به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 58

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 27 مهر 94 [ 16:26]
    سطح
    22
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 83
    Overall activity: 27.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    28

تشکرشده 57 در 28 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط milad.mehr نمایش پست ها
    باسلام
    تاپیکت رو خوندم سوشای عزیز
    عقیده من اینه که دو نفر که همو دوست دارن باید هردوتا شون برای رسیدن به هم از خودگذشتگی نشون بدن...
    نمیشه شما بگی من اینم اگر ایشون بتونه من رو بدون هیچ همینطور که هستم بدون اینکه درخودم کوچکترین تغییری ایجاد کنم،میخواد خوبه پس بیاد خواستگاری...
    بهتر ایشون هم از یه سری عوامل کوتاه بیان شما هم همینطور.
    مطمعن باش وقتی اون اقا میاد میگه عکسه وایبرت رو عوض کن هدفش محدود کردن شما نیست ویا اینکه از همین الان بخواد کنترلتون کنه،شاید اونقدر دوستون دارهذکه روی شما تعصب داره و غیرتی شده...
    متاسفانه وقتی همچین موضوعی پیش میاد خانوما با خودشون فکر میکنن اقا میخواد اونارو کنترل کنه و محدود،ولی خانوما این حس رو نمیتونن تجربه کنن...حسی که وقتی کسی رو دوست داری بهس تعصب پیدا میکنی،غیرتی میشی،واست مهم میشه...نمیخوای دیگران با چشم بد بهش نگا کنن،اگه کسی چیزی بگه ناراحت میشی،جوش میاری،هرچند هنوز جواب بله رو نگرفتی،حیف وصد حیف...واینکه این حس اقایونه که باعث میشه از خانومشون دفاع کنن در برابر نادرستی ها،پشتوانشون باشن در برابر ناملایمات...
    در مورد ماشین اگه ایشون این حرف رو زده شما ناراحت نباش،خوشحال باش که حقیقت رو گفته،اعتقادش رو گفته...بهتون گفته من اینم که میبینی و میگم...نیومده واسه راضی کردنت بگه منم واست ماشین میخرم یاازین جور حرفا...حتی وقتی این حرف رو بهت زده که به قول خودت چیزی نداره واصلا اگرم بخواد نمیتونه این کار رو بکنه...بیاین یکم حرفاش رو تحلیل کنین...ایشون خود واقعیشون رو بهت نشون داده،چیزی که هست نه چیزی که شما میخوای باشه،اینو یادت بمونه...افرادی که حجاب واسشون مهمه بدون به زندگی پایبندن،نه اینکه دیگران پایبند نیستن نه.،منظورم اینه این افراد عمدتا سازگارند.

و عزیزی که میگه بخاطر شما از عقایدش دست کشیده بهتر بدونین ایشون نگفته هر جور راحتی باش گفته دوستت دارم ولی شمام حجابتو بیشتر رعایت کن،این یعنی نه میتونه شمارو کنار بزاره نه عقایدش رو...این واسه یه اقا خصلت بسیار خوبیه...
    شما اینو بدون که واسش مهمی میخواد با حجاب شما رو از چشم طمعکاران محافظت کنه.

یه مورد دیگه اینکه ایشون شمارو مجاب نکرده،هنوزم اتفاقی نیافتاده و شما میتونین تصمیم بگیرین...
    ببخشید اگر نظرم کارشناسانه نیست و از روی شناختی که از اینجور افراد دارم نظر دادم.

به امید موفقیت وسعادت
    سلام

دوست عزیز درمورد اعتقادات و علایق قلبی هرگز نمیشه کوتاه اومد. بنده خودم شرایطی مشابه شرایط خواستگار ایشونو تجربه کردم.

اعتقاداتی که انسان سالها باهاش رشد کرده و در اعماق ذهن و قلبش جا داره چیزی نیست که بگی کوتاه بیا!

شاید یک روز دو روز یا حداکثر چند ماه. اما بعدش گیر دادنها بهانه گیریها و اختلافات شروع میشه (بدون شک)

در ضمن خوبه که اینجا علاقه آنچنانی بین دو طرف وجود نداره و دلیلی بر از خودگذشتگی (آن هم در مسایل بنیادین) نیست

2. 5 کاربر از پست مفید sepanta1990 تشکرکرده اند .

sasha (یکشنبه 24 اسفند 93), فرهنگ 27 (دوشنبه 25 اسفند 93), کامران (یکشنبه 24 اسفند 93), هم آوا (یکشنبه 24 اسفند 93), مصباح الهدی (یکشنبه 24 اسفند 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)