تاپیکهاتون رو مطالعه کردم و این چند نکته به نظرم رسید:
1.اولا اینکه این علاقه شما به ایشون (که گاهی با خواندن نظرات بعضی از کاربران این سایت و شاید هم شنیدن نظراتی مشابه، از سوی افرادی در بین اطرافیانتون، به وجودش شک میکنید)، زمینه ای کاملا صحیح داره و از نظر من علاقه ای موجه به حساب میاد. دلیلش هم واجد بودن بسیاری از خصوصیات جذاب و باارزش در همسرتونه که شما با هوش و درایت بالای خودتون اونها رو درک کردید و ارزششون براتون اثبات شدست و این درک در ضمیر ناخودآگاهتون هم حک شده. ولی متاسفانه با بعضی راهنماییهای احساس مدارانه روبرو میشید که این ارزشهای بسیار مهم رو در ایشان نمیبینند و اگر هم ببینند به آن مقدار که لازم است مهم نمیدانند! اما همان ضمیر ناخودآگاهتان باعث شده که صبر پیشه کنین و تلاش بیشتری برای اصلاح رابطتون انجام بدین.
فقط بعضی از خصوصیات بسیار باارزش ایشان که بنده تنها از نوشته های شما متوجهشون شدم (و قطعا موارد دیگری هم هست که تنها شما متوجهشون هستین) اینهاست:
خسیس نبودن، عزت نفس مردانه داشتن، مطلقا دست بزن نداشتن، بد دهان نبودن، شم و موفقیت اقتصادی بالا و از همه اینها زیباتر و مهمتر استقلال مطلق عاطفی و مالی از خانواده شان داشتن که حتی پدرشان هم بارها گفته اند که هیچ نفوذی روی تصمیمات ایشان ندارند و ...
چنین صفاتی در مردان این دوره زمانه هر کدامش کیمیاست و تجمیعشان در یک آقا ارزش کمی ندارد!
2.من فکر میکنم این غلظت بروز احساسات شما که ما خواننده های تاپیکهاتون مشاهده میکنیم در سطح همین تاپیکها باقی موندن و در نزد همسرتون تنها چیزی که از شما صادر میشود همان دعوتهای منطقی به حل و فصل کردن مشکلاتتان و لزوم تغییر کردن ایشان و خواستن از ایشان برای تعیین تکلیف شما و استفاده از نظر و مشورت بزرگترها و تهدید به اینکه اگر تکلیفتان را معلوم نکنن چه روشی پیش خواهید گرفت و... و خلاصه تمام آن چیزهایی است که نباید باشد. اگر اشتباه میکنم بفرمایید. و اگر درست عرض میکنم ازتون خواهش میکنم با یک مشاور "حتما آقا"ی با تجربه در این مورد
مشورتی بکنید، حدس میزنم با این کار نتایج خوبی عایدتان خواهد شد.
3.در این بند بدون کوچکترین ارتباطی با دو بند قبل چند سوال ازتون میکنم. هیج پیشفرضی را هم در مورد این سوالاتم نداشته باشید
چند باری گفتید که شغل مناسب و پر درامدی دارید. آیا درامد و شرایط کاری شما از همسرتان بالاتر نیست؟
سوال دوم اینکه آیا کاملا مطمئنید همسرتان از شاغل بودن شما راضی هستند؟
سوال بعدیم در مورد مدرک تحصیلیتان است. آیا مدرک شما معتبرتر و باارزشتر از همسرتان نیست؟
و سوال آخر اینکه آیا کاملا مطمئنید که از نظر همسرتان جذابیت ظاهری کافی دارید؟
تنها باید حقیقت را بیان کرد، نه دروغی را که حقیقی انگاشتنش خوب است.
"بخشی از پیام برتراند راسل برای آیندگان"
علاقه مندی ها (Bookmarks)