فکر هر کاری بکنه که از تنهایی نجات پیدا کنه .. بهتون توصیه میکنم بیشتر با دوستاتون باشید .. (دوستان پسر) .. دوست و فامیل خیلی به ادم ارامش میده .. اگر شخصیتتون طوری هست که از خیلی از دوستاتون فاصله گرفتید پا روی این ویژگی خودتون بذارید و برید سراغشون .. باهاشون بگیرد و زندگی کنید. واقعا داشتن چندتا دوست خوب که همیشه کنار ادم باشن زمین تا اسمون به ادم کمک میکنه ..
به دنبال دوست دختر نرید چون همین آش و همین کاسه!
زندگی رو به دور از این فکرا ادامه بدید.. مطمئن باشید دختری که مناسب ازدواج با شما باشه خودش سر راه شما قرار میگیره .. (یا خودش رو جایی میبینید یا خانواده توصیه میکنن)
مهربونی وساده بودن بد دردیه .. اینا ویژگی های فوق العاده ای هستن .. ولی همون طور که خودتون گفتید باعث سواستفاده هم میشه.
ولی همین رابطه های شکست خورده برای شما تجربه میشه که دیگه دور اینجور رابطه ها رو خط بکشید ..

من میگم تمام تلاشتون رو بکنید از تنهایی بیرون بیاید. وقتی زندگیتون شاد بشه .. وقتی هرلحظه فعالیتی برای انجام دادن داشته باشید . وقتی در اخر روز از فعالیت زیاد خسته باشید .. خود به خود نیاز جنسی بدنتون هم کنترل میشه .. برای همینه کسانی که بیشتر تنها هستن به مسائل جنسی فکر میکنن.
هدف یک رابطه دختر و پسر باید ازدواج باشه! و کنار موضوع به این مهمی اشتباهه بحث مسائل جنسی رو هم مطرح کنیم.

در کل توصیه من به شما اینه که اول سعی کنید کمتر خودتون رو تخریب کنید .. هر کار اشتباهی که میکنید سعی کنید اون رو دیگه تکرار نکنید .. ولی خودتون رو مدام سرشون سرزنش نکنید.
و بعد اینکه حتما به سراغ دوستان قدیمی خودتون برید .. دوستان جدید پیدا کنید و باهاشون خوش بگذرونید.