دلتنگ جان ، خب دلیل سمت شما اومدنش اینه که همه ما ادمیم و به دوست داشته شدن احتیاج داریم. این اقا این حس رو شاید در بالاترین حدش از سمت شما تجربه کرده و هرزمان کمبود داره میاد. فقط به خاطر خودش. ببین برعکس ما که خیلی به نفع و خیر پسرا فکر میکنیم و دلسوزی ووجدان داریم اونها فقط به فکر خودشوونن ومشکل همین تفاوته که درکش واسه ما بخصوص وقتی وابسته ایم سخته
واسه نیازهای عاطفی و انرژی گرفتن روحی میان چون این حس رو با ما تجربه کردن و شاید با کمتر کس دیگه ای عمیقشو داشتن برحسب شرایط. ولی الان تو ایران مد شده که پسرا این دخترا ازدواج نکنن ،دقیقا یمیتونم از کلمه مد شده استفاده کنم ، همه دارن از هم یاد میگیرن و این جمله که خب تعهدی نبوده ،باورکن اروپایی امریکایی که دین درست جسابی ندارن با دوس دختراشون اینجور برخورد نمیکنن که تو ایران مد شده
همین اقا باور کن یکسال دیگه شما بری طرفش بهت میگه باید رتفارمون رو درجه بندی کنیم دلخوری پیش نیاد اخرش!! راحت اصلنم یادش نمیاد دو سال قبلشو. همچین دلت میشکنه که این همون بود اون روز به پای من افتاده بود حالا داره این حرفا رو میگی
درکل زمان بره تا از این حال و هوا مثل بی حوصلگی و بی اشتهایی خارج شی ،ولی واقعا فکراتو بکن ببین اگه نمیخوایش و نمیخوادت تصمیم جدی بگیر برای فراموشیش کم کم سعی کن فکر کردن بهشو کمتر کنی و این زمان رو بگذرونی و با اون فعالیت های مثبتی که دوستان برات گفتن وقتتو پرکنی تا بیشتر فراموش کنی، من اگه حالم خیلی دیر خوب شد و هنوز کامل خوب نشدم به خاطر این بود که سراغ تفریح و کارای جایگزین نرفتم و تو انزوا موندم
عیدت مبارک پیشاپیش.

علاقه مندی ها (Bookmarks)