به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 27 آبان 04 [ 04:30]
    سطح
    83
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 287
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,002

تشکرشده 1,784 در 580 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    تجربه ی بسیار تلخی بود... کاش هیچوقت عاشقش نمیشدم

دلتنگ عزیز می دونم تجربه سختیه . اما خودت رو بابت این اتفاق خ سرزنش نکن. در هیچ کتابی رسم و رسوم عاشق شدن و اسیبهای احتمالی رو یاد نمی دهند. معمولا نسل قبل که این طور بود انقدر فاصله بین فرزندان و والدین هست که رسما دوست صمیمی هم نیستند. پس چگونه باید یاد گرفته می شد؟ این هم قسمتی از زندگی شماست! با آموزه های خاص خودش. مثبت اندیشی و تغییر زاویه دید خ کمک کننده است. اینکه ارزو داشتین این اتفاق هیچ وقت نمی افتاد من مخالف این عقیده رو دارم. شما توجه بکن در این قضیه مهمترین نکته ای را که یاد گرفتی این بود که " وابستگی" اطمینان 100 در 100، یک درصد احتمال رفتن و نشدن ندادن، صد در صد قلبت را بنام یک نفر زدن چقدر می تواند اسیب زا باشد. توجه داشته باش هزینه دادی اما نه خ زیاد. زندگی ای ایجاد نشد. بچه ای این وسط اذیت نشد. هزینه مالی نکردی. خانواده ها خ درگیر نشدند. شناسنامه ات مهر طلاق نخورد. از این زاویه شما خ خ خوش شانس بودی. یعنی باید حتی شاکر هم باشی.
    بزرگی میگه من از تهدیدهای زندگیم نمی ترسم بلکه از این می ترسم که شایستگی این تهدیدها رو نداشته باشم.
    شما یک گشت بزن درتالار. ببین چقدر از انسانهایی که اینجا مراجعه کردند چه شرایطی دارند. مثل روز روشن هست که این زندگی را باید بپذیرند. ببین گاها خیلیهاشون هنوز عاشق همسرشون هستند اما همسرشون می خواهد جدا شود. به مراتب اوضاع انها سخت تر است.
    من مطمینم شما در زندگیت دیگه این اشتباه رو انجام نمیدی. و مطمینا شما یک پله جلوتری. حسرت عشق رو نداری. خیلیها دارند. شما به این نتیجه می رسی که یک دوست داشتن ملایم و همراه با معیارهای شما خ خ بهتر از یک فوران احساسی ویران کننده است.
    پس این یک فرصته. من دوتا فیلم برایت می فرستم. در مورد فیلم اول که نشون میده غالبا ما هر نوع تصمیمی بگیریم مقداری پشیمانی داریم و دومی هم در مورد تغییر نگرش هست ( هر چند در مورد اقتصاده و گاها یکی دومثال می زنه که با عرف ما شاید صحیح نباشه اما در کل مفیده )
    اول فیلمهای سخنرانی اقای Dan Gilbert در
    www.ted.com دانلود کن ( زبانت خوب بود که هیچ اگه نبود با زیرنویس فارسی دانلود کن)
    بعدی هم از همون سایت بالا مربوط به اقای
    Rory Sutherland سال 2011( باز تاکید میکنم که در مورد اقتصاد هست ولی خوبه. کلا چند وقت پیش برای یکی از دوستان خ لینک گذاشتم . انها هم مفید هستند. )
    در هر اتفاقی اول احترام خودت رو نگه دار. و خودت رو دوست داشته باش. علی رغم میلت هر روز فکر کن به بدیهای رابطه. اصلا یک دفتر بردار هر روز که دوست داشتی فکر کنی بنویس از بدیها. در ضمن دلت برای اون خانم بسوزه. چون دلبرتر از ایشونم هست.
    و ان شالله حتما سعی کن تیپ شخصیتی خودت رو بیشتر بشناسی. ببینی که جذب کدوم ادمها بیشتر میشی. مقاله های این تالار را مطالعه کن. ببین دقیق چه خصوصیتهایی در ان اقا شما رو جلب کرد. چرا خ در شناختش موفق نبودی. اینها همه کمک کننده هستند.

نیایش به قصد این نیست که خدا را به برآوردن آرزوهایمان وادارد، بلکه برای آن است که اشتیاق به خدا را در ما برافروزد و ما را به سوی خدا فرا ببرد. دیونوسیوس مجعول می گوید:
    "کسی که در قایقی نشسته و طنابی را که از صخره ای به طرفش پرت شده می گیرد و می کشد، صخره را به طرف خود نمی کشد، بلکه خودش و قایق را به صخره نزدیک تر می کند".
    فریدریش هایلر، نیایش، ص 331

2. کاربر روبرو از پست مفید مهرااد تشکرکرده است .

deltang1990 (یکشنبه 02 فروردین 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)